Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sandra222 tady jedna stará fotka, ještě bez dvířek k myčce a s utrženými dvířky od sporáku
.
Oboje tyto dveře vedou do obýváku. Přemýšleli jsme, že bychom je zaslepili, ale to by tam byla tma. To už teď bojujeme s tmou. Je to přízemní byt.
@Sandra222 zazdila bych teda ty v rohu a tim ziskala misto pro nějaký uložny prostor, když uz jste v té rekonstrukci, nepremysleli jste nad stropnima bodovkama. My takhle koupili byt a je tp super. Ten tmavý roh by se tim prosvetlil, určitě nějaký světlý nábytek..
Dveře u tech stupacek blíž k.oknu bych nechala.
Ty dvere vlevo.od vchodivych vedou do ložnice?
@Sandra222 zkusila jsem ti namalovat, jak by to šlo s těma zazdenyma dverma.
Snad to přečteš ![]()
Získali by jste i nějaký úložný prostor v chodbě. Do toho mrtvého rohu v kuchyni bych udělala vysokou skříň, jako druhou zeď na potraviny a úklidové věci, jako vysavač, prkno, sušák…
Chodbu bych prosvětlil a zrcadlem, světlými barvami a osvětlením, vhodné dát led pásek nebo něco podobného. Ty bodovky v podhledu jsou super, ale nevím, jaký máte rozpočet.
Já mám ráda takové ty nepreplnene prostory, my máme 2+ 1 předělané na 3kk, má to 65 M2 a být působí hodně vzdušně
Příspěvek upraven 03.11.22 v 10:13
A pak ještě varianta dat tu linku do L, mít samostatnou chodbu a nechat všechny dveře jak jsou…
Díky za tip, večer ukážu doma ![]()
Rozpočet máme tak do 500 000 Kč. Přítel si umi udělat většinu sám, jen na elektřinu a odpady budeme mít řemeslníka.
V ložnici chceme mít na zakázku dělanou postel ve skříni, to bude asi největší výdaj.
@Sandra222 v těch malých bytech je to vždycky výzva a boj o místo.
Tak snad se vám to podaří zrealizovat, aby se v tom dobře a funkčně bydlelo ![]()
@Sandra222 jo, to budu ráda! Mě vymýšlení interiérů docela baví, nejsem profík…
Takový zdatnější amatér…
Jaké budete mít barevné kombinace?
Ono i v ta chodba by se dala prosvětlit, když by jste to přepažili tou kuchyní, tak nahoru vložit „okno“ aby to bylo uzavřené, nepůjde ti vůně z vaření do chodby, ale mohlo by tam být víc světla. Pokud to rozměrově vychází, tak ty posuvky zkuste dát do pouzdra. Je to sice víc peněz, ale v tom malém prostoru to nebude nijak rušit a vznikne ti klasická zeď.
A takhle nějak by mohla být ta kuchyň do L, měla by jsi tam i dost pracovních ploch.
Poskládat se to dá i jinak
Super, díky ![]()
líbila by se mi kuchyně ve stylu tato, až ke stropu a podlahu nevím jestli vinylovou nebo laminátovou. Co myslíš? Teď tam máme dlažbu, tu necháme a na to bychom položili tu novou podlahu.
@Sandra222 šla bych do vinilu. Pracovní desku a záda za linkou bych sladila s podlahou, ať v tom malém prostoru není moc barev ![]()
Bílá je moje barva… krásná volba.
Tak bohužel linka do L nevyjde, protože už teď, když budeme mít klasickou rovnou linku, tak tam bude ulička, tak cca 80 cm a to budu jenom ráda, když otevřu troubu. ![]()