Kuchyň IKEA

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
10.2.16 20:49

@a12 tak jedte radsi na Zlicin, maji urcite vic veci skladem nez Cernak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
10.2.16 22:46

A jeste mam otazku, jde koupit vsechny spotrebice nekde jinde? drez, sporak, odparovac atd. jde odebrat ale mycka mi odebrat nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
10.2.16 23:00

Jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
12.2.16 08:03

**@a12
My meli kuchyn hned. Sepis si skrinky a koukni na ikea stranky, najdi si vzdy danou skrinku a tim i skontrolujes skladove zasoby. Vypln jsme davali 2× a zarazilo me ze ti vlastne prodaji kus desky v dekoru ktery potrebujes a uz je na tobe aby sis to narezala a pripevnila cim uznas za vhodne. Nam to delal truhlar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
15.2.16 09:31

@Ejmule aha, diky.. zrovna jsem nad tim premysleli jak se to tam pridela:P protoze kdyz jsem zkoumala ten rozpis a ceny skrinek atd. tak jsem si rikala ze to asi dostanem cely a musime si to narezat tak jsem si rikala jak to tam pridelame:P tak mozna radsi rekneme taky tomu truhlari:-) a jak vam to tam pridelal on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
15.2.16 12:54

@a12 Dal ze zadní strany nějaké kovové elka, jedno k desce(výplni) a jedno ke skříňce. Opravdu pakárna. Skříňky jsem si složila sama, ale tohle už bylo na mě moc :D Po uříznutí desky na požadovaný rozměr jsou v balení nažehlovací pásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
15.2.16 15:20

@Ejmule taky jsem premyslela nad kovovym elkem ale jak to do ty desky pridelat aby tam nebyl videt sroub:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
15.2.16 15:44

@a12 ten šroub bude ze zezadu, samozřejmě nesmí být delší než deska, aby neprolezl skrz :mrgreen: Tady je foto alespoň s dřezovou skříňkou. Ten delší kov je vrtnutý do boční stěny skříňky a ten kratší do záslepového kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
15.2.16 15:54

@Ejmule jo to by asi nevypadalo moc hezky kdyby z toho trcel sroub :mrgreen: tak snad to nejak zvladneme, diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.12.21 22:58

Kuchyň Ikea po 11 let

Doporučuji i se spotřebiči, na ty já nedám dopustit i ta levná řada Lagan, používám i na kuchyních v nájmu, které mám ale z lamina od truhláře aby něco vydrželi. Kuchyň mám v RD 11 let, sám jsem ji skládal, velká do U, vybíral jsem dražší věci. Korpus lamino obyčejné bílé, už nabízí i tmavou verzi, kterou jsem já ještě neměl v nabídce, takže jsem musel používat krycí panely = levná deska a fólie=nevydrží a popraská. Sokl=levná deska s fólií=nevydrží a popraská, dvířka=kvalitnější poplastovaná fólie=pořád fólie, někde se po čase dostane i voda pod tuto folii a začne praskat. Šuplíky, výsuvné systémy, otáčecí systémy vyjdou zde levně, to vám truhlář za tu cenu neudělá ale u šuplíku některé věci odpadávají i dorazy, nic co by nešlo opravit. Není to kuchyně, která bude pořád pěkná, kuchyň z lamina od truhláře i když vyjde navíc, tak u té se dá říci že ji budete mít napořád. Po 11 letech už ji máme slušně opotřebovanou, tak za 5 let provedu výměnu všech částí na kterých je fólie a to včetně dvířek za nová ale už ne z Ikei ale nechám si tyto díly nařezat z kvalitního lamina a olepit ABS hranou a pak už by to mělo vydržet. Doporučuji v případě, že jste limitováni cenou a chcete pěknou užitnou kuchyni za dobrou cenu a potřebujete ji co nejdříve. Předpoklad je, že si ji přivezete a složíte, v opačném případě se již pak tolik nevyplatí. Jinak zde lze říci, cena odpovídá kvalitě a rozhodně to nepatří mezi ty lepší kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný