Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kuskus se správně má připravovat v pare pak promastit maslem či margarinem… Dělám k němu omáčku s masem s zeleninou(mrkev, petržel, brambora, cizrna ) je to mnamka vsem doporučuju skusit ![]()
Kuskus je výborný
dělám ho hodně a máme ho rádi všichni-doporučuju ![]()
@kaatcha píše:
testovina to urcite neni.
Jedná se o spařenou a do kuliček tvarovanou krupici z pšenice, ječmene nebo prosa.
Kuskus není těstovina? Těstovina je také rozemleté zrní a to i bezvaječné.
Přečtěte si prosím obal kuskusu než někoho budete příště poučovat. Klikněte na odkaz a čtěte. ![]()
http://www.jimelepe.cz/…r-c1_5_3.htm?…
cituji:
Kuskus 500 g COUNTRY LIFE
Kuskus 500 g COUNTRY LIFE Bezvaječné těstoviny z hrubě mleté pšeničné krupice. Složení: Hrubě mletá pšeničná krupice. Návod k přípravě: Kuskus vložte do mísy a zalijte vařící vodou v poměru 1:2 (2 díly vody na 1 díl kuskusu). Po zalití nechte cca 10 – 15 minut stát, pročechrejte vidličkou, a buď přímo servírujeme jako přílohu, náplň nebo ho můžete různě dochutit. Kalorická hodnota/energie
Takže kdo jí kuskus jí vlastně bezvaječnou těstovinu ovšem připravená z hrubjeji rozemletého zrní a jen s jiným pojivem (kvůli kterému se jinak připravuje) ve tvaru menším než klasická těstovina.
To jen na upřesnění
Já tedy celiakii podle vyšetření nemám, ale zažívací systém mám dost citlivý a těstoviny mě většinou nadýmají. Ale právě kuskus ani bulgur ne ![]()