Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@nepřihlášená Iva píše:
Mě je to podvědomě líto vyhodit, tak to pořád nechávám ve skříňce až tomu nakonec projde trvanlivost a pak už to s klidným svědomím vyhodím, když už je to prošlý
tohle jsem udelala párkrát u bomboniery, to mi lito bylo a jednou u sprchovyho gelu silene smrdutyho - ze s tim aspon umyju podlahu. Neslo ani to ![]()
@suik - Tak my také máme rádi Milku - v akci se dá koupit dost levně, jednou za měsíc jí taky koupím,(Lindt chuťově neznám, nikdy jsem nekoupila), ale pokus občas děti od mé kamarádky dostanou ne čokoládu, ale právě „jen“ něco co je nazvané jako čokoládová pochoutka, tak to slupnou taky. Ale dostávají to minimálně a hlavně už nejsou tak malé, že by to nemohli (ale třeba poprvé měly cokoliv čokoládového až ve školce, u nás nejedou ani různé bonbony, limonády…).
@Evka73 v jejich věku si myslím, to nemá cenu řešit, max bych jim řekla, co tam je za svinstva, že to není zrovna ideální, ale nakonec víš prd, co kde slupnou
Záleží, co považuješ za kvalitní čokoládu
já třeba za kvalitní čokoládu Milku a podobný nepovažuju, ne že bych ji nejedla
ale dětem bych to nedala
moje mamka nic takovýho vnoučátkům nekupuje, když chce něco koupit, tak koupí opravdu něco kvalitního, nebo zeleninu a ovoce, ale většinou stejně zjišťuje jestli může koupit no a manželový mamce jsme to zatrhli kupovat a malýmu dávat
chtěla to dát malýmu už před měsícem (nyní 7m)
takže tak ![]()
Nejde o cenu, čtu složení, když je to hnus, vyhodím.
Dobrá levná čokoláda je třeba v Ikea.
Vždyť se to nedá jíst ![]()
Naštěstí to nikdo moc nenosí…
Nechutna to ani nam dospelym, ani detem.Ja tam citila jednou jen tuk, podruhe mydlo
,pak uz jsem tyhle super coko vyrobky nikdy neochutnala.Me teda nechutna ani Milka
.
@CokeLady jojojo včera jsem to zrovna otevřela a je to hnusne…tak jsem to vyměnila za ty lindor koule ![]()
A třeba hnusný jsou kočičí jazycky…a to byvaly tak dobré ![]()
@CokeLady mas pravdu, ja tyhle morske plody dostavam, no nechutna nam to vubec. Kazdy z toho dela buh vi co. Takze se to bud vyhodi, nebo kdyz ke me prijde bracha, tak to sezere, obcas to rozdam s dovolenim detem pred barakem.Ja teda cokolady, nic s ni plnene, coko dorty, atd. nejim vubec. Jednu ale prece a hodne, Barilu, tu teda muzu.
Co je kvalitní a nekvalitní čokoláda??? Čokoláda je jen jedna ![]()
Já bych pochoutku nekoupila ani nám… takže tak.
@CokeLady píše:
Hodně rozšířené jsou „mořské plody“ jako záruka nějaký mňamky. No to je kekelBonboniéra za 50 Kč a je to jak když žužláš buvíco.
Ony jsou ale z čokolády a z pochoutky… jsem schopná tvrdit, že to poznám, lae nevím… Ale taky mi jedny chutnaly a jedny ne a pak jsem si všimla, že to byla jen pochoutka.
Já teda ještě odbočím, už jsem tady na do jednou diskutovala… máme s manželovými rodiči výborný vztah, ale nedokážou pochopit, že nechci, aby malá pila mineráky se sladidly (takové ty levné euroshoper) a že to není dobré ani pro ně (nejsou diabetici)…
![]()
@Anonymní píše:
@Evka73 Zrovna milka moc čokoláda neni
a co je na tvem nazoru citliveho?
@Anonymní píše:
@Evka73 Zrovna milka moc čokoláda neni
promin, je to prece jasne - pracujes pro Kraft Foods Manufacturing, omlouvam se za zpochybneni.
Šméška vyhazujeme, nejde o cenu, ale o to, co přesně jím