Kudrnaté vlasy kosmetika

20
27.9.22 10:41

Kudrnate vlasy kosmetika

Dobrý den vlastním kudrnaté vlasy a chci se prosím poradit s vámi kdo má taky kudrnaté vlasy jakou kosmetiku používáte prosím konkrétně šampon kondicionér a masku potřebuji aby moje vlasy byly výživene lesklé a aby se hlavně začali kroutit prosím nestojím a CGM metodu tak mi prosím oni nepiste děkuji za pochopení a budu se těšit Na vaše rady a tipy děkuji moc :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
27.9.22 10:46

:lol: pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.9.22 10:48

@debra.morgan 🤦‍♀️ Vy jste marna teda člověk chce radu a hned se tady vysmivate :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.9.22 10:57

A cgm metodu nechceš proč? Dyt to je právě to, že si koupíš jen správný šampon, kondicionér a masku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.9.22 10:58

@Kriss Tina omlouvám se ale nebaví mě všechno studovat a číst složení od samponu a od všeho co si dam na vlasy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.9.22 11:03

@Denisa1105 no tak to budeš mít hnusné vlasy no :D ono to bez trochu snahy totiž nejde. Číst nic nemusíš, od toho je curlbot, ale musíš vědět co tvoje vlasy potřebují, jestli je musíš hydratovat, nebo protein třeba. Pokud budeš dávat to druhé, tak si tím spíš uškodíš a vlasy budou splihle. Navíc na fb je skupina cgm a tam máš přímo seznam všech produktů vhodných pro kudrnaté vlasy, takže ani nic zkoumat nemusíš a jen si vybereš z toho seznamu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
27.9.22 11:46

Vše už tu bylo řečeno. Pokud nechceš CGM, tak nebudeš mít krásné kudrnaté vlasy :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24992
27.9.22 12:17
@Denisa1105 píše:
@Kriss Tina omlouvám se ale nebaví mě všechno studovat a číst složení od samponu a od všeho co si dam na vlasy ;)

Takze ti je tu máme vypsat. Aby slečinka nemusela nic dělat, tak určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.9.22 13:54

CGM metoda není nic jiného, než používání kosmetiky bez sulfátů, silikonů, parabenů apod. :nevim: Já jsem spokojená s kosmetikou od Cantu. Většinou používám šampon jiný, třeba v DM mají dobrou kvalitu té jejich značky, kondicionér Cantu, který nechám chvíli působit, pak pokračuji aktivátorem kudrn, to bys možná ani nemusela a potom gel, aby to lépe drželo po pramenech. Vlasy jsou krásně hydratované a lesklé. Nic extra pracného a světě, div se, jedu cgm metodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.11.22 07:21

S dovolením se vtirnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie