Který holicí strojek je lepší?

1039
10.12.12 08:24

Který holicí strojek je lepší?

Ahoj :mavam:
chtěla bych příteli koupit k vánocům holicí strojek, jenže vůbec nevím jaký. Mám dva typy, ale fakt nevím, který bude lepší, proto bych byla ráda, kdybyste mi řekli, jaký se vám líbí víc nebo jestli jeden z nich třeba vlastná váš muž :mrgreen:
Děkuji :andel:
1. http://www.alza.cz/…-d367253.htm
2. http://www.alza.cz/…-d360513.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mystery
10.12.12 08:30

Ahoj, tak zrovna včera jsme řešila uplně stejný problém a vybírala jsme mezi tim philipsem a nějakým braunem, nakonec asi zvolím ten philips. ale počkám si na zbytek diskuze a další přispěvky.

• Citovat
  • Upravit
1039
10.12.12 08:32

Taky mi ten Philips přijde lepší, ale chci se nechat poradit od více žen :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
10.12.12 08:57

Taky si pockam:-) děkuji za tu diskuzi

• Citovat
  • Upravit
6956
10.12.12 09:04

A uz mel steojek? Nebo se hol ziletkama? Ja ho totiz chlapovi kdysi dala a nakonec lezel roky ladem protoze se neoholi tak hladce jako ziletkou, tak ho nepouzival protoze mu to vadilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.12.12 09:13

A nekoukalas na recenze na Heurece? Já kupovala pod stromek taky holičák, braun (jiný) a rozhodla jsem se podle recenzí, bylo jich tam hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
10.12.12 09:22

Ja v patek taky kupovala holici strojek a resila jestli Braun nebo Philips.Tak jsem sjela recenze a Philips vyhral. Uprimne jsem mu byla vic naklonena, protoze jsem kupovala uz pred par rokama a taky si vic chvalili ten Philips. A spokojenost.Ono se s nim lip holi ci co.Ty hlavice ma pruznejsi a pohyblivejsi a pekne to opise celou tvar, coz Braun nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.12.12 09:22

Přítel se holí žiletkou, ale sám si řekl, že bych chtěl strojek, tak proto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
10.12.12 09:37

Hlasuji pro phillips, vybírala jsem předloni a stále je jak nový ;-) manžel používal klasickou žiletku a teď si strojek nemůže vynachválit. Někomu nesedne, ale když si o něj řekl ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.12.12 11:35

A jaký teď chlap má? Protože každý je úplně jiný - jeden planžetový a druhý frézkový. Můj chlap třeba používá zásadně frézkový. Má teda taky Philips už snad 12 let, je s ním max. spokojený, ale je to teda nějaká ta lepší řada - funguje bez káblu, je vodotěsný, má výsuvný zastřihovač. Záleží, co od toho strojku očekáváš a co by všechno měl mít.

Příspěvek upraven 10.12.12 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.12.12 11:36

Aha, teď koukám, že se holí žiletkou. Tak to bych s ním asi trochu probrala - co by si představoval a pak se podle toho na něco zaměřila. Každopádně Philips je určitě TOP, tím neprohloupíš. Jen teda tento konkrétně není nabíjecí, není vodotěsný… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.10.16 15:23

Braun Series 7 7899cc Wet&Dry

Ahoj děvčata, můj chlap vřele doporučuje Braun Series 7 7899cc Wet&Dry. Sama jsem viděla výsledek, není podrážděný, nemusí použít ani balzám po holení, když chce se holit rychle, tak to jde i na sucho a prý ho to netahá. Takže jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
28.11.18 14:46

Prosím o radu, chtěla bych koupit manželovi na Vánoce holící strojek, ale nevím si rady, který vybrat. Jsou rotační nebo planžetový. Který je lepší? Manžel se holí žiletkou, ale pořád zapomíná je kupovat, tak mně napadlo koupit mu elektrický holící strojek. Nevím ale, zda ho bude používat, proto bych na začátek chtěla vybrat něco levnějšího, protože se může stát, že pak bude ležet v šuplíku. Můj hlavní problém je ale, zda vybrat rotační nebo planžetový, pak už se to bude vyvíjet podle ceny. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.11.18 15:41

@Isia a jaký máš rozpočet? koupit levnej kšunt, tak ho to spíš odradí a holení vážně nechytne, naopak vím, že kdo koupil pořádný, tak byl spokojen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.11.18 16:02

V zásadě platí, že frézkové strojky vyhovují více pánům s delšími, vlnitými vousy, naopak planžety vyhledávají ti, jež se porostu na tváři zbavují pravidelně, např. co dva dny. Frézkové strojky si hravě poradí s tvrdším vousem, úpravou kníru i konturami brady

https://www.ohol.cz/…ici-strojek/

Našla jsem srovnání na strojky okolo 2500-3000, něco takového bych doporučila já.
 https://www.euronics.cz/…hral/n-1170/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast