Které ze 4 jmen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148988
4.6.20 19:27

Z téhle čtveřice jmen se mi líbí všechny. Napišu je za sebou podle toho jak se mi líbí nejvíc…
Top je Magdalenka, pak Karolinka až po nich Gabriela a nakonec Michaela, ta se mi z nich líbí nejmíň asi proto, že jsem zažila boom Michal a Michaelek a kde která holka byla Míša nebo Miška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.6.20 19:41

Vsechny jsou v pohode, pekna jmena. za me je nej gabina. rozhodovala bych se podle toho, jak se mi libi k prijmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.6.20 20:18

@Anonym888 Rozhodně Karolína…Magda je jméno pro starší paní a Gábina není hezké jméno, Michala ujde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.20 20:22

Hlasuju pro Magdalenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.6.20 20:39

Spíš záleží k jakému příjmení.
Jinak se mi líbí Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.6.20 21:17

Gabriela, jednoznačně.

• Citovat
  • Upravit
9293
4.6.20 21:42

Karolína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.6.20 21:46

Vsechny 4 jsou hezky, me se i s ohledem na ruzny tvary toho jmena a zdrobneliny nejvic libi v poradi: Karolina, Magdalena, Gabriela, Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.6.20 21:47

Gábinku bych dala…a strašně se mi nelíbí Michaela. Protože nemám ráda variantu Míša…A jinak ji skoro nikdo neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.6.20 22:02

Všechna jména jsou moc hezká, ale kdybych to opravdu musela vybrat, č.1. Karolínka, č.2. Gábinka 3. Michalka 4. Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.6.20 07:17

Za mě Gabriela, jmenuje se tak moje neteř :-) ostatní se mi nelíbí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.6.20 08:29

Mě se z těchto jmen líbí nejvíce Gabriela. Potom Magda. U Karlolíny se mi nelíbí oslovení Kája (to už bych rovnou mohla dát Karlu). U Michaely - Míša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
5.6.20 11:43

Magdalena nebo Karolína. Nevím proč, ale Michaela ani Gabriela se mi nikdy moc nelíbily, nejspíš proto, že jich mám kolem sebe tolik. A Magdalence bych říkala Majdo a to se mi líbí moc. Takže Magdalena, radši než Karolína. Tam je R a tomu se raději vyhýbáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.6.20 12:51
@babanci píše:
Magdalena nebo Karolína. Nevím proč, ale Michaela ani Gabriela se mi nikdy moc nelíbily, nejspíš proto, že jich mám kolem sebe tolik. A Magdalence bych říkala Majdo a to se mi líbí moc. Takže Magdalena, radši než Karolína. Tam je R a tomu se raději vyhýbáme.

Majda, sr.ajda, omajda.

• Citovat
  • Upravit
4341
5.6.20 14:19

@Klopotkova Lenka, plenka, podprsenka a vymyslí se i nesmysle, co se nerýmují. Mě třeba říkali Pavla, šavla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze