Kvalita levných potravin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
1.12.13 14:24

Šméška vyhazujeme, nejde o cenu, ale o to, co přesně jím :)

• Citovat
  • Upravit
14856
1.12.13 14:25
@nepřihlášená Iva píše:
Mě je to podvědomě líto vyhodit, tak to pořád nechávám ve skříňce až tomu nakonec projde trvanlivost a pak už to s klidným svědomím vyhodím, když už je to prošlý :roll:

tohle jsem udelala párkrát u bomboniery, to mi lito bylo a jednou u sprchovyho gelu silene smrdutyho - ze s tim aspon umyju podlahu. Neslo ani to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
1.12.13 14:26

@suik - Tak my také máme rádi Milku - v akci se dá koupit dost levně, jednou za měsíc jí taky koupím,(Lindt chuťově neznám, nikdy jsem nekoupila), ale pokus občas děti od mé kamarádky dostanou ne čokoládu, ale právě „jen“ něco co je nazvané jako čokoládová pochoutka, tak to slupnou taky. Ale dostávají to minimálně a hlavně už nejsou tak malé, že by to nemohli (ale třeba poprvé měly cokoliv čokoládového až ve školce, u nás nejedou ani různé bonbony, limonády…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.12.13 14:29

@Evka73 v jejich věku si myslím, to nemá cenu řešit, max bych jim řekla, co tam je za svinstva, že to není zrovna ideální, ale nakonec víš prd, co kde slupnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.12.13 14:29

Záleží, co považuješ za kvalitní čokoládu :D já třeba za kvalitní čokoládu Milku a podobný nepovažuju, ne že bych ji nejedla :mrgreen: ale dětem bych to nedala :kytka: moje mamka nic takovýho vnoučátkům nekupuje, když chce něco koupit, tak koupí opravdu něco kvalitního, nebo zeleninu a ovoce, ale většinou stejně zjišťuje jestli může koupit no a manželový mamce jsme to zatrhli kupovat a malýmu dávat :P chtěla to dát malýmu už před měsícem (nyní 7m) :roll: takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.12.13 14:31

Nejde o cenu, čtu složení, když je to hnus, vyhodím.
Dobrá levná čokoláda je třeba v Ikea.

Vždyť se to nedá jíst :nevim:

Naštěstí to nikdo moc nenosí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
1.12.13 14:31

Nechutna to ani nam dospelym, ani detem.Ja tam citila jednou jen tuk, podruhe mydlo :poblion:,pak uz jsem tyhle super coko vyrobky nikdy neochutnala.Me teda nechutna ani Milka :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.12.13 14:38

@CokeLady jojojo včera jsem to zrovna otevřela a je to hnusne…tak jsem to vyměnila za ty lindor koule :mrgreen:

A třeba hnusný jsou kočičí jazycky…a to byvaly tak dobré :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
1.12.13 14:40

@CokeLady mas pravdu, ja tyhle morske plody dostavam, no nechutna nam to vubec. Kazdy z toho dela buh vi co. Takze se to bud vyhodi, nebo kdyz ke me prijde bracha, tak to sezere, obcas to rozdam s dovolenim detem pred barakem.Ja teda cokolady, nic s ni plnene, coko dorty, atd. nejim vubec. Jednu ale prece a hodne, Barilu, tu teda muzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25207
1.12.13 14:43

Co je kvalitní a nekvalitní čokoláda??? Čokoláda je jen jedna :)
Já bych pochoutku nekoupila ani nám… takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25207
1.12.13 14:44
@CokeLady píše:
Hodně rozšířené jsou „mořské plody“ jako záruka nějaký mňamky. No to je kekel :poblion: Bonboniéra za 50 Kč a je to jak když žužláš buvíco.

Ony jsou ale z čokolády a z pochoutky… jsem schopná tvrdit, že to poznám, lae nevím… Ale taky mi jedny chutnaly a jedny ne a pak jsem si všimla, že to byla jen pochoutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 14:47

@Evka73 Zrovna milka moc čokoláda neni

• Citovat
  • Upravit
25207
1.12.13 14:48

Já teda ještě odbočím, už jsem tady na do jednou diskutovala… máme s manželovými rodiči výborný vztah, ale nedokážou pochopit, že nechci, aby malá pila mineráky se sladidly (takové ty levné euroshoper) a že to není dobré ani pro ně (nejsou diabetici)… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.12.13 14:49
@Anonymní píše:

a co je na tvem nazoru citliveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.12.13 14:51
@Anonymní píše:

promin, je to prece jasne - pracujes pro Kraft Foods Manufacturing, omlouvam se za zpochybneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný