Krvácení z prstu - prosím, SPĚCHÁ!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7661
10.4.10 13:35

Krvácení z prstu - prosím, SPĚCHÁ!

Asi před 40 minutama se mi povedlo malou při manikúře střihnout do palce. :oops: Teď se mi sice podařilo ji to napotřetí zalepit, ale celou dobu jí tekla krev, sice jenom maličko, ale neustále. Je to normální u takhle malýho děcka, že zranění krvácí tak dlouho?
Ach jo, jsem nemožná… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21892
10.4.10 13:38

No jestli ses strefila do cevky zrovinka,tak to je mozne.Hodne bych ji to stahla na chvilku,pak zkontrolovala a prelepila :wink: .No jo,kdyz oni se u taho potvurky tak mrskaj,ze to je nekdy nadlidskej ukol,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.4.10 13:39

Prst je hodně prokrvený, myslím, že to bude dobrý. Snaž se jí to tou náplastí stáhnout k sobě. A vydž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
10.4.10 14:09

jo, je to normální. mě se takhle starší fikla do palce o struhadlo, když jí byl rok. tak jí z toho valila krev, že jsem nakonec jela na pohotovost :-P :-P ale to jsem byla sama doma a jaksi nebylo v mých silách jí to nějak zavázat, protože mi to neměl kdo držet :-P na pohotovosti jí to profesionálně zavázali a bylo 8-) jen jsme pak asi 3× museli na převaz, ale ona měla vyloženě uříznutý kus bříška na palci. dneska už ani nevím, která to byla ruka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
10.4.10 14:56

Úplné normální, prostě ses trefila do žilky a ještě třeba na „namáhaném“ místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.4.10 14:59

Už píšu pozdě, je to určitě v pohodě, ale taky pomůže ranku zchladit, ideálně pod tekoucí studenou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
10.4.10 15:06

Pokud to hodně teče tak použít gelaspon, nebo dát ruku pod co nejteplejší vodu co snese. Toto se používá na zastavování operačních ran na operačních sálech.Mám to osobně vyzoušené ,že pokud my teče krev z nosu a to něky i hodně udělám z pap. kapesníku tampon do vařící vody a je za chvíli po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.4.10 15:50

TEDA NEPAL SUPER NÁPAD,ZROVNA RÁNO SE MI SPUSTILA KREV,TAK VYZKOUŠÍM :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
10.4.10 18:44

Díky moc všem za rady a uklidnění. Mě hlavně vyděsilo, že to nechce zastavit, já když se takhle lehce říznu nebo píchnu, tak o tom za chvilku nevím, a malá cedila a cedila… 8-o
No už je to dobrý, když jsem sundala teď večer náplast, už tam měla stroupek, který se při koupání odloupnul a skoro ani není vidět, kde jsem ji vzala. :oops:
Tak dík za trpělivost s teletem jako já. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák