Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ametyst píše:
@mische to už nás taky napadlo, jenže my docela bojujem s místem, takže zkoušíme jiný varianty. Ale děkuju, možná to tak nakonec uděláme.
A ještě se chci zeptat, když si chceme kuchyň montovat sami tak ale stejně k tomu budeme potřebovat alektrikáře a instalatéra, je to tak?
No záleží jak jste šikovní, elektřinu nám dělal můj strejda (elektrikář) za asistence manžela, vodu jsme si zapojili sami do stávajících rozvodů, manžel se trochu zapotil, ale zvládl to.
Taky to nikdy předtím nedělal
.
My jsme si kuchyň IKEA smontovali a sestavili sami, včetně vestavěných spotřebičů a osvětlení. Chce to mít jen předem připravené odpady a okruhy na elektřinu.
S kuchyní jsme moc spokojení, máme Tidaholm a všechny spotřebiče taky z IKEA, fungují bezvadně, skříňky jsou super, krásně sedí, nic se nevyklá, nic není křivé.
Pracovní desku máme z dubového masivu taky z IKEA. Jediné co mě mrzí je to, že na jejich baterii nejde namontovat sprška (máme takovou tu s výsuvnou hadicí).
Děkuju moc, snad to nějak zvládnem, chlap je šikovnej takže to určitě sestaví a přijede na pomoc i tchán tak to zmáknem-doufejme
. Teď spíš ještě řešim jestli nedat nějaký dvířka červený
ale nevim jestli to není moc extravagantní ![]()
Ahoj, chci se zeptat, mate nekdo spotrebice z ikei? Premyslim, ze bych nakonec asi nakoupila tam, ale vubec netusim, podle ceho treba vybrat troubu ![]()
Mám troubu, tuhle:
http://www.ikea.com/…ts/10245177/
a jsem maximálně spokojená. Já teda vybírala podle množství dětských pojistek ![]()
Ale jinak umí všecko, co od ní potřebuju, snadno se ovládá, parádně čistí, v ceně má teleskopické pojezdy, chlazená dvířka… Vyrábí to pro ně Electrolux a dávají na to pětiletou záruku. Prostě jsem na trhu nenašla troubu se srovnatelnými parametry za srovnatelnou cenu.
Ahoj, holky, mám problém. Kuchyň Ikea mám víc než rok a dnes jsem se rozhodla, že si koupím zbylé rozdělovače. A oni je nemají, mají nové kuchyně
jedná se o tyto
a přídavné díly.
Nemáte někdo tip, kde je vzít? Děkuji ![]()
@mlsalkaM zkus jim napsat, myslím, že jsem někde četla, že ND budou prodávat ještě 2 roky po ukončení prodeje. Ale určitě to nebudou mít vystavené v prodejně
@mlsalkaM Potřebujete ke kuchyni FAKTUM nějaký díl?
Ke kuchyním FAKTUM si můžete i nadále objednávat díly, jaké potřebujete.
Obraťte se na prodavače oddělení kuchyní ve svém obchodním domě IKEA, kteří vám rádi pomohou. Počítejte však s delší dodací lhůtou.
@Teruna000 píše:
@mlsalkaM Potřebujete ke kuchyni FAKTUM nějaký díl?
Ke kuchyním FAKTUM si můžete i nadále objednávat díly, jaké potřebujete.
Obraťte se na prodavače oddělení kuchyní ve svém obchodním domě IKEA, kteří vám rádi pomohou. Počítejte však s delší dodací lhůtou.
Bomba, jsi skvělá, děkuju ![]()
@AnastazieB píše:
@mlsalkaM zkus MMB, aukro a podobné stránky
Mrkala jsem, všechno fuč. Ale děkuju
@mlsalkaM nemáš za co
my jsme právě čekali na ty nové, aby jsme neměli tenhle problém, tak už znám ty stránky skoro nazpaměť ![]()
@Teruna000 v době, kdy jsme ji pořizovali my, o nových ani slovo ![]()
Jo, objednat se to dá. Ale třeba dveře ke skříňkám nám objednali, pak jsme si pro ně normálně zajeli na sklad, pohoda. Teď jsem potřebovala dokoupit dvě zásuvky a pani mi řekla, že je objedná ze Švédska, odkud oni mi je pošlou poštou domů, poštovné 700,–
…tak jsem jim je nechala, to by se mi pěkně prodražily ![]()