Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@scheyla píše:
Jo, jo, včera jsme dělali velký nákup a dostali jsme 32 kuliček:-)
![]()
taky chci
![]()
To je fakt hnus. Nechápu jak na tom někdo může vydělávat a ani nechápu jak za to někdo ty peníze může dát..
Jimak tak 32 kuliček to jste dobří, my zas tak často nenakupujem tak to jde pomalu… ![]()
@scheyla píše:
Marti, vyměnila bych s Vámi 1 i 17.:-) Navíc mám 13-2×, 19-3× a 24-1×.:-) Hodí se Vám něco?
scheyla Ahoj, už je nemám, ale příští týden mám dostat další kuličky, tak jak bude něco navíc ozvu se a ráda vyměním
Martina
Tak my sbirame, mame uz 11 kulicek v kufriku a 4 mame vickrat, takze vymenim cisla:
1 - SCRAT 2×,17 - RASMUSSEN 1×, 18 - SCRAT 1×
SHÁNÍME - 7,8,9,10,12,14,16,20,21,22,23
Jooo a na mimibazaru prodavaji kufrik za 99lc a kulicky i za 35kc
![]()
Taky sbírám, ale mám zatím jen jednu (se Sidem), protože si o ni vždy zapomenu říct a oni je automaticky nedávaj, jen těm kdo si o ně řekne ![]()
Tak nám chybí: 04,09,09,14,18
nabízíme: 03,03,03,08,10,10,15,17,19,20,20,22,24,24
Ahoj, tak už máme 3 kuličky, z toho hned jednu navíc ![]()
A máme taky album - kufřík.
Snad to stihnu nasbírat ![]()
Zdravím při prodlouženém víkendu a dotazuji se, zda nemáte náhodou někdo 2*09-Flynn modrá?
@LadyAnnBH možná si zrovna na někoho takového narazila, ale já v Albertu dělám a musím často na někoho volat, protože odejde a nepočká. nestihnu v jedné vteřině myslet na to, abych správně vrátila peníze, a zároveň počítala kuličky. a jestli si myslíte, že si je prodavačka nechá a vezne si je domů tak to asi ne. když odcházíme, tak nám ochranka prohrabe celou kabelku. a kdyby je našli, tak vyhazov je jistý.
Takže vám všem říkám - chvilku u pokladny počkejte a kdyžtak řekněte, že je chcete. já si je nenechávám a stejně se mi někdy stane, že je zapomenu vydat. za celý den mám hlavu v pejru - často např. počítám rajčata, místo abych je vážila atd. jak jsem doblblá z toho frmolu. mějte se fajn ![]()
Dcera (5 let) chtěla kufřík, ale ukecala jsem ji na pytlík za 20,– Kč a nakonec je spokojená že nemusí tahat krabici ![]()
kuličky ale neměníme, je jí absolutně fuka zda má nějaké stejné nebo ne, hlavně aby jich bylo co nejvíc
ikdyž věřím tomu, že velmi brzy zůstanou někde v zapomnění…
@Enoulik píše:
Dcera (5 let) chtěla kufřík, ale ukecala jsem ji na pytlík za 20,– Kč a nakonec je spokojená že nemusí tahat krabici
kuličky ale neměníme, je jí absolutně fuka zda má nějaké stejné nebo ne, hlavně aby jich bylo co nejvícikdyž věřím tomu, že velmi brzy zůstanou někde v zapomnění…
Mám návrh, za ty dvě co mi chybí, vyměním všechny co mám, pak by jí přibyly ![]()
@LMartinaD kouknu zda nemáme, ale až příští týden, nechala si je u babičky
@Enoulik píše:
@LMartinaD kouknu zda nemáme, ale až příští týden, nechala si je u babičky
To by nevadilo, stačí až příští týden, není kam spěchat. Děkuju.
Holky prosím nemáte některá navíc? My máme Albert daleko a nejezdíme tam, malý by je hrozně chtěl
.Mohla bych vyměnit za nějaké magnetky z kostíků-starší série, samolepky Penny. Popř levně odkoupím-ale 30kč kus nedám. Moc děkuji