Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, ja bych od nektere kulicky koupila pro holcicku, neamm moznost jich tolik nasbirat za nakup.Ale cena prosim primerena. nabidnete nektera. Odpoved te mi prosim na email: ***@seznam.cz
Dobrý den sháním tyto penny samolepky:141,156,167,176
Nabízím za ně nějaké albert kuličky, penny a billa samolepky. Prosím pište na e-mail ***@seznam.cz
@blorchi píše:
Holky, ja bych od nektere kulicky koupila pro syny, neamm moznost jich tolik nasbirat za nakup.Ale cena prosim primerena. nabidnete nektera?
500 kč za kus
![]()
@Katka86 píše:
500 kč za kus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok a das slevu kdyz jich vezmu 10 000?To by nam stacilo
![]()
@blorchi píše:
Ok a das slevu kdyz jich vezmu 10 000?To by nam stacilo![]()
když jich chceš tolik, tak ti je dám v tom případě po 550 kč
![]()
Ahoj shanim kulicku cislo 12 nemate nekdo mame na vymenu nekolik jinych v pripade zajmu piste na **@seznam.cz
@Katka86 píše:
když jich chceš tolik, tak ti je dám v tom případě po 550 kč![]()
![]()
Boze ty si tak hodna, dekuji, takovou slevu si nezaslouzim ![]()
Ahojky sběratelky,
potřebovala bych tyto kuličky: číslo 02,08,13,15,17,21,22,23,24
a máme tyto: 01,03,04,05,06,09,11,18,20 s tím, že 01 je 2× a 06 je 3×…
Děkuji za výměnu příp. odprodej?
Ahoj nabizim kulicky 3,5,8,9,10,11,13,19,20,24 a potrebuji jedine cislo 12 v pripade zajmu piste na ***seznam.cz
A já myslela, že se ty kuličky jí, malá mi je vždycky zblajzla po cestě ze kšeftu
![]()
@berry4 píše:
A já myslela, že se ty kuličky jí, malá mi je vždycky zblajzla po cestě ze kšeftu![]()
![]()
to víš, že se to jí, bud v klidu. Já si je i suším na zimu
něco mám v mrazáku, něco zavařím ![]()
@berry4 píše:
A já myslela, že se ty kuličky jí, malá mi je vždycky zblajzla po cestě ze kšeftu![]()
![]()
Jasne to nevadi, je tam prej spusta vitaminu, my je dokonce i zavarujeme, je to mnamka treba pod Hovezi, jen ji je dej a zkus si púriste u pokladny vyprosit vice, ony ty prodavacky si je jinak prej susi na zimu ![]()
@Katka86 a to zavařuješ podle těch čísel, nebo jak, že se tady dělají ty výměnný obchody? Já jen, že to příště holce seberu, atˇtaky máme něco na zimu ![]()
Holky, ja bych od nektere kulicky koupila pro syny, neamm moznost jich tolik nasbirat za nakup.Ale cena prosim primerena. nabidnete nektera?