Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@momi33 píše:
víš co, já to sbírám do zásoby
až povyroste, tak mu to dám na hraní.
Taky bych to tak dělala. Ale vysvětluj to našemu tchánovi.
To se zase rozčílim ![]()
@renda81 píše:
jejda to se těšim, vymlouvam se na malýho 22m ale spíš to baví mě
mě taky
![]()
sesbírám, strčím do úschovy, a až dostane rozum, tak mu to dám
![]()
@Petra8a píše:
Taky bych to tak dělala. Ale vysvětluj to našemu tchánovi.
To se zase rozčílim
oni by mu to dali, ne? ![]()
@momi33 píše:
oni by mu to dali, ne?
Jako, že tchánovi vůbec nedochází, že by to mohla spolknout a pořád jí to bude cpát. Vidím to v živých barvách.
@Petra8a píše:
Jako, že tchánovi vůbec nedochází, že by to mohla spolknout a pořád jí to bude cpát. Vidím to v živých barvách.
jj, na to pozor ![]()
Tak my se tomu nevyhneme, protože Albert máme za rohem a většinou jezdíme nakupovat tam. Akorát mám obavy z toho, jak budou velké, protože mladší je teprve 17m, takže to budeme muset hlídat
. Kartičky si starší taky musela dávat nahoru, ale tam aspoň nebylo nebezpečí spolknutí či vdechnutí, pouze roztržení a pomačkání ![]()
@momi33 píše:
mě taky![]()
sesbírám, strčím do úschovy, a až dostane rozum, tak mu to dám![]()
Tak to jsme na tom stejně taky vše sbírám malé napřed a až bude mít rozum bude si moct pohrát. Kartičky se mi hrozně líbili už proto, že alespon pozná jak oprvdu zvířátka vypadají a ne že je fialová kráva a podobný blbiny… ![]()
@ynax píše:
V žádném případě. Oni vyjedou často s nějakou akcí - karty… a pak to děti nenasbírají všechno.
Tak já jsem hodně měnila, aby se vše posbíralo, myslím, že to není zas takový problém… ![]()
Také se už těším. Bude to chtít nasbírat malé krabičky na výměny ![]()
Ahoj, máte už někdo kuličku?
Já dnes dostala první, můj tatí byl dnes v Albertu.
Obyč skleněnka, ani jsem nepoznala, co na tom je za obrázek
![]()
@momi33 píše:
Ahoj, máte už někdo kuličku?
Já dnes dostala první, můj tatí byl dnes v Albertu.
Obyč skleněnka, ani jsem nepoznala, co na tom je za obrázek![]()
![]()
Také jsem od toho čekala víc
,že ten obrázek bude třeba uvnitř. Ale sbíráme, i tak se to klukům líbí.
Holky já se právě pro ten zázračný kufr chystám. A teda nic moc jo? takže to není, že uprostřed té kuličky je obrázek?
@Katka86 píše:
Holky já se právě pro ten zázračný kufr chystám. A teda nic moc jo? takže to není, že uprostřed té kuličky je obrázek?
Je to barevná skleněnka, na které je nalepený obrázek. Kulička je taková obouchaná.
@LMartinaD píše:
Je to barevná skleněnka, na které je nalepený obrázek. Kulička je taková obouchaná.
Ale kufříky byly hodně vybraný, lidi to kupujou. Máme už i dvě kuličky navíc na výmenu
@LMartinaD píše:
nalepená na tom?
kurna, já se těším jak malé děcko, nasbírala jsem si tři albumy zvířat jak mě to bavilo
a ted toto. Chjooo, no ale co, sbírat budem stejně
![]()