Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, jsem tu nově a než jsem se zaregistroval, trochu jsem to tu pročítal. Je vlastně někde k vidění aktuální seznam adminů? Mě se ho totiž najít nepodařilo..
@ninja123 já po tom teda nepátrala, ale taky mám dojem, že vystupují v pozici „almighty unknown“ ![]()
Zdravím,
nejčastěji se potkáte se mnou, dále pak adminka Terka schvaluje porodnice, poradny a recenze, adminka Marušku má na starost deníčky…Admin Honza je náš „top admin“, chodíme k němu pro radu.
Na technické věci vám tu sem tam odpoví programátor Radek.
Monika
Ahoj Adminky a Admine.Je škoda že také nemáte nějaké svoje diskuse, s nadpisem např-Která diskuse mě dostala do kolen, u které jste se zasmály, která byla nejzajímavější apd. Třeba každý týden udělat takový přehled, napsat pár slov k tématu. Docela by to byla perlička a myslím že mnoho emiminek a emiminu by se pobavilo s vámi. Mějte se krásně a přeji krásný den ![]()
Zdravím,
takový výběr toho nejzajímavějšího z deníčků a diskuzí posíláme v týdenním newsletteru - komu nechodí, může si ho nastavit zde.
Snažíme se o nikomu nestranit, proto si osobní komentáře ponecháváme pro sebe.
Třeba by ale stálo za to někdy napsat deníček o adminování…;)
Monika
@admin píše:
Třeba by ale stálo za to někdy napsat deníček o adminování…;)
Monika
Tak toto je dobrý nápad
.
Hurá do to.
A bylo by fajn, kdyby každý „admin“napsal v tom deníčku svoje…postřehy.(přeci jen jste každý jiný a líp bychom vás poznali
).
@medvidek Tak až bude kreativní „nálada“, něco napíšeme. ![]()
Monika
@medvidek píše:
Tak toto je dobrý nápad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Hurá do to.
A bylo by fajn, kdyby každý „admin“napsal v tom deníčku svoje…postřehy.(přeci jen jste každý jiný a líp bychom vás poznali![]()
![]()
).
@admin píše:
@78maminaZdravím,
takový výběr toho nejzajímavějšího z deníčků a diskuzí posíláme v týdenním newsletteru - komu nechodí, může si ho nastavit zde.Snažíme se o nikomu nestranit, proto si osobní komentáře ponecháváme pro sebe.
MonikaTřeba by ale stálo za to někdy napsat deníček o adminování…;)
Děkuji a měj te se ![]()
Přidám se s připomínkou na práci adminů. Po pravdě ani nevím, na co tady jsou.Na odtajnění anonyma i když uvádí důvěrné věci, nebo na trestání uživatelek, které sice nic zlého neprovedly a naopak dovolit těm, co urážejí urážet dál?
Zapoměla jsem heslo a potřebuji se přihlásit na jiném PC, než jsem používala dosud. Poslala jsem žádost adminům o změnu emailové adresy, bo tu původní už nemám. Pravda, adresu změnili, ale stále mi chodí hláška, že uživatel neexistuje. Naopak ve snaze si zřídit nový účet, chodí hláška, že uživatel již s touto adresou existuje. Včera jsem žádala admin, aby s tím něco udělala. Zpráva je přečtená, ale reakce žádná. Dnes to samé. Tak se ptám, co je náplní adminů a na co tady vlastně jsou?
@arada na nic, nechápu to, když je člověk fakt potřebuje nebo něco nahlásí tak se nic neděje klidně celý den, ale když je nějaká reklama tak to utíkají a smažou hned… hlavně, že se teď hrozně snaží komentovat deníčky jak jsou skvělé, i když stojí za houby atd. asi tam fakt pijou jen to kafíčko a nic dál… teda když pominu vánoční kolotoč, to je super akce u které fakt makají
@arada
Ja jsem treba adminum psala prosbu o pomoc uz pred 5 lety a do ted nemam odpoved
. Pokud se jich tady nekdo verejne na neco zeptal, tak cekal nekolik dni nekdy i tydnu na odpoved a stejne treba odpovedeli na neco jineho
, ale velice casto uzivatelky nedostaly odpoved vubec. Uprimne? Ja uz od nich nic necekam. Texty, ktere bud sami napisi nebo ty texty, ktere projdou jejich kontrolou, tak obsahovaly hrubky, takze jejich clanky uz nectu.
@Doe_Jane píše:
@arada na nic, nechápu to, když je člověk fakt potřebuje nebo něco nahlásí tak se nic neděje klidně celý den, ale když je nějaká reklama tak to utíkají a smažou hned… hlavně, že se teď hrozně snaží komentovat deníčky jak jsou skvělé, i když stojí za houby atd. asi tam fakt pijou jen to kafíčko a nic dál… teda když pominu vánoční kolotoč, to je super akce u které fakt makají
Pardon, ale na tohle musim reagovat.
Takze pracuji jednou za rok, jo?
. To je narocny job. Konec rodivske se blizi, tak uz aspon vim, kam nastoupit az mi skonci
.
Mě nejvíc fascinuje že je adminům položena přesně formulovaná otázka a oni odpoví na naprosto něco jiného
@pedigka píše:
Pardon, ale na tohle musim reagovat.
Takze pracuji jednou za rok, jo?![]()
. To je narocny job. Konec rodivske se blizi, tak uz aspon vim, kam nastoupit az mi skonci
.
však to popsaly ve svém deníčku jak moc je to náročné
ono se těžko pracuje když ti na klíně sedí děcko ![]()