Kupovat i sněhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2666
17.10.24 14:20
@Nicole 1234 píše: Více

Už je to hodně let.. ale píšeš, že dítě jde do školky. Jedny boty jsou málo, děti ty boty snadno promáčí, sníh se dostane dovnitř. Ve školce mají denní procházky, venku děti blbnou ve sněhu (ale i vodě).. Určitě bych sněhule koupila, obzvláště sněhule. Jsou teplé, pohodlné a do sněhu nejlepší.
Já tehdy měla dvoje sněhule pro každé dítě plus vždy jedny klasické zimní boty. Ale děti stejně celou zimu upřednostňovaly ty sněhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
17.10.24 14:44

@KKK85 @Nicole 1234 @kocourGarfield
Sněhule děti užijou do opravdu velkých mrazů, kupuju podumovaný, takže i když je marast a taky dost jezdíme lyžovat. Sněhule klidně koupím bazarovky, často seženu nepoužívaný. Pak mají holky jedny kozačky na parádu a jedny teplý zimní boty na běžný nošení. Jakmile je pět nad nulou a sucho, tak mi stejně nosí celoročky nebo sportovní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2906
17.10.24 14:51

Ja nejsem zastance toho mit bot malo, takze zimnich bot mivame vice. Jedny kozene na mirnejsi pocasi - podzim/zima/jaro, jedny nejake teplejsi a klasicke snehule jsou pro me minimum. Plus nejake teple “hezke”.

Příspěvek upraven 17.10.24 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8930
17.10.24 15:25

V tomhle věku jsme vždy dvoje kupovali. Ty sněhule na blbnutí venku, na zahradě, ve školce. A pak nějaké druhé, těm jsme říkali lepší, vycházkové.
Vlastně dcerám se stále kupují dvoje. Jedny k šatům/sukním a jedny takové uni zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.10.24 15:34

Dcera ma vzdycky dvoje, plus Demar holiny s ovci vlozkou.. ty davam vetsinou do skolky na snih, abych mela jistotu, ze budou nohy v suchu a sama si to v pohode nazuje.
Kazdou zimu mela Superfit s gore tex, super.. nikdy nepromokly. A pak kupuju pevne snehule z dekáče, taky nikdy nepromokly. Letos prvne misto Superfitek bude mit Keen Greta s membranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7291
17.10.24 16:56
@KarolNedy píše: Více

tak dcera bude mít na vystřídaní…jo frodda jsou drahé no. Ale má ty zimní frodda, podzimní frodda… ty jsou fakt až klidně do -5 jak není hromada sněhu, a ty demmar sněhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
17.10.24 17:49

@Janli Tak my máme kluka, takže kozačky odpadnou a zůstanou ty celoročky a zimní.
;) A na mega hory nejezdíme zase tak často, tedy s 3,5 letým dítětem.
Navíc i v Jizerských minulou zimu bylo dost víkendu bez sněhu bohužel i v zimě.
Jo, kde jsou ty doby kdy jsme ještě na Velikonoce lítali v Gerlachách se sněhem po kolena v kraťasích a od listopadu lyžovali na přírodním sněhu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
317
17.10.24 17:55

Dcera vždy má kožené zimní boty a gumáky Demar s ovčí vložkou :-) ale my máme velikou zahradu u domu, školka je u lesa a jsou hodně venku a taky jezdíme často na hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.10.24 19:07
@kocourGarfield píše: Více

Tady v Jizerkach bylo loňskou zimu nejvic snehu pred Vanoci, presne na Stedrak prselo a snih udelal papa. Pak uz snehu nejak moc nebylo. Spis nic. Mala jezdila v nemocnicnim arealu na kole, pred Silvestrem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.11.24 19:48

My teda sněhule nekupujeme, bydlíme ve městě a toho sněhu zase tolik není. Máme barefoot zimní boty + jedny celoroční z rajdetskychboticek.cz a bohatě to do města stačí + jsou i teplé a pohodlné, pokud má vaše ratolest širší nožku, jako ta moje co to bohužel zdědila po mě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 14:52

Ahoj, no, já to vidím tak, že pokud nebydlíte někde, kde je sníh dlouho, tak by asi opravdu stačily jedny kvalitní zimní boty, které zvládnou i vlhko a trochu sněhu :) My jsme loni pořídili dětem zimní boty s membránou, které udržely nohy v teple a suchu i ve sněhu. Výhodou u těchto bot je to, že malej s nima chodí jak když je sníh, tak i když není :) Takže jiný pár bot nepotřebuje :) Jinak na dominantní palec a užší nohu bych doporučila značky jako Superfit nebo třeba Fare Bare, které mají botky i pro užší chodidla. Myslíš, že na dětská obuv žirafa je mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
21.11.24 14:56
@Nicole 1234 píše: Více

Jedny kvalitni s goretexem a do skolky do bahna jsem poridila snehule z Lidlu, to v pripade, ze vsude bude bahno… chodi ven v kazdem pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková