Svatební šaty z “vdavasse”

64
21.1.21 11:29

Svatební šaty z “vdavasse”

Ahoj, kupovala jste si nějaká svatební šaty z webu vdavasse.cz ? Přijde mi, že je to až moc levné a nemůžu najít nikde žádné recenze na tento web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
21.1.21 11:38

Myslím si že to budou překupníci se zbožím s číny.. aliexpres, ebay apod. Ale můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
21.1.21 11:48

Nikdy bych si svatební šaty bez vyzkoušení nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.1.21 12:20

Ze zvedavosti jsem klikla. Samozrejme, ze preprodavaji z ebay, AliExpress a spol. (otevri si stranku ve chrome, klikni na fotku a nech si ji otevrit v google lens-ukaze ti to vsechny eshopy, kde ty saty sezenes jeste levneji).

Podle me to nemusi byt nutne zlo, kdyz si dotycny prodavane zbozi necha privezt, overi kvalitu, sam si to nafoti. Tady ale neni zadna pridana hodnota, jen ze nekoho nechas vydelat. Neinvestovali mnoho prace, v popisech satu jsou preklepy a nesmysly, naduzivani nicnerikajicich pridavnych jmen ani nekomentuji. Jak zbozi bude vypadat ve skutecnosti si dokazeme predstavit vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.1.21 12:44

@Capretta děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
21.1.21 12:51

Jestli chceš ušetřit, najdi si nevěstu na bazárku, která prodává šaty, které by se ti líbily, ve tvé velikosti, domluv se na vyzkoušení. Vyjde to levněji, než půjčovné v salónu a pak je můžeš zas prodat dál, pokud si je nebudeš chtít nechat, nebo se nějak výrazně neponičí. A víš, do čeho jdeš. :nevim:

Tyhle laciné šaty pochybné kvality, ušité za ještě pochybnějších podmínek… no, já bych do toho nešla ani náhodou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.1.21 13:14

Hele, to je těžký. Osobně bych do toho nešla, ale kamarádka si takhle objednala šaty v přepočtu za 1600Kč z Ali s tím, že je kdyžtak oželí. A přišly jí nádherné a hezký zpracované šaty. Měla prostě štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luc-1
4.2.21 18:20

Jestli je moznost vratit zbozi tak proc ne

• Citovat
  • Upravit
1
5.3.21 18:13

@Tyna4321 Dobrý den. Moje zkušenost s vdavasse.cz neni vubec dobra.
Taky jsem se bala objednat saty pres net, ale chtela jsem trochu usetrit, a tak jsem jim volala i psala, jestli lze saty vratit, kdyz nebudou vyhovovat, coz mi potrdili, ze se to da.
Sla jsem do toho, objednala troje svatebni saty, zaplatila hrisne penize za express dopravu (10-20dni),protoze jsem mela objednany svatebni salon a chtela je vyzkouset nez tam pujdu. Saty se o par dni opozdily, coz bych neresila. Prisly mi ale jen jedny ty, co jsem si vybrala a dvoje uplne jine, kvalita nic moc. Je to urcite Aliexpress nebo neco obdobneho, coz jsem tusila a nejak silene mi to nevadilo, nemam s Ali nejake spatne zkusenosti. Tak jsem saty poslala zpet, meli 14dni na vraceni penez a ani tento termin nedodrzeli, nebrali telefon, neodpovidali na mejly, takze si dokazete predstavit, ze kdyz vam v tom lita skoro 16tis v dobe pred svatbou, tlucete si do hlavy a modlite se, at to prijde. Po asi 2 tydnech se svagrova dovolala ze sveho cisla, moje nebrali, tezko rict jestli to byl zamer nebo ne, a zdupala je na dve doby. Druhy den jsem mela penize na ucte :potlesk: ani se nezminuju, jaky tam v tom asi maji binec, kdyz mi poslali dvoje saty uplne jine a pak mi jeste v mezidobi cekani na penize prisel extra balik, ktery omylem poslali mne, ale byl pro jinou pani. Tyto saty jim doted visi na poste v Plzni a nikdo nevyzvedava. Postovne nastesti taky vratili, takze konec dobry, ale uz nikdy vic, tlucu si do hlavy jak jsem byla blba. Tot ma zkusenost, snad to neni pravidlem a jen jsem mela smulu. Takze za mne NEDOPORUCUJI. Hezky den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.3.21 09:05
@Tyna4321 píše:
Ahoj, kupovala jste si nějaká svatební šaty z webu vdavasse.cz ? Přijde mi, že je to až moc levné a nemůžu najít nikde žádné recenze na tento web.

Ahoj. Několik šatů jsem našla na AliExpressu. Takže předpokládám, že jsou akorát prekuonici. Nehledě na to že na AliExpressu jsou ještě o polovinu levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.21 11:51

Recenze Vdavasse

Dobrý den, já mám dobrou zkušenost, objednala jsem přes ně a úplně všechno v pohodě, na info lince paní ochotná, i šaty byly v pořádku, nemusíte se bát, já tyto stránky doporučuji všem nevěstám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.21 18:00

Ahoj holky, já jsem si asi měsíc zpět objednávala šaty a přišly krásný, kvalitní, já jsem tedy s nimi spokojená, můžu se zeptat, co vám nevyhovovalo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.21 08:06

Nedoporučuji

Dobrý den,
já si na eshopu objednávala svatební šaty dvoje. Ani jedny nepřišly v udávané lhůtě a ty co přišly vypadaly hezky, ale velikost mi neseděla i když jsem posílala míry. Šaty přišly se zpožděním přes měsíc. Posílala jsem je zpět, vše vypadalo v pohodě, poslali mi zpětný štítek i sms, že šaty dorazily. Přes další komunikaci jsem zjistila, že vůbec nemají přehled v tom, kdo jim co vrátí a kdy. Peníze mi zatím nepřišly i přes to, že už uplynula doba do kdy měly být vráceny. I přes to jsem si říkala, že počkám na ty druhé šaty. Ovšem ne. Svatbu jsem měla 15. 05. 2021 a paní mě několikrát ujišťovala, že šaty přijdou včas. Šaty nepřišly a nemít kolegu jehož dcera prodávala šaty jsem bez šatů.
Paní sice psala, že je to sice mrzí, ale co s tím mají dělat, když se zasekly v logistice. Tak v první řadě určitě, alespoň nepsat zákazníkům, že šaty stihnou doručit.
O peníze zatím žádám lhůta jim ještě neuplynula. Ovšem vzhledem k nedoručení peněz ani za první šaty budu hlásit společnost na ČOI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.21 18:41

Nikdy víc! Saty jsem objednala 12.3 přes rychlou dopravu 10-20 dni saty nepřišly tak jsem žádala vracení peněz za dopravu, ta mě byla tedy vrácena ale saty doteď nemám, takže jsem si musela týden před svatbou narychlo shánět saty, peníze doteď nemám, žádám o ne už 3 týdny a stále nic takže moje zkušenost je opravdu špatná! Jsou to prekupníci, saty jsou z Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.6.21 18:17

Vřele nedoporučuji

Dobrý den,
ráda bych přispěla do diskuse se svou zkušeností. Tento eshop nemohu doporučit a doufám, že tímto příspěvkem ušetřím trápení alespoň jedné budoucí nevěstě nebo i slečnám před maturitním plesem. Ke koupi šatů jsem se rozhodla necelý půl roku před svatbou a počítala jsem s tím, že to bude trochu naknap, když mi nesednou. Po necelých dvou měsících od objednání jsem se odvážila napsat první dotaz, kde se má zásilka nachází a jestli mají informaci o jejím doručení. Přišel mi omluvný mail se zprávou, že šaty dorazí do pondělí. Nedorazily. Následoval další dotaz, další odpověď se slibem o doručení v konkrétním termínu. Postupně mi dochází, že informaci o tom, kde šaty jsou se nedozvím. Dostává se mi i odpovědí typu „to bych se musel podívat, zavolejte zítra“. No zkrátka je to kolotoč, který vyústil v to, že měsíc před svatbou ještě stále doufám, že dorazí a budou v pořádku, protože snad stále nemohu uvěřit, že mi s takovou lehkostí neustále lžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný