Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Doufám, že ten kufr ještě bude, jedu kvůli toho do města
A jak je ten kufr velký, asi nic moc, co ![]()
Dnes jsem nakupoval v Albertovi v Brně-Královo pole, nad 200,– kč a čekám na kuličku a prodavačka se k ničemu neměla. Až jsem se ozval tak mi vytrhla ůčet z ruky podívala se na něj (dělala blbou) a pak mě kuličku vydala. Beze slov jen otrávený ksicht
. Takže si lidi o kuličky říkejte a nenechávejte je prodavačkám. Beztak jim jich plno zůstane „za nechtama“
Sbírat už jsme začali
. Máme navíc: 17-Rasmussem a 1-Scrat a oboje dvakrát ![]()
@Katka86 píše:
Doufám, že ten kufr ještě bude, jedu kvůli toho do města![]()
![]()
A jak je ten kufr velký, asi nic moc, co
Má 29×20 cm ![]()
Holky, a jak vypadá ten kufr?
Nevim, jestli se do toho pouštět, ty kuličky nic moc ![]()
@momi33 píše:
Holky, a jak vypadá ten kufr?
Nevim, jestli se do toho pouštět, ty kuličky nic moc
Je barevný, papírový, vevnitř plastová vložka, třeba jak na kinder vajíčka, akorát s malýma dirkama na kuličky. Podívej se sem: http://www.agentialbert.cz/kulicky
Mě se ten kufřík líbí a hlavně, že je to uvnitř udělané na hru, že se děti vyblbnou. Kuličky jsou taky oěkný, obrázek sice malý, ale myslím, že je to fuk, hlavně, že jsou barevný. Máme už dvě tak jsem zvědavá za jak dlouho nasbíráme všechny… ![]()
@LMartinaD píše:
Sbírat už jsme začali. Máme navíc: 17-Rasmussem a 1-Scrat a oboje dvakrát
Marti, vyměnila bych s Vámi 1 i 17.:-) Navíc mám 13-2×, 19-3× a 24-1×.:-) Hodí se Vám něco?
Ještě to pomalu nezačalo a vy už měníte
, nám sbírá tchyně, dostaneme jich pak hodně najednou, albert tady u nás nikde není ![]()
Ach jo, tak jsem zase naštvaná!!!
Proč musí v tomhle státě každej na všem jenom vydělat? Chtěla jsem měnit kuličky na MMB a tam se prodávají od 20,– Kč výš a kufřík od 70,– Kč. To snad není normální, vždyť je to pro děti a dávají to k nákupu!!!
![]()
@Petorka píše:
Ještě to pomalu nezačalo a vy už měníte, nám sbírá tchyně, dostaneme jich pak hodně najednou, albert tady u nás nikde není
my už máme skoro půlku kufru
![]()
@Petorka píše:
Ještě to pomalu nezačalo a vy už měníte, nám sbírá tchyně, dostaneme jich pak hodně najednou, albert tady u nás nikde není
Jo, jo, včera jsme dělali velký nákup a dostali jsme 32 kuliček:-)
@scheyla píše:
Ach jo, tak jsem zase naštvaná!!!![]()
Proč musí v tomhle státě každej na všem jenom vydělat? Chtěla jsem měnit kuličky na MMB a tam se prodávají od 20,– Kč výš a kufřík od 70,– Kč. To snad není normální, vždyť je to pro děti a dávají to k nákupu!!!
![]()
já jednou na aukru našla album z penny, už nasbíráný za 5000 kč
jako no comment. Proto já vždycky koupím kufru víc, kdyby někdo se známých potřeboval a pak už třeba nesehnal.
@Katka86 píše:
my už máme skoro půlku kufru![]()
Nám chybí 7 kuliček a synovci 15 kuliček. ![]()
@Katka86 píše:
já jednou na aukru našla album z penny, už nasbíráný za 5000 kč![]()
![]()
jako no comment. Proto já vždycky koupím kufru víc, kdyby někdo se známých potřeboval a pak už třeba nesehnal.
je mi z toho vážně smutno.
Je to radost pro děti a někdo si dokáže mastit kapsu i na tomhle… nemám k tomu co dodat…