Který supermarket je nejlevnější?

Anonymní
17.12.22 10:17

Který supermarket je nejlevnější?

Zdravím,

kdo to máte dobře vypozorované, který supermarket je v této době obecně nejlevnější? Tedy když uděláte jeden a ten samý nákup v několika obchodech, kde to nakonec vyjde nejlevněji? Ať už bez akcí / s akcemi.

Asi z těch klasických Kaufland, Lidl, Billa, Penny, Albert, Tesco..

Já jsem vždycky měla pocit že nejlevnější je Kaufland, na ten teď slyším ale hodně nadávky, že je předražený. A slyšela jsem názory, že nejlevnější je teď Penny. Ale nevím a zas tak vypozorované to nemám a nedokážu to porovnat..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
17.12.22 10:17
@Anonymní píše:
Zdravím,

kdo to máte dobře vypozorované, který supermarket je v této době obecně nejlevnější? Tedy když uděláte jeden a ten samý nákup v několika obchodech, kde to nakonec vyjde nejlevněji? Ať už bez akcí / s akcemi.

Asi z těch klasických Kaufland, Lidl, Billa, Penny, Albert, Tesco..

Já jsem vždycky měla pocit že nejlevnější je Kaufland, na ten teď slyším ale hodně nadávky, že je předražený. A slyšela jsem názory, že nejlevnější je teď Penny. Ale nevím a zas tak vypozorované to nemám a nedokážu to porovnat..
Řekla bych PENNY…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
17.12.22 10:20

Mně obecně nejlevnější přijde Lidl. Ale poslední dobou chodím častěji i do Penny a i tam ty ceny taky nejsou špatné. Albert určitě ne, u těch běžných potravin jsou jejich privátní značky dražší než Lidl a u některých věcí má Lidl přes nižší cenu i lepší složení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
17.12.22 10:24

Lidl neskutečně zdražil. Chodím na střídačku do Penny a do Lidlu a Penny je levnější. Do ostatních obchodů nechodím, takže netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.22 10:24

Řekla bych, že Penny. Ale osobně tam fakt nechodím, nejsem zvědavá na zboží na paletách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.12.22 10:27

Penny, aspoň to tvrdí můj otec, on vždy tam jezdí nejčastěji. Má auto a podle letáku si dělá nákupy. penny z toho vždy vyjde nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
17.12.22 10:31

Myslím, že Penny. ale nakupuji v drahém Albertu, protože je nejblíž. Nedávno jsem byla v opevovanem Lidlu a levnější než Albert mi teda nepřišel. Ano, některé položky v akci byly levnější. Ale jiné zase dražší, protože ten výběr byl menší než v našem velikém Albertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
17.12.22 10:31

Pokud chceš kvalitní jídlo tak to nejlevnější to většinou nebývá :D
Když pak vidím jak jdou „párky“ ze separátu na dračku tak bych :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
17.12.22 10:33

Kaufland, tesco - ale jen na věci na které je sleva s clubcard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
17.12.22 10:33

Asi Penny, já se teď zhrozila v Tescu, Kaufland taky dost zdražil, Lidl, Billa mi přišly drahý vždy, do Alberta nechodím to mám z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
17.12.22 10:37
@aanysek píše:
Mně obecně nejlevnější přijde Lidl. Ale poslední dobou chodím častěji i do Penny a i tam ty ceny taky nejsou špatné. Albert určitě ne, u těch běžných potravin jsou jejich privátní značky dražší než Lidl a u některých věcí má Lidl přes nižší cenu i lepší složení

Lidl nemá nejlevnější ty základní suroviny, vejce, mouka, máslo, olej, ty se dají koupit levněji v akcích jinde - Penny, Albert. Ale má zase zajímavé akce na jiné zboží, které se jinde nekoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
17.12.22 10:38

Ceny mi přijdou relativně dobré v Tescu s clubcard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
17.12.22 10:43

Já chodím do kauflandu, albertu a lidlu. Nejlevnější mi přijde kaufland, nejdražší lidl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
17.12.22 10:53

To porovnávání cen bývá v Černých ovcích a oni k tomu přidávají i stejné řetězce v okolních státech. Řeší i složení a kvalitu stejného zboží. Bohužel, většínou z toho nejhůř vychází ČR.
Běžné potraviny, asi záleží, co je kde zrovna v akci a zrovna to potřebuji koupit, i když ty akce mají řetězce taky domluvené, kartelové ceny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
17.12.22 10:55

Nejlevnější je asi Penny, ale já si tam nikdy moc nevyberu :nevim:. My jezdíme většinou do Lidlu, tam se to zboží aspoň trochu točí. Občas jdeme do Alberta, ale taky nic moc. Ještě tu máme Tesco, ale tam mě nebaví nakupovat už vůbec :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat