Kuchyň IKEA

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
22.1.15 12:52

Ahoj máme kuchyn z ikea můžu říct že bych si tam spotřebič do kuchyně nikdy nekoupila a to není kvůli kvalitě, ale je to kvůli tomu, že za cenu těch ikea spotřebičů můžete mít daleko lepší spotřebiče z obchodů! Na to pozor.Jen je potřeba si o tom něco zjistit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68898
22.1.15 12:58

Dva mesice jsem lezela ve vyberu te spravne trouby, maloktera splnovala me pozadavky a kdyz uz, stala o pulku vic nez ikeacka. Ta ma navic vyborne resene dve detske pojistky a ve sve cenove kategorii nekolik sikovnych vychytavek. Muj konkretni model pry vyrabi Electrolux a zaruku pet let mi jen tak taky temer nikdo neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
22.1.15 13:00

Já se přiznám, že jsme to řešila déle jak 2 měsíce možná dokonce 4 měsíce a vim určitě, že ikea se jí nevyrovná ani z těch dražších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68898
22.1.15 13:10

Mam zhruba stredni cenovou kategorii a jsem si naprosto jista, ze pred dvema lety, kdy jsem to resila, trouba (u jinych spotrebicu nedovedu posoudit, nezkoumala jsem) se mi na trhu od libovolne slusne znacky nepovedlo srovnatelny model objevit, aniz by stal o par tisic vic, plus detska bezpecnost je teda resena spickove. Moc se mi do Ikea nechtelo, tak jsem patrala, ale bohuzel nevypatrala, navic vsude delsi zaruka pouze za nemaly poplatek.

Takze ano, souhlasim s tim, poradne patrat a zkoumat a dost dobre mozna se da i vypatrat (mne se v mem konkretnim pripade nepodarilo).
Ale nesouhlasim, ze Ikea je obecne oproti srovnatelnym modelum z obchodu predrazena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.15 21:34

Holky prosím poraďte…vybíráme teď kuchyň a spodní skříňky bychom chtěli haganas bříza a vrchní by byly veddinge bílé, ale absolutně nevím jakou desku k tomu ani jaké obklady za linku nebo podlahu :-/ nějak se neumím rozhodnout a ten planner mi to ve 3D nechce ukázat v reálných barvách abych viděla jak to vypadá…všechno dřevo je pro něj černé a nevím proč :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
7.3.15 21:52

@marichen81 to musis v prve rade videt na zivo (nejlepe nekolikrat), ten planovac je jen na rovrzeni skrini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.15 07:14
@Barbora13 píše:
Ahoj máme kuchyn z ikea můžu říct že bych si tam spotřebič do kuchyně nikdy nekoupila a to není kvůli kvalitě, ale je to kvůli tomu, že za cenu těch ikea spotřebičů můžete mít daleko lepší spotřebiče z obchodů! Na to pozor.Jen je potřeba si o tom něco zjistit!

To je pravda, chce to pečlivě srovnávat ceny spotřebičů na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.4.15 11:46

Ahoj holky, plánujeme koupit kuchyň z IKEA ale chtěli bysme mít pracovní desku asi o 5c mvýš než oni nabízí. Jsme s partnerem oba celkem vysocí. Nevíte, jak to vyřešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16081
2.4.15 11:48

@VeruKol
Koupit a přidělat jiné nožičky a dolní sokl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.4.15 11:52
@zrcadlo píše:
@VeruKol
Koupit a přidělat jiné nožičky a dolní sokl.

děkuju, nad tím jsem nepřemýšlela. Přímo IKEA to vyřešené asi nijak nemá že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.4.15 11:53

@VeruKol Prodavaji myslim dve velikosti tech nozek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
2.4.15 11:54

Ted maji 8cm nozicky a u stare rady meli 16 cm nozicky. Takze kouoit bu u nich ze stare rady nebo nekde jinde sokl a nohy. Ja chtela desku jeste vys, tak mi truhlar udelal nad kazdou skrinkou jeste jeden suplik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16081
2.4.15 11:56

@VeruKol
Oni mají šroubovací nožičky, které nastavíš jednak kvůli nerovnosti podlahy, ale také umožňují nějaký rozptyl výšky, ale nevím, jaké je to maximum. Na stránkách ale určitě najdeš, případně zkus poslat dotaz a oni odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.4.15 12:01

Tak děkuju, zeptám se přímo tam a snad mi poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
28.6.15 09:45

Rozdíl mezi Maximera a Forvara

Zdravím :mavam: Jaký je prosím rozdíl mezi zásuvkami Forvara a Maximera? Teda kromě ceny? :D Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný