Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Koukni na ikeu na planovace kuchyni, stahni si to a uvidis jestli se do 30 tis vlezes. Ja ji mam celkem velkou a i se spotrebicema jsem se vlezla do 100
Ahojky, zítra si jdeme udělat návrh kuchyně do IKEY. Všichni v mém okolí jsou s kuchyněmi IKEA spokojeni.
Kuchyň budeme mít poměrně malou zhruba 2 metry deset, na 2 metry deset, do L. Četla jsem tady, že většina chlapů kuchyň smontuje sama doma. Montáž stojí v IKEE zhruba okolo 5000 Kč, což mi přijde jako poměrně velká suma. Partner je šikovný, a manuálně zručný takže předpokládám, že si s montáží poradí. Je to složité??? Prosím o zkušenosti. A jak je to, když uvnitř budeme mít vestavěné spotřebiče? Je zapotřebí si někoho pozvat aby to nějak sestavil? Spotřebiče jsme si vybrali zvlášť v IKEE. Takže asi by neměl být problém, když jim ukážeme jaké tam chceme, aby nám je tam dali?
Zašlu Vám jaké budeme mít skřínky
![]()
http://www.ikea.com/…s/S09852509/#…
V takové barvě budou všechny skřínky. Stále váháme nad pracovní deskou. Buď BÍLÁ - Ovšem bojím se nepraktičnosti, Přítel je pro světlé dřevo… ale aby to nebylo moc přeplácané už skřínky jsou ve dřevě.
Díky moc všem za názory
![]()
Omlouvám se za ten odkaz poslala jsem špatnou barvu tohle světlé dřevo ne Bude tam barva „Sofielund světle šedá“
@Macka1 Kuchyn je vážně super!!! Moc hezká.
Mohu se zeptat, jak Vás vyšla cenově a i včetně spotřebičů?
Děkuji ![]()
Ahojky tak se hlásím. Byli jsme v týdnu v IKEE. Navrhli jsme si kuchyn, když jsme si nevěděli rady, pán nám ochotně pomohl, na závěr nám řekl i konečnou cenu, a všechny pohledy návrhu nám vytiskl.
Kuchyn z IKEY budeme na 100% mít. S cenou jsme byli velice spokojeni. ![]()
Když si označíš skříňku kterou chceš měnit tak pak tam máš „změnit čelo“ „změnit sokl“… a tam si pak pod kuchyní vybereš barvu dvířek…
Ahohjky tak jsme vcera byli v Ikea a vybrali si kuchyn poradve nam to vytiskl ale je tady par veci ktere nevim zda tam musi byt a tak se chci zeptat zda by mi nekdo poradil prosim. dekuji
Chci se zeptat na radu - mám kuchyňskou skříň nástěnnou faktum a dvířka sklo - avsikt, ale nevím jak tam přivrtat úchytku lansa?? Jde to vůbec do toho skleněnýho co má hliníkový rám??? Poraďte prosím..
Ahojh všichni, chtěla bych se zeptat těch, co mají kuchyň z IKEA a montovali ji „sami“, za jak dlouho se to dá zhruba zvládnout? Skládat ji bude manžel s tchánem a se švagrem (ten je skorotruhlář
) a straší, že to za den určitě nestihnou, podle mě to zas tak nereálný není…
v návrhu máme cca 10 skříněk…
z toho se 4 budou montovat na zeď, zbytek je na zemi…
@kate02 manžel montoval sám, máme ji celkem velkou…linka, protilinka a bar…dělal to 2 dny…takže si myslím, že to za den určitě zvládnou ![]()
Ono záleží co je montování… jako jen sestavit skříňky zvládnete, ale různé ty věci k tomu - řezat desku, vyřezávat a usazovat dřez, nastavovat nohy, vyvážit dvířka, vrtat do zdi, zapojovat spotřebiče… to trvá. Takže bych řekla, že za den to nestihnete, mít celou novou kuchyň k používání, ale ta hrubá stavba asi jo.
Já jsem to stavěla s dědou, asi 8h čistého času, ale měla jsem asi tři skříňky a takhle to vypadalo po tom 1 dni
(a to jsme makali jak fretky, děda přivezl nářadí a dělali jsme to všechno u nás v obýváku)
http://3.bp.blogspot.com/…P1020329.JPG
Takhle pak po víc dnech (nejvíc práce mi dalo zapojit vodu, aby to neteklo) - ale to už jsem dělala sama a ne celý den
http://4.bp.blogspot.com/…P1020332.JPG