Kuličky Albert za nákup

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
27.6.12 15:33

Doufám, že ten kufr ještě bude, jedu kvůli toho do města :cert: :cert: :mrgreen: A jak je ten kufr velký, asi nic moc, co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dadel
27.6.12 16:42

Dnes jsem nakupoval v Albertovi v Brně-Královo pole, nad 200,– kč a čekám na kuličku a prodavačka se k ničemu neměla. Až jsem se ozval tak mi vytrhla ůčet z ruky podívala se na něj (dělala blbou) a pak mě kuličku vydala. Beze slov jen otrávený ksicht :evil:. Takže si lidi o kuličky říkejte a nenechávejte je prodavačkám. Beztak jim jich plno zůstane „za nechtama“

• Citovat
  • Upravit
79
27.6.12 19:15

výměna

Sbírat už jsme začali :lol:. Máme navíc: 17-Rasmussem a 1-Scrat a oboje dvakrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.6.12 19:16
@Katka86 píše:
Doufám, že ten kufr ještě bude, jedu kvůli toho do města :cert: :cert: :mrgreen: A jak je ten kufr velký, asi nic moc, co :?

Má 29×20 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.6.12 21:13

Holky, a jak vypadá ten kufr?
Nevim, jestli se do toho pouštět, ty kuličky nic moc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.6.12 21:26
@momi33 píše:
Holky, a jak vypadá ten kufr?
Nevim, jestli se do toho pouštět, ty kuličky nic moc 8o

Je barevný, papírový, vevnitř plastová vložka, třeba jak na kinder vajíčka, akorát s malýma dirkama na kuličky. Podívej se sem: http://www.agentialbert.cz/kulicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
28.6.12 08:00

Mě se ten kufřík líbí a hlavně, že je to uvnitř udělané na hru, že se děti vyblbnou. Kuličky jsou taky oěkný, obrázek sice malý, ale myslím, že je to fuk, hlavně, že jsou barevný. Máme už dvě tak jsem zvědavá za jak dlouho nasbíráme všechny… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
scheyla
30.6.12 14:34
@LMartinaD píše:
Sbírat už jsme začali :lol:. Máme navíc: 17-Rasmussem a 1-Scrat a oboje dvakrát ;)

Marti, vyměnila bych s Vámi 1 i 17.:-) Navíc mám 13-2×, 19-3× a 24-1×.:-) Hodí se Vám něco?

• Citovat
  • Upravit
2787
30.6.12 14:42

Ještě to pomalu nezačalo a vy už měníte :mrgreen:, nám sbírá tchyně, dostaneme jich pak hodně najednou, albert tady u nás nikde není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
scheyla
30.6.12 14:43

Ach jo, tak jsem zase naštvaná!!! :cert: :cert: Proč musí v tomhle státě každej na všem jenom vydělat? Chtěla jsem měnit kuličky na MMB a tam se prodávají od 20,– Kč výš a kufřík od 70,– Kč. To snad není normální, vždyť je to pro děti a dávají to k nákupu!!! :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20662
30.6.12 14:44
@Petorka píše:
Ještě to pomalu nezačalo a vy už měníte :mrgreen:, nám sbírá tchyně, dostaneme jich pak hodně najednou, albert tady u nás nikde není :(

my už máme skoro půlku kufru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
scheyla
30.6.12 14:44
@Petorka píše:
Ještě to pomalu nezačalo a vy už měníte :mrgreen:, nám sbírá tchyně, dostaneme jich pak hodně najednou, albert tady u nás nikde není :(

Jo, jo, včera jsme dělali velký nákup a dostali jsme 32 kuliček:-)

• Citovat
  • Upravit
20662
30.6.12 14:45
@scheyla píše:
Ach jo, tak jsem zase naštvaná!!! :cert: :cert: Proč musí v tomhle státě každej na všem jenom vydělat? Chtěla jsem měnit kuličky na MMB a tam se prodávají od 20,– Kč výš a kufřík od 70,– Kč. To snad není normální, vždyť je to pro děti a dávají to k nákupu!!! :nevim: :nevim:

já jednou na aukru našla album z penny, už nasbíráný za 5000 kč 8o 8o 8o jako no comment. Proto já vždycky koupím kufru víc, kdyby někdo se známých potřeboval a pak už třeba nesehnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
scheyla
30.6.12 14:45
@Katka86 píše:
my už máme skoro půlku kufru :mrgreen: :mrgreen:

Nám chybí 7 kuliček a synovci 15 kuliček. :D

• Citovat
  • Upravit
scheyla
30.6.12 14:47
@Katka86 píše:
já jednou na aukru našla album z penny, už nasbíráný za 5000 kč 8o 8o 8o jako no comment. Proto já vždycky koupím kufru víc, kdyby někdo se známých potřeboval a pak už třeba nesehnal.

je mi z toho vážně smutno. :( Je to radost pro děti a někdo si dokáže mastit kapsu i na tomhle… nemám k tomu co dodat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák