Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z téhle čtveřice jmen se mi líbí všechny. Napišu je za sebou podle toho jak se mi líbí nejvíc…
Top je Magdalenka, pak Karolinka až po nich Gabriela a nakonec Michaela, ta se mi z nich líbí nejmíň asi proto, že jsem zažila boom Michal a Michaelek a kde která holka byla Míša nebo Miška.
Vsechny jsou v pohode, pekna jmena. za me je nej gabina. rozhodovala bych se podle toho, jak se mi libi k prijmeni.
@Anonym888 Rozhodně Karolína…Magda je jméno pro starší paní a Gábina není hezké jméno, Michala ujde..
Vsechny 4 jsou hezky, me se i s ohledem na ruzny tvary toho jmena a zdrobneliny nejvic libi v poradi: Karolina, Magdalena, Gabriela, Michaela
Gábinku bych dala…a strašně se mi nelíbí Michaela. Protože nemám ráda variantu Míša…A jinak ji skoro nikdo neřekne
Všechna jména jsou moc hezká, ale kdybych to opravdu musela vybrat, č.1. Karolínka, č.2. Gábinka 3. Michalka 4. Magda
Za mě Gabriela, jmenuje se tak moje neteř
ostatní se mi nelíbí vůbec.
Mě se z těchto jmen líbí nejvíce Gabriela. Potom Magda. U Karlolíny se mi nelíbí oslovení Kája (to už bych rovnou mohla dát Karlu). U Michaely - Míša.
Magdalena nebo Karolína. Nevím proč, ale Michaela ani Gabriela se mi nikdy moc nelíbily, nejspíš proto, že jich mám kolem sebe tolik. A Magdalence bych říkala Majdo a to se mi líbí moc. Takže Magdalena, radši než Karolína. Tam je R a tomu se raději vyhýbáme.
@babanci píše:
Magdalena nebo Karolína. Nevím proč, ale Michaela ani Gabriela se mi nikdy moc nelíbily, nejspíš proto, že jich mám kolem sebe tolik. A Magdalence bych říkala Majdo a to se mi líbí moc. Takže Magdalena, radši než Karolína. Tam je R a tomu se raději vyhýbáme.
Majda, sr.ajda, omajda.
@Klopotkova Lenka, plenka, podprsenka a vymyslí se i nesmysle, co se nerýmují. Mě třeba říkali Pavla, šavla.