Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@anabel9 píše:
@LadyAnnBH možná si zrovna na někoho takového narazila, ale já v Albertu dělám a musím často na někoho volat, protože odejde a nepočká. nestihnu v jedné vteřině myslet na to, abych správně vrátila peníze, a zároveň počítala kuličky. a jestli si myslíte, že si je prodavačka nechá a vezne si je domů tak to asi ne. když odcházíme, tak nám ochranka prohrabe celou kabelku. a kdyby je našli, tak vyhazov je jistý.
Takže vám všem říkám - chvilku u pokladny počkejte a kdyžtak řekněte, že je chcete. já si je nenechávám a stejně se mi někdy stane, že je zapomenu vydat. za celý den mám hlavu v pejru - často např. počítám rajčata, místo abych je vážila atd. jak jsem doblblá z toho frmolu. mějte se fajn
Já jsem také dělala na pokladně. Zrovna v penny když byly samolepky. Také jsem kolikrát nestíhala vracet peníze, vydat účtenku a ještě myslet kolik vydat samolepek. Úplně Vás chápu a vím o co jde. Já jsem osočila jen sama sebe, že si vždy zapomenu o ně říct ![]()
@LadyAnnBH aha pardon
špatně jsem to pochopila
v Penny je to prý brutus. asi je to pravda, když píšete, že už tam neděláte :-/
Ahoj, přeji hezký večer.
Jen k těm kuličkám, zajímalo zda je dávají podle nákupu a nebo jak se kdo komu líbí:Já chodím do Alberta denně a nakupuji tam dost ale kuličku mi zatím nikdo nedal. Asi můj 7 letej vnuk je moc starej a já se nelíbím škoda taky je chce sbírat ale nic. ![]()
Máte možná pravdu,
ale já opravdu než odejdu od pokladny tak to trvá déle jelikož chodím o holích a pohybuji se pomalu ale jsem stará a tak nedostanu nic i když mám pravnoučata. Ale nezlobím se stačí že mě aspoň obslouží?
@anabel9 píše:
@LadyAnnBH možná si zrovna na někoho takového narazila, ale já v Albertu dělám a musím často na někoho volat, protože odejde a nepočká. nestihnu v jedné vteřině myslet na to, abych správně vrátila peníze, a zároveň počítala kuličky. a jestli si myslíte, že si je prodavačka nechá a vezne si je domů tak to asi ne. když odcházíme, tak nám ochranka prohrabe celou kabelku. a kdyby je našli, tak vyhazov je jistý.
Takže vám všem říkám - chvilku u pokladny počkejte a kdyžtak řekněte, že je chcete. já si je nenechávám a stejně se mi někdy stane, že je zapomenu vydat. za celý den mám hlavu v pejru - často např. počítám rajčata, místo abych je vážila atd. jak jsem doblblá z toho frmolu. mějte se fajn
Jestli můžu, tak nikdo nemá právo na to, aby Vám prohledával kabelku, to bych se tedy ohradila. To jen že jsem to přečetla, jinak taky chápu, ale mě se naštěstí ty kuličky nelíbí
takže to neřeším. A ségře to dokonce nabízela za nákup za 70,–
@Aena píše:
Ahoj, přeji hezký večer.
Jen k těm kuličkám, zajímalo zda je dávají podle nákupu a nebo jak se kdo komu líbí:Já chodím do Alberta denně a nakupuji tam dost ale kuličku mi zatím nikdo nedal. Asi můj 7 letej vnuk je moc starej a já se nelíbím škoda taky je chce sbírat ale nic.
My jsme včera nakoupili přes 500 a dostali jsme dvě kuličky
. Takže by to odpovídalo za 200 Kč jedna kulička.
@Milli píše:
My jsme včera nakoupili přes 500 a dostali jsme dvě kuličky. Takže by to odpovídalo za 200 Kč jedna kulička.
Je to napsané i v letáku, že je to za nákup nad dvěstě
Za nakup nad 200kc a vybrane vyrobky ktere jsou v regalech i letaku oznacene kazdy tyden se to meni…
My jsme koupili obA KECUPU-POTRBOVALI JSME, COKOLADKU, KAKAO-VSE NAM DOMA CHYBELO
A BEZNY NAKUP A DOSTALI JSME JICH 6 A CASKA BYLA CCA 300KC TAKZE NEMUSITE PRIJIT NA BUBEN A JEN ZA 200KC TO OPRAVDU NENI, TAKHLE SBIRAME BEZNE CHYBI NAM JICH JEN 6 A JE NASBIRANO ![]()
MAMI JICH ASI 25KS NA VYMENU KDYBY MEL NEKDO ZAJEM ![]()
@Aena píše:
Ahoj, přeji hezký večer.
Jen k těm kuličkám, zajímalo zda je dávají podle nákupu a nebo jak se kdo komu líbí:Já chodím do Alberta denně a nakupuji tam dost ale kuličku mi zatím nikdo nedal. Asi můj 7 letej vnuk je moc starej a já se nelíbím škoda taky je chce sbírat ale nic.
TO URCITE NENI PRAVDA, NAROK MA KAZDY VIZ.200KC NEBO LETAK A OZNACENE ZBOZI KDE SE KULICKA DAVA AUTOMATICKY
PRODAVACCE - PRODAVACOVI BY MELO BYT JEDNO KOLIK VAM JE I VEK DITETE, POKUD JIM PRIJDETE STARA URCITE SI O NI REKNETE A REKNETE ZE SBIRATE VNOUCATKUM, TO JE PRECE NORMALNI - NAM TAKE NOSI TETY I SOUSEDKY ![]()
NENECHTE SE OSIDIT, POKUD O TO MATE ZAJEM! SPIS SI MYSLIM ZE PREDPOKLADAJI, ZE ANI NEVITE ZE SE NECO SBIRA A TAK VAM NIC NEDAJI, ALE NA VAS DOTAZ A ZAJEM VAM MUSI KULICKU DAT ![]()
ALE JE FAKT, ZE SE MI HOOODNE STALO ZE LIDEM PREDE MNOU STARSIM KULICKY NEDALI A CASTKU NA TO MELI, TAKZE JE TO PRAVDA…
Mě se takhle stalo v Penny, že někdo kartičky odmítl (skoro deset jich bylo), tak pokladní všem, co stáli za nimi a měli s sebou dítě, dala jeden balíček navíc
.
Ja jsem si takhle rekla o balicek zviratek, pani prede mnou nemela zajem a ja jsem sebou mela syna a poprosila, jestli by mi nedali i ten balicek za pani pred nami a ochotne dali ![]()
byl to albert ![]()
@Nikynka86 píše:
Za nakup nad 200kc a vybrane vyrobky ktere jsou v regalech i letaku oznacene kazdy tyden se to meni…
My jsme koupili obA KECUPU-POTRBOVALI JSME, COKOLADKU, KAKAO-VSE NAM DOMA CHYBELOA BEZNY NAKUP A DOSTALI JSME JICH 6 A CASKA BYLA CCA 300KC TAKZE NEMUSITE PRIJIT NA BUBEN A JEN ZA 200KC TO OPRAVDU NENI, TAKHLE SBIRAME BEZNE CHYBI NAM JICH JEN 6 A JE NASBIRANO
MAMI JICH ASI 25KS NA VYMENU KDYBY MEL NEKDO ZAJEM
Mám navíc:
4 - 2×
12 - 1×
1 - 1×
3 - 1×
7 - 3×
Chybí mi : 6, 13, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Pouze měním kus za kus.
Nemáte někdo navíc kuličky, máme albert daleko, a dcerka touží alespoň jednu doma mít.
Nevím, zda je možné je posílat v obálce.
Máme navíc kartičky z Albertu, takže nebyla by možná výměna za ně?
Albert kartičky máme navíc tato čísla: 3,5,7,8,11,14,18,19,21,22,23,27,35,40,44,47,55,58.
Díky za případné nabídky v SZ… ![]()
Příspěvek upraven 13.07.12 v 21:10
@Sati píše:
Mám navíc:
4 - 2×
12 - 1×
1 - 1×
3 - 1×
7 - 3×Chybí mi : 6, 13, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Pouze měním kus za kus.
Dobrý den,
měla bych zájem o výměnu. Potřebovala bych 2×4 a 7 a nabízím Vám 13,19 a 20. Souhlasíte?