Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte všichni,
je tu maminka, která bude sama na dvě děti? ????Dcera má 7 a já jsem nyní v 7. měsíci. Dcera není biologicky jeho. Vlastně je to podruhé co si to chlap časem rozmyslel a zjistil, že miminko nechce. ????
Stejně si myslím, že pořídit si dítě s manželem než s kdejakým přítelem těmhle situacím alespoň z části zabrání.
Z takovejch chlapů je mi
. Nechápu, jaký důvody může takovej člověk k tomuhle mít…Pokud někoho nemiluju, nedělám si s ním dítě. Snad bude aspon platit alimenty a o dítě se opravdu zajímat.
@Rosalin88 píše:
@Doe_Jane zvířata.. bohužel
Spíš mizerný výběr.
@hanka.br. píše:
Spíš mizerný výběr.
no to mě zajímá co to jsou zač, já jsem měla v životě hodně chlapů a se všemi jsem pořád v přátelském vztahu, za všechny bych dala ruku do ohně že by tohle mi ani žádné jiné nikdy neprovedli
Skoda reci. Driv sis nevsimla, ze to bude asi magor? Moc ti drzim palce a urcite to zvladnes! Dokonce verim, ze si te nejde opravdovy muz a ne jenom nejakej obycejnej chlap bez zodpovednosti. Beztak si myslim, proc te opustil? To bylo tak vazny?
@Londenite nevsimla.. bohuzel.. laska je slepa. Proste si chce uzivat, mit svobodu… pritom miminko chtel…
Prosím anonymní ![]()
Mně se to také stalo. V prvém případě hezký vztah trvající 10 let, krásné dítko, fůra plánů, rozešli jsme se ze dne den
Další vztah - zlom přišel v těhotenství
Otec prvý moc nefunguje, ale mají s dítkem hezký vztah. Otec druhý funguje, dítko tedy ještě malé. Já jsem tak určitě neplánovala, chtěla jsem mít velkou rodinu, vlastně jsem jediná v mé velké rodině, komu to nevyšlo, mí rodiče jsou spolu 50 let. Žádná kaše se nejí tak horká jako se uvaří
Hodně pracuji a hodně se věnuji dětem. Nebo obráceně
Naštěstí mě obojí baví. ![]()
@Rosalin88 píše:
Ahojte všichni,
je tu maminka, která bude sama na dvě děti? ????Dcera má 7 a já jsem nyní v 7. měsíci. Dcera není biologicky jeho. Vlastně je to podruhé co si to chlap časem rozmyslel a zjistil, že miminko nechce. ????
tak se zamysli nad tim, co maji ti dva ploditele spolecneho, jake rysy osobnosti, tam je odpoved, proc ti I ten druhy utekl, proste si vybiras naprosto stejne magiory, I kdyz to nemusi byt na prvni pohled zrejme
@Anonymní píše:
Prosím anonymní
Mně se to také stalo. V prvém případě hezký vztah trvající 10 let, krásné dítko, fůra plánů, rozešli jsme se ze dne den![]()
Další vztah - zlom přišel v těhotenství
Otec prvý moc nefunguje, ale mají s dítkem hezký vztah. Otec druhý funguje, dítko tedy ještě malé. Já jsem tak určitě neplánovala, chtěla jsem mít velkou rodinu, vlastně jsem jediná v mé velké rodině, komu to nevyšlo, mí rodiče jsou spolu 50 let. Žádná kaše se nejí tak horká jako se uvaří
Hodně pracuji a hodně se věnuji dětem. Nebo obráceně
Naštěstí mě obojí baví.
a dobře děláš..žádný chlap nestojí za to aby se člověk tím nervoval nebo nedejbože děti… lepší sama než s debilem ![]()
Si na spatnem webu, zde jsou z 99,9% dokonale zeny, co maji dokonale muze a ty si to 0,01% ktere sem nezapada.
Zde totiz nikdo neveri, ze i po 20 letech se objevi nevera, po par letech vztahu chlap zdrhne ikdyz dite treba zprvu chtel, atd… doufam ze to financne das, to je nejdulezitejsi, zbytek zmaknes:))