Který automatický kávovar vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5064
8.5.21 15:52

@jege podobný systém. Já tam žádnou hadičku nemám. Pěním plastovou trubičkou rovnou v hrnečku. Na údržbu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
8.5.21 16:50
@jege píše:
A kdo nemá problém s místem i trochu vyšší cenou a nechce mýt hadičku ručně, tak Siemens jej zvládne automaticky!

Mame tenhle mlecny system a na cisteni je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.5.21 16:55
@lasička1 píše:
Máme Delongi už asi 7 let. Používáme ho několikrát denně. Bez něj si neumím už představit být. Udělá i deset káv na oslavu za sebou.
Ale je to ještě taková ta klasika s napěňovačem. Ten tedy nepoužíváme. Ráda piju silnější presso a trochu mléka do něj. Jen žďibek nalít.
A teď jsem začala uvažovat, že bychom koupili automat s nádobou. Tento náš bych věnovala v rodině.
Máte někdo Philips 5400? A nebo byste vybrali jiný? Mrzelo by mě, kdybych kávovar vyměnila za jiný a ten nevydržel to co ten náš. Aby byl i po sedmi letech jako nový? Nebo je kvalitnější Delongi?
U některého typu jsem viděla, že dělá i ledovou kávu - to je ba principu rozsekani ledu a presso do toho?

My máme Philips 5400 a je super. Úplně v pohodě zvládne hodně káv za sebou. Snadná údržba i manipulace s ním. Skvěle našlehává i to mléko v té nádobce, ale to není nic pro mě :mrgreen: Já moc latte nemusím, ale ostatní z rodiny to využívají hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37123
8.5.21 17:37
@AstraG píše:
@jege podobný systém. Já tam žádnou hadičku nemám. Pěním plastovou trubičkou rovnou v hrnečku. Na údržbu super.

Tohle je ale ruční šlehání u těch nejlevnějších nebo naopak u profesionálních automatů, které chce určitý grif a zkušenost. Někdy to ale prostě nevyjde. :mrgreen:

Načítám video...
Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
10.5.21 07:52
@jege píše:
Tohle je ale ruční šlehání u těch nejlevnějších nebo naopak u profesionálních automatů, které chce určitý grif a zkušenost. Někdy to ale prostě nevyjde. :mrgreen:

Přesně tento máme. Je úžasný. Ale říkám si, že občas bych si dala Latte či jinou kávu s mlékem. I když klasické presso asi bude převládat. A automat s mlékem mě přijde zajímavý.
Jen řeším, zda to není rozmar… A aby byl jiný přístroj stejně kvalitní a dlouho vydržel. Tento Delongi si myslím, že je nesmrtelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.5.21 02:14

Rancilio silvia. Moc lidi tuhle znacku nekupuje/nezna pritom pristroj naprosto perfektni. Skoro zadne plasty, bytelne provedeni. Uz krouti druhou desitku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37123
15.5.21 10:54
@Pavlik Morozov píše:
Rancilio silvia.

Jenže ten žádné automaty nedělá a kdo by se doma patlal s pákou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.5.21 11:05
@jege píše:
Jenže ten žádné automaty nedělá a kdo by se doma patlal s pákou…

Zase takova prace to neni. Manzelka zase nechce automat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37123
8.8.21 18:30

Jinak hodně levný a úplně automatický kávovar s keramickým mlýnkem v akci: https://www.datart.cz/…w-cerne.html :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí