Kuchyně Oresi - zkušenosti kvality

46
28.6.21 20:38

Kuchyně Oresi - zkušenosti kvality

Ahoj,
Máte někdo kuchyň z Oresi? Jaká je kvalita? Vydrží?
Děkuji za Vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
28.6.21 20:40

Mamka ma z Oresi a už ji musela reklamovat, odlouple fólie a změna barvy kování. Když porovnám s IKEA, co máme my, tak mi ta naše přijde kvalitnější a cena bude podobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6670
28.6.21 20:49

Když jsme dělali kuchyň před několika lety, tak jsem taky na Oresi hledala nějaké recenze a našla samé špatné zkušenosti… nevím, jestli se něco změnilo, ale my jsme nakonec pořídili raděj od truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
28.6.21 20:50

Mame kuchyň oresi cca 8let a reklamovat jsme nemuseli nic. Barva stejná, všechno funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.6.21 21:06

Mamka měla kuchyň od oresi a naprostá tragédie. Přišla špatně nažehlená fólie, pak poslali dvířka v jiné barvě. Vzorek na skle se po pár měsících ošoupal, hranění se loupalo. Za tu cenu nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
28.6.21 21:31

Krom spatne zkusenosti naprosto premrstena cena neodpovidajici kvalite… My nakonec echali delat od Gorenje a uplne super… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
28.6.21 22:25

Taky nedoporučuji. Měli jsme prodlouženou záruku na 7 let a reklamovali asi po 3 letech pár dvířek. Šestý rok jsem jim tam zase naposilala fotky odloupanych fólií a přinesli mi komplet nová dvířka… Těžko říct, co bude za dalších x let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný