Kuchyň IKEA

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
3.11.09 12:08

Holky, tak moje sestra jí teď nově má. Kuchyň je překrásná, ale z původního rozpočtu 86 tisíc byla nakonec kuchyň za 120 tisíc. A to je v paneláku, opravdu malinko větší než klasika, ale ne žádný obr. No, a když jí tam chtěli zabudovat lednici, tak se zjistilo, že standardní lednice šíře 60 cm se tam nevejde, takže buď si koupí užší lednici, nebo si nechá od truhláře předělat a nastavit korpus skříně na lednici. Nechala si nastavit tu skříň, naštěstí truhlář byl machr a jeho zásah vypadá jako, že to tam fakt patří.
Takže je krásná, ale bacha na cenu a na skříňky na spotřebiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzkaZuzka
14.11.11 17:53

Ikea kuchyň

Dobrý den, čím mejete kuchyň Ikea - bílý lesk???
Děkuji.
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit
ajaaaaaaaaaa
3.12.11 19:31

Mám červenou, lesklou,ale meju ji jen vodou nebo trochou jaru,dělá mi na tom všechn odost fleky, pozor na houbičky, a na té naší červené zu Ikey jsou po 6-ti letech vidět pěkně odřený místa,protože máme obytnou kuchyň,kupovali jsme si ji,když jsme ještě neměli děti, teď máme 2 a pěkně s tou lesklou červenou kuchyní z Ikea zapracovaly…

• Citovat
  • Upravit
ZuzkaZuzka
3.12.11 21:20

Ajo,dekuji za odpoved. Ja to take zkusila vodou a jarem,kdyz nikdo do diskuze neprispel ;-) nicmene nic to nemeni na tom,ze z leskle umyte kuchyne ji mam,diky dvema detem,opet omatlanou :-D takze plan na Vanoce mit cistou linku ma mensi zadrhel :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
12915
3.1.12 22:09
AnastazieB píše:
Hodně o Ikea kuchyních i masivních deskách najdete na diskuzním fóru na Living.cz, i já jsem tam objevila důležité tipy (např. s tou hloubkou, to mi předtím nedošlo a bylo to dost významné) :wink:

nemám čas hledat o té hloubce, nemohla by si mi hodit přímo odkaz díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
8.1.12 16:52

Pračka v kuchyni Ikea - jak vyřešit?

Ahoj. Nevím, jestli sem ještě někdo nakoukne. Potřebuju radu: Plánuju novou kuchyň, bude zřejmě jako na obrázku (s malými úpravami), ale na kraji, pod troubou, bude pračka (musí být, jinam nejde dát). Chci ji schovat do skříňky, pod troubu. Ikea má ty vyšší skříňky na troubu, ale do žádné z nich by se asi dolů nevecpala pračka … Nemáte nápad, jak to vyřešit? Nevím, jestli to vysvětluju srozumitelně.. Za odpovědi dík, Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 17:26

Pračka v kuchyni

Ahoj, v Ikea mají i vestavnou pračku. Podle obrázku máš v kuchyni ještě rezervu, pračka by se tam vešla.B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 17:39

Ahoj, pokud chceš s tím pomoct, tak se mrkni na stránky designmone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
8.1.12 17:51
Marie z Prahy 4 píše:
Ahoj, v Ikea mají i vestavnou pračku. Podle obrázku máš v kuchyni ještě rezervu, pračka by se tam vešla.B.

Ahoj. Místo není, bude tam jídelní stůl a tak tak se vejdeme. jinam fakt dát nejde (ani do koupelny, na chodbu, nikam). a já tu ikeáckou vestavnou nechci, mám svou kloudnou volně stojící … myslela jsem třeba jestli neprodávají jen skříňku, do které by se dala pračka a na ni vestavná trouba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 17:57

Mezi vestavnou a normální pračkou je velký rozdíl, proto bývá vestavná dražší.
Po pár letech může mít pračka unavené, vytlučené tlumiče a chvěje se, později třese a když se špatně rozloží prádlo, skáče.
Pokud ji dáš do skříňky a na to ještě skříňku s troubou, může pračka rozhodit celou kuchyni.Je to moc velké riziko, já bych se bála.
Nemyslela jsem místo v prostoru, ale u zdí, v návrhu. Když je málo místa na zemi, musí se nahradit místem na zdi. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.12 20:46

Ahoj,

když tohle předložíš přímo v IKEA, určitě Ti poradí. Když jsem řešila svoji kuchyň, nabízeli mi truhláře, kterého mají nasmlouvaného a normálně vyřeší i atypické záležitosti v kuchyni. Já jsem si objednala i montáž od IKEA, resp. jejich firmy a opravdu zafungovalo vše skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.1.12 21:31

Macka echceš hodit nějaký foto ;) pro inspiraci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.12 22:00

No myslím, že už jsem sem kdysi jedno vkládala. Nakonec jsem to vyřešila bez speciálních prvků, ale jsem spokojená. Příště bych zase šla do IKEA, protože slouží, vypadá pořád dobře a děti jí dávají hodně zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.12 22:01

Jo, fotka je hned na první stránce této diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.8.12 13:39

Ahojky tak ja budu ted zarizovat byt a potrebovala bych sehnat kuchyn do 30000 bez spotrebicu a barvu bilou nebo sedou ve vysokem lesku.Mohl by mi nekdoo poradit prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný