Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Máte někdo kuchyň z Oresi? Jaká je kvalita? Vydrží?
Děkuji za Vaše zkušenosti
Mamka ma z Oresi a už ji musela reklamovat, odlouple fólie a změna barvy kování. Když porovnám s IKEA, co máme my, tak mi ta naše přijde kvalitnější a cena bude podobná.
Když jsme dělali kuchyň před několika lety, tak jsem taky na Oresi hledala nějaké recenze a našla samé špatné zkušenosti… nevím, jestli se něco změnilo, ale my jsme nakonec pořídili raděj od truhláře.
Mame kuchyň oresi cca 8let a reklamovat jsme nemuseli nic. Barva stejná, všechno funguje
Mamka měla kuchyň od oresi a naprostá tragédie. Přišla špatně nažehlená fólie, pak poslali dvířka v jiné barvě. Vzorek na skle se po pár měsících ošoupal, hranění se loupalo. Za tu cenu nikdy víc.
Krom spatne zkusenosti naprosto premrstena cena neodpovidajici kvalite… My nakonec echali delat od Gorenje a uplne super… ![]()
Taky nedoporučuji. Měli jsme prodlouženou záruku na 7 let a reklamovali asi po 3 letech pár dvířek. Šestý rok jsem jim tam zase naposilala fotky odloupanych fólií a přinesli mi komplet nová dvířka… Těžko říct, co bude za dalších x let…