Kuchyň IKEA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
18.8.13 20:11
@ametyst píše:
@mische to už nás taky napadlo, jenže my docela bojujem s místem, takže zkoušíme jiný varianty. Ale děkuju, možná to tak nakonec uděláme.
A ještě se chci zeptat, když si chceme kuchyň montovat sami tak ale stejně k tomu budeme potřebovat alektrikáře a instalatéra, je to tak?

No záleží jak jste šikovní, elektřinu nám dělal můj strejda (elektrikář) za asistence manžela, vodu jsme si zapojili sami do stávajících rozvodů, manžel se trochu zapotil, ale zvládl to. :-) Taky to nikdy předtím nedělal :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
18.8.13 20:23

My jsme si kuchyň IKEA smontovali a sestavili sami, včetně vestavěných spotřebičů a osvětlení. Chce to mít jen předem připravené odpady a okruhy na elektřinu.
S kuchyní jsme moc spokojení, máme Tidaholm a všechny spotřebiče taky z IKEA, fungují bezvadně, skříňky jsou super, krásně sedí, nic se nevyklá, nic není křivé.
Pracovní desku máme z dubového masivu taky z IKEA. Jediné co mě mrzí je to, že na jejich baterii nejde namontovat sprška (máme takovou tu s výsuvnou hadicí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
19.8.13 10:12

Děkuju moc, snad to nějak zvládnem, chlap je šikovnej takže to určitě sestaví a přijede na pomoc i tchán tak to zmáknem-doufejme :D. Teď spíš ještě řešim jestli nedat nějaký dvířka červený :mrgreen: ale nevim jestli to není moc extravagantní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.8.13 08:52

Ahoj, chci se zeptat, mate nekdo spotrebice z ikei? Premyslim, ze bych nakonec asi nakoupila tam, ale vubec netusim, podle ceho treba vybrat troubu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
20.8.13 09:34

Mám troubu, tuhle:
http://www.ikea.com/…ts/10245177/
a jsem maximálně spokojená. Já teda vybírala podle množství dětských pojistek :-)
Ale jinak umí všecko, co od ní potřebuju, snadno se ovládá, parádně čistí, v ceně má teleskopické pojezdy, chlazená dvířka… Vyrábí to pro ně Electrolux a dávají na to pětiletou záruku. Prostě jsem na trhu nenašla troubu se srovnatelnými parametry za srovnatelnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.8.13 10:04

@ugluk ok diky moc za tip! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.11.14 15:20

Ahoj, holky, mám problém. Kuchyň Ikea mám víc než rok a dnes jsem se rozhodla, že si koupím zbylé rozdělovače. A oni je nemají, mají nové kuchyně :zed: :zed: jedná se o tyto

a přídavné díly.

Nemáte někdo tip, kde je vzít? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
2.11.14 15:24

@mlsalkaM zkus MMB, aukro a podobné stránky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.11.14 15:26

@mlsalkaM zkus jim napsat, myslím, že jsem někde četla, že ND budou prodávat ještě 2 roky po ukončení prodeje. Ale určitě to nebudou mít vystavené v prodejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.11.14 15:28

@mlsalkaM Potřebujete ke kuchyni FAKTUM nějaký díl?
Ke kuchyním FAKTUM si můžete i nadále objednávat díly, jaké potřebujete.
Obraťte se na prodavače oddělení kuchyní ve svém obchodním domě IKEA, kteří vám rádi pomohou. Počítejte však s delší dodací lhůtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.11.14 15:40
@Teruna000 píše:
@mlsalkaM Potřebujete ke kuchyni FAKTUM nějaký díl?
Ke kuchyním FAKTUM si můžete i nadále objednávat díly, jaké potřebujete.
Obraťte se na prodavače oddělení kuchyní ve svém obchodním domě IKEA, kteří vám rádi pomohou. Počítejte však s delší dodací lhůtou.

Bomba, jsi skvělá, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.11.14 15:40
@AnastazieB píše:
@mlsalkaM zkus MMB, aukro a podobné stránky ;)

Mrkala jsem, všechno fuč. Ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.11.14 15:44

@mlsalkaM nemáš za co :-) my jsme právě čekali na ty nové, aby jsme neměli tenhle problém, tak už znám ty stránky skoro nazpaměť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.11.14 15:47

@Teruna000 v době, kdy jsme ji pořizovali my, o nových ani slovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.11.14 15:51

Jo, objednat se to dá. Ale třeba dveře ke skříňkám nám objednali, pak jsme si pro ně normálně zajeli na sklad, pohoda. Teď jsem potřebovala dokoupit dvě zásuvky a pani mi řekla, že je objedná ze Švédska, odkud oni mi je pošlou poštou domů, poštovné 700,– 8o…tak jsem jim je nechala, to by se mi pěkně prodražily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný