Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den vlastním kudrnaté vlasy a chci se prosím poradit s vámi kdo má taky kudrnaté vlasy jakou kosmetiku používáte prosím konkrétně šampon kondicionér a masku potřebuji aby moje vlasy byly výživene lesklé a aby se hlavně začali kroutit prosím nestojím a CGM metodu tak mi prosím oni nepiste děkuji za pochopení a budu se těšit Na vaše rady a tipy děkuji moc
![]()
@debra.morgan 🤦♀️ Vy jste marna teda člověk chce radu a hned se tady vysmivate ![]()
A cgm metodu nechceš proč? Dyt to je právě to, že si koupíš jen správný šampon, kondicionér a masku ![]()
@Kriss Tina omlouvám se ale nebaví mě všechno studovat a číst složení od samponu a od všeho co si dam na vlasy ![]()
@Denisa1105 no tak to budeš mít hnusné vlasy no
ono to bez trochu snahy totiž nejde. Číst nic nemusíš, od toho je curlbot, ale musíš vědět co tvoje vlasy potřebují, jestli je musíš hydratovat, nebo protein třeba. Pokud budeš dávat to druhé, tak si tím spíš uškodíš a vlasy budou splihle. Navíc na fb je skupina cgm a tam máš přímo seznam všech produktů vhodných pro kudrnaté vlasy, takže ani nic zkoumat nemusíš a jen si vybereš z toho seznamu ![]()
Vše už tu bylo řečeno. Pokud nechceš CGM, tak nebudeš mít krásné kudrnaté vlasy
![]()
@Denisa1105 píše:
@Kriss Tina omlouvám se ale nebaví mě všechno studovat a číst složení od samponu a od všeho co si dam na vlasy
Takze ti je tu máme vypsat. Aby slečinka nemusela nic dělat, tak určitě ![]()
CGM metoda není nic jiného, než používání kosmetiky bez sulfátů, silikonů, parabenů apod.
Já jsem spokojená s kosmetikou od Cantu. Většinou používám šampon jiný, třeba v DM mají dobrou kvalitu té jejich značky, kondicionér Cantu, který nechám chvíli působit, pak pokračuji aktivátorem kudrn, to bys možná ani nemusela a potom gel, aby to lépe drželo po pramenech. Vlasy jsou krásně hydratované a lesklé. Nic extra pracného a světě, div se, jedu cgm metodu. ![]()