Kterým týdnem těhotenství se řídit?

Anonymní
5.8.19 20:14

Kterým týdnem těhotenství se řídit?

Ahoj holky, moc prosim o radu :think: podle MS jsem 30+5tt, podle UTZ na genetice (byla jsem na utz ve 30tt) jsem 31+2 a u gynekologa jsem podle nich 30+1 :D chtela bych od vás radu, jakým týdnem se tedy řídit? :nevim: Jsem těhotna poprvé a ve spoustě veci se nevyznám :roll: moc děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68965
5.8.19 20:16

Podle MS (poku ti ho ve 12.tt neupravili). Utz se v tomhle týdnu můžou hodně lišit, jak každé dítě roste jinak. A tobě se to ještě liší jen trošku. Takže počítej s termínem, co máš potvrzený na konci prvního trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
5.8.19 20:43

A co mas napsano v prukazce za termin porodu? Podle toho bych se ridila ;) mas tam nejaky datum, tak si to podle toho spocitej :) ale stejne je to rozdil jen par dni, tak to mas fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.8.19 21:15

Je tam rozdíl pár dnů, nic to neznamená. Většinou se upraví dle ultrazvuku v 1. Trimestru a podle toho se dal jede. Já mela rozdíl 10 dní a furt jsem musela vysvětlovat, že „mám ještě do termínu čas“. Prostě to neřeš a užívej poslední týdny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 23:49

Děkuju moc všem :kytka: myslela jsem, že to je nějaký problém nebo tak :)

• Citovat
  • Upravit
11659
6.8.19 13:00

Je to pár dní to bych neřešila ale já se řídila podle UZ.. protože podle ms to málo komu sedí.. mě to nesedělo o 14 dní…rodila jsem 39+2 podle UZ a podle ms by to bylo 41+2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí