Kupujete si šperky sami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16464
29.1.21 22:09

Já si kupuji sama ráda. Nenapadlo mě, že by to mohlo škodit. :lol: I dostávám. Jen kupuje moc drahé a to myslím jako výtku. Mu vždycky říkám, kup mi pandoru (tam si kupuji já), kvůli tomuhle krámu mě někdo zabije. Když se mě třebav práci někdo zeptá, co to je za kameny, jestli se trefili, přestávám to nosit. A ne, nejsem paranoidní, ale už jsem zažila leccos 8), příležitost dělá zloděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
29.1.21 22:24
@Královna Kosmíru píše:
Ale konec plevelení. Je fajn když umí chlapci pustit chlup a tu svou pani si vysperkujou. I ten votetovanej Rytmus tvrdi, že pokud ma chlap prachy musí to být videt hlavně na jeho partnerce.

To je pěkné, to neznám.
Ale znám jednoho, co začínal od nuly, manželku naučil skromnosti, bez šperků a pěkných oděvů (v sekáči se taky oblečeš, že jo) a nechal ji rodit děti a když profesně vyrostl až úplně nahoru, tak si vyšperkoval milenku. 5 let si ji šperkoval, až na ní odešel. :mrgreen:

Jinak k tématu - mně teda vždycky kupoval manžel, ale neměla bych problém koupit si i sama, na tom není nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
29.1.21 22:32
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

Poslední dobou se mi začaly líbit šperky.

Přišlo to v době, kdy jsem manželovi přišla na nevěru ( zůstal se mnou a s dětmi, nicméně vztah považuji za narušeny).

Byla jsem tehdy hodně nešťastná a měla jsem silnou potřebu si za to trápení koupit něco hezkého. Koupila jsem si tedy pravé perlove náušnice z bílého zlata - vkusne a decentní. Od té doby sem tam koukám na šperky, chytla mě to.

Mám vlastní příjem a občas si něco takového mohu koupit. Nicméně mi přijde trochu zvláštní si to kupovat sama.

Zajímalo by mě, jak to mate vy? Taky si kupujete takové věci sami nebo Vás partneři zahrnují šperky?

Manžel mi dává praktické dárky, k Vánocům jsem dostala pecíci formy od Tescomy. Přiznám se, ze mi to bylo celkem lhostejné. Za 15 let, co jsme spolu, jsem dostala jediný skutečně luxusní dárek, a to za narození syna - kabelku Louis Vuitton. Za další dítě už jsem si musela koupit kabelku za své ;)

Nemusim zlato, ale ujizdim bud na stribre nebo designe kovovych od Calvin Klein par uz jich mam hlavne nahrdelniky a naramky..a ty si klidne koupim sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
30.1.21 01:51

Levné šperky si kupuji sama. Dražší vyberu a koupí je manžel (několikrát se pokusil o výběr, ale nikdy to nedopadlo…).
Nakupování pro radost je hezký koníček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
30.1.21 04:47

Nemam ke sperkum vubec vztah. Ale kdyby ano, klidne si je obcas koupim sama a jindy predam tip na darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
2.2.21 09:26

…hlásí se šperkový úchyl :mrgreen: pouze a jedině žluté zlato! Kupovala jsem si sama, dostávala od milenců, a teď už dlouho kupuje většinou manžel, ale i někdy já. Ráda to střídám. rodina o mě ví, že moje heslo je: zlata není nikdy dost!.dcera má rozhodně co dědit :lol: zatim jako správná puboška ohrnuje nad zlatem nos a nosí stříbro nebo bižu..jinak k dotazu, neni vůbc nic špatného na tom, udělat si radost koupí šperku..je to jako kabelka nebo boty, jen ty finance jsou celkem problém :lol: já chi ješte nějaké foto, prosiim, ať se můžu pokochat :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.2.21 09:39

@Alberta taky ted nosím hlavně žluté. Bílé postupně předávám dceram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.6.21 22:43

Podle mě ale zlato nesluší každému, záleží na tom jaký jste typ, jestli se vám bude hodit k pokožce. Mně třeba zlato vyloženě nesluší, nosím celý život stříbrné šperky a ráda je obměňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
3.6.21 23:19
@HadekTana píše:
Podle mě ale zlato nesluší každému, záleží na tom jaký jste typ, jestli se vám bude hodit k pokožce. Mně třeba zlato vyloženě nesluší, nosím celý život stříbrné šperky a ráda je obměňuju.

Ale existuje i bílé zlato :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
4.6.21 13:30
@bigl píše:
Ale existuje i bílé zlato :mrgreen:

A platina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit