Kvalita práce adminů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
medvidek
5.4.13 17:28

Hele @admin ocenila bych, když napíšu deníček a dopředu upozorním, že si nepřeju jakkoliv upravovat text pouze „zkontrolovat“gramatiku, že to bude dodrženo…a nejsem jediná, která po vyvěšení deníčku zjistí, že byl změněn slovosled, použitá úplně jiná slova nebo vymazaná. Tak na toto tady tedy upozorňuji a prosím o respektování žádosti (mé),když jí napíšu přímo ke svému deníčku. Děkuji.
Vím, že je Vaše „práce ve volném čase nevděčná“ :hug: :hug: :hug:.

• Citovat
  • Upravit
5533
5.4.13 17:28

Já se přiznám, že jsem od adminů párkrát „dostala na budku“ - podotýkám, že oprávněně, pač jsem nebyla schopna přečíst si pravidla :oops: :oops: :oops:. A občas se člověk rozhořčí, a píše rychleji než přemýšlí :oops: :oops: :oops:
Ano, uznávám, že občas mě jednání adminů štve, ale je to jejich práce a můj problém. Musím uznat, že kdykoliv byl nějaký problém, nebo jsem měla dotaz, odpověď od adminů jsem měla rychlou a věcnou. Což oceňuji :kytka:
Bohužel, my, které jsme tady déle a pamatujeme ještě Lesinu a spol., tak jsme trochu „zhýčkané“ a nynější přístup adminů nám přijde poněkud strohý, možná i tvrdý. Hodně dělá asi to, že od adminech v podstatě nic nevíme. Jen to, že nás rozčílí, když zamknou nebo smažou záživnou diskuzi, u které se pobavíme :lol: :oops: :lol: (ale chápu, že je to jejich práce). Kdežto Lesina byla nejen pouhá adminka, ale i máma, která se normálně zapojovala do diskuzí a člověk ji prostě tak nějak více znal a bral jako sobě rovnou. Nynější admini možná občas trochu působí jako bubáci a přiznám se, že se občas pořádně kousnu do jazyka, než něco odešlu, abych neměla problémy :oops: :lol:. Ono když je tady člověk přes osm let, tak už by fakt hodně bolelo, kdyby byl vyhozen, protože emimino je fakt srdeční záležitost :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.4.13 17:32
@sunnyho.motylek píše:
@Weru Tak kdybych to nezaložila nesemlelo by se to
Je to moje chyba a mrzí mě to

Ale semlelo, pise se o tom tady, i v denicich od Boruffky ;). Myslela jsi to dobre. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.4.13 17:32
@tterka píše:
Já se přiznám, že jsem od adminů párkrát „dostala na budku“ - podotýkám, že oprávněně, pač jsem nebyla schopna přečíst si pravidla :oops: :oops: :oops:. A občas se člověk rozhořčí, a píše rychleji než přemýšlí :oops: :oops: :oops:
Ano, uznávám, že občas mě jednání adminů štve, ale je to jejich práce a můj problém. Musím uznat, že kdykoliv byl nějaký problém, nebo jsem měla dotaz, odpověď od adminů jsem měla rychlou a věcnou. Což oceňuji :kytka:
Bohužel, my, které jsme tady déle a pamatujeme ještě Lesinu a spol., tak jsme trochu „zhýčkané“ a nynější přístup adminů nám přijde poněkud strohý, možná i tvrdý. Hodně dělá asi to, že od adminech v podstatě nic nevíme. Jen to, že nás rozčílí, když zamknou nebo smažou záživnou diskuzi, u které se pobavíme :lol: :oops: :lol: (ale chápu, že je to jejich práce). Kdežto Lesina byla nejen pouhá adminka, ale i máma, která se normálně zapojovala do diskuzí a člověk ji prostě tak nějak více znal a bral jako sobě rovnou. Nynější admini možná občas trochu působí jako bubáci a přiznám se, že se občas pořádně kousnu do jazyka, než něco odešlu, abych neměla problémy :oops: :lol:. Ono když je tady člověk přes osm let, tak už by fakt hodně bolelo, kdyby byl vyhozen, protože emimino je fakt srdeční záležitost :hug: :srdce:

to máš pravdu sice tu nejsme 8 let ale asi 2 roky, ale rozhodně by mě mrzelo kdyby mě vyhodili, jen tedy musím občas komentovat :mrgreen: :mrgreen: a pak se bojím co se bude dít :-D

• Citovat
  • Upravit
20872
5.4.13 17:38

@medvidek

OK, díky za připomínku, budeme to brát více v potaz. Nicméně k úpravám přistupujeme, protože původní texty leckdy postrádají jakousi základní formu. Když věta nedává smysl, raději ji přepíšeme. Snažíme se stále zachovávat původní význam. Cílem je, aby se deníček hezky četl a čtenáře neumořil. :-)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
5.4.13 17:57

@admin jo, o tom jsem taky přemýšlela, ale už v té chvíli jsem tu viděla minimálně pět takových věcí na nabonzování a už jsem měla pocit, že dělám práci někoho jiného, tak jsem rychle opustila myšlenku něco takového dělat. Já naštěstí tenhle server neprovozuju, takže řešení nabízet nemusím :-)

• Citovat
  • Upravit
novo123
5.4.13 17:58

@Lucka91 střílím :-)

• Citovat
  • Upravit
1794
5.4.13 17:59

@novo123 těsně vedle :-) snad to vyjde příště :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
5.4.13 18:01

@Lucka91 sakra tak to musím zkusit znovu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1794
5.4.13 18:03

@novo123 myslím, že to není třeba, ale pokud ti to udělá radost a uleví se ti, tak směle do toho :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20872
5.4.13 18:09

@novo123 Přemlouvat Tě k nahlašování nebudu, nemyslím si ale, že by bylo tak výraznou ztrátou času…

Nahlášení problémů tu nefunguje k ulehčení práce adminů (dané problémy řešíme i bez nich), ale udržuje kvalitu eMimina. Leckdy také pomáhá ochránit uživatelky před podvodníky.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
5.4.13 18:14

Nečetla jsem celou diskuzi, ale obecně zastávám ten názor, že pokud se někomu něco nelíbí až tak moc, že je nucen založit diskuzi jako tuto, pak jediné řešení je staň se adminem a dělej to tak, jak by sis přála, za krátko jistě uvidíš, že to není tak lehké.

V životě jsem si vyzkoušela už mnoho situací, které jsem horce soudila, ale když jsem tuto situaci skutečně prožila, můj názor se změnil o 100%.

Takže za mě děkuji, že něco takového jako emimino vůbec existuje a že tomu někod vůbec věnuje čas a pokud se to někomu nelíbí, tak nekecejte a dělejte něco, aby se to změnilo! :mavam:

Ad nesmyslné diskuze a pravidla, když jsem byla mladší, tak jsem ze sebe vypouštěla vše, co mi lítalo hlavou bez rozmyslu, dnes už rozeznám, co má pro mě smysl a co mi za to nestojí, takže jsem tu daleko spokojenější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
5.4.13 18:23

@novo123 já teda nechápu co máš za problém. S prací adminů jsem spokojená, oeňuji jejich vstřícnost, ochotu. Kdykoli jsem něco potřebovala, měla soukromý problém či dotaz, na mou SZ mi bylo odpovězeno. Píšeš o MK, ale tohle by sis tam dovolit nemohla. Už založení takovéto diskuze by bylo bráno jako pokus o rozvrácení MK a bez milosti bys letěla :nevim: Jelikož jsem zběh z MK, opakovaně na Emimino pěji chválu.
A za " bonztlačítko " jsem ráda :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Naima
5.4.13 18:29

Já se přidávám k @nety78 . Mušky jsou všude, ale kdo byl na Rodině, kde vládne železnou pěstí a ocelovým tlačítkem Roni, a zejména na MK, kde si podávají ruce virtuální Hitlerovka Ikarkulka se stalinistickým divným blonďákem, jehož jméno jsem radši zapomněla, tak tady jsou admini zlatí. Mně osobně vždycky vyšli vstříc, odpověděli, na co jsem se ptala. Atmosféra tady je mnohem volnější, než na MK.

Jo a pozor na mě, bonzuji hrdinné anonymy, kteří se navážejí do druhých. Je to můj sport a hodlám v něm dosáhnout minimálně na zlatou placku :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
medvidek
5.4.13 20:53
@admin píše:
@medvidek

OK, díky za připomínku, budeme to brát více v potaz. Nicméně k úpravám přistupujeme, protože původní texty leckdy postrádají jakousi základní formu. Když věta nedává smysl, raději ji přepíšeme. Snažíme se stále zachovávat původní význam. Cílem je, aby se deníček hezky četl a čtenáře neumořil. :-)

Monika

Jo to chápu, ale psala jsem, že s psaním mám zkušenosti. Mám své čtenáře takže vím, že nepíšu „až tak mimo“. Omlouvám se, jsem „háklivá na své texty-pamatuju si většinou vše jak to píšu takže mě při změně“ruší" jiná slova atak :oops: :oops: :oops:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová