Co na vlasy v těhotenství?

Anonymní
27.2.17 17:59

Co na vlasy v těhotenství?

Ahoj, potřebovala bych nutně nějakou radu. Už po druhém porodu jsem měla problém s vypadáváním vlasů. Mám je dlouhé, ale strašně řídké. Pěšinka je opravdu dost vidět, snažím se nějak přehazovat vlasy aby nebyla vidět moje pleš. byla jsem u kožní apod. A ty mi poradili vitamíny, jenže ty byli bez jakéhokoliv úspěchu. Teď jsem těhotná znova a už zažívám fakt extrém. Když si myji hlavu, tak se zacpe odpad. chtěla bych vědět jaké vitaminy mohu v těhotenství na vlasy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
27.2.17 18:03

Na doporučení kadeřnice jsem teď začala používat vlasovou kosmetiku KHADÍ. Konkrétně AMLA olej a AMLA šampon. Cena není nijak závratná - dohromady cca 550kč.
Do měsíce by prý měla přijít výrazná změna - kadeřnice má kladné ohlasy od zákaznic.
Takže doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
27.2.17 18:10

Já vlasy zkrátila a je to trochu lepší. je to teď par dni, ale pocituju, ze padají mnohem min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
27.2.17 18:12

Zkrať vlasy, budou padat méně. Evidentně teď pokožka hlavy není schopná vyživit takový objem vlasů. Neboj, nejpozději po odstavení se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.17 18:17

Já je měla až k zadku, radí mi to všichni, ale vlasy se jen zkracují :nevim:.Nechtějí růst. Mám fakt hodně řídké dlouhé vlasy.

• Citovat
  • Upravit
565
27.2.17 18:30
@Anonymní píše:
Já je měla až k zadku, radí mi to všichni, ale vlasy se jen zkracují :nevim:.Nechtějí růst. Mám fakt hodně řídké dlouhé vlasy.

Prave proto to zkrat. Nema cenu mit dlouhý vlasy kdyz nejsou hezké. Radsi po ramena treba. Mnohem lip se ti zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21713
27.2.17 18:32
@Anonymní píše:
Já je měla až k zadku, radí mi to všichni, ale vlasy se jen zkracují :nevim:.Nechtějí růst. Mám fakt hodně řídké dlouhé vlasy.

Sla bych do razantniho zkraceni. A pak se zkus v lekarne poptat po nejakych vitaminech vhodnych v tehotenstvi. Ja treba beru Biosil, ale netusim, zda se muze v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
27.2.17 18:42

Ahoj ja během těhotenství na vypadávání vlasu koupila šampony a vodicky MILVA a u me super účinek, mluvim jenom za sebe ted si to objednala i moje maminka s babičkou ale používají to krátce zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.2.17 19:05

Doporucuju krystaly na vlasy, mi pomohly s lamavosti, vypadavanim a celkovy nezdravym vzhledem vlasu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
27.2.17 19:09

Ja si po tehotenstvi celou hlavu vzala masinkou, brodit se v tech dlouhejch vlasech co vsude padaly se nedalo, malej lez po koberci a nez ulez par metru byl obalenej vlasama :poblion: ono behem toho tehotenstvi a pri kojeni toho moc delat nejde hormony si delaj svy… ted sem si oholila hlavu zas kuli znicenym vlasum a beru biosil a mam sampony od Milvy plus naky vodicky a vlasy rostou jak divy :) chce to vydrzet vlasy pak dorostou zpatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí