Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc prosím o pomoc:
Máte zkušenost, která nemocnice kdekoliv v ČR umožňuje pobyt rodiče na pokoji se čtyřletým nebo pětiletým dítětem?
Máme jít na urologickou operaci v celkové anestezii, to se dělává na dětské chirurgii a Dětská nemocnice v Brně už nikdy více!!!! Máme velmi špatné zkušenosti.
Vzhledem k tomu, že to není akutní, mám čas najít nemocnici, kde to bude snad co nejméně traumatizující..
MOOOC DÍKY ZA TIPY!!! ![]()
Ahojky, nemocnice v Praze 4 - Krč - bohužel máme zkušenost
- mají tam i nadstandart - samostatný pokoj pro jednu maminku, jinak jsou tam asi další 2 pokoje pro 2 maminky a 2 dětičky. Koupelna tam není, ta je společná pro všechny děti i maminky.
u nás v hořovicích jsem viděla maminky s dětmi. jak s 5letými nevím, ale zas na plánovaný zákrok se tam dá v klidu domluvit nadstandard a tam může bejt klidně celá rodina (v lednu byla cena 400/noc).
Ale jestli jde o urologii, to nevím, jestli dělají…a je to dálka…
Ahoj,
mám dvě pozitivní zkušenosti s Okresní nemocnicí v Havlíčkově Brodě - březen 2005 a březen 2008, operace tříselných kýl a operace varlátek. Synovi poprvé byly 2 měsíce, podruhé 3 roky. Pokaždé pobyt se synem na pokoji (toalety a sprcha společná, ale dá se zvládnout, je to hned vedle pokojů), neomezené návštěvy tatínka po celý den. Přístup veškerého personálu byl super, syna jsem si před operací se sestřičkou vezla až před operační sál, po operaci jsem tam na něj zase čekala. Strava klasická nemocniční, ale nebyl problém synovi přinést k večeři doma uvařenou krupičnou kaši a tam ji ohřát v mikrovlnce.
Dětské oddělení má dvě části, jednu pro malé děti zhruba do 4 let, tam je pobyt s rodiči samozřejmostí. Druhé oddělení je pro větší děti, ale co jsem tak slyšela, do šesti let je tam maminka vítána, pro sestřičky je to obrovská pomoc. Nejlépe asi bude se telefonicky domluvit.
Web nemocnice: http://www.onhb.cz/
Dětské oddělení: http://www.onhb.cz/article.asp?…
Ať se operace podaří! Bára
ahoj
my jdeme s malým 4roky v červnu na trhání mandle a ze všech stran nám doporučovali Nemocnici v Novém městě na moravě - zatím zkušenost mám jen z jednání telefonického . Moc příjemná sestra nám objednala za dva měsíce, hned se zeptala jsetli chci být s malým - a ujistila mě že není možné pokud jsem tam nahlášená, že by mi řekli že nemají pro mě místo. Budeme tam tři dny.
Doporučila mi to naše praktická dr. a naše ORL lékařka nezávisle na sobě - prý skvělý přístup, a děti z nemocnice ani nechtějí - dětskou v Brně mi nedoporučili - dělají problémy s přijímáním matek starších dětí a celkový přístup prý není nejlepší.