Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:admin přestává být nestranný a zatahuje do své práce svý názory a svoje emoce a nedbá sám na pravidla, ale zas se to skoro vždy nějak vyřešilo.
@radúna @Jana206 tak já jsem ráda, že admini rozdíly mezi starými a novými uživatelkami nedělají, to je vždycky dobře, každýmu stejným metremJen koukám, že asi máme různý pohled na práci Lesiny.
Tak toto jsi psala ve svém prvním příspěvku, na který jsem reagovala..Trochu si protiřečíš ![]()
Každý admin má své názory, ale dnes opravdu nevidím rozdíl mezi Kecalkou a Echt Kelišovou. A pokud někdo nesouhlasí s dnešními adminy, tak jsou to právě ti „staří“, kteří si za Lesiny mohli dovolit všechno..TA jim při sporu krásně zpívala jejich písničku..Znovu podotýkám, že to taky nemyslím tak, že by došlo na nějaké urážky, zneužití pravomoci.
@Jana206 píše:
admin přestává být nestranný a zatahuje do své práce svý názory a svoje emoce a nedbá sám na pravidla, ale zas se to skoro vždy nějak vyřešilo.Tak toto jsi psala ve svém prvním příspěvku, na který jsem reagovala..Trochu si protiřečíš
Každý admin má své názory, ale dnes opravdu nevidím rozdíl mezi Kecalkou a Echt Kelišovou. A pokud někdo nesouhlasí s dnešními adminy, tak jsou to právě ti „staří“, kteří si za Lesiny mohli dovolit všechno..TA jim při sporu krásně zpívala jejich písničku..Znovu podotýkám, že to taky nemyslím tak, že by došlo na nějaké urážky, zneužití pravomoci.
Kdybys aspoň zkopírovala ten můj příspěvek celý a nevytrhla doslova pár řádek nota bene bez začátku věty z kontextu
Promiň, tohle já jsem takto opravdu nemyslela, to už není nic jiného než výplod tvé fantazie ![]()
Však jsem ho napřed okopírovala celý a tu větu jsem vyznačila tučně ![]()
Jen mě potom zarazilo to, že znovu píšeš, že seš ráda(naopak, co před tím), že jsou admini nestranní..
Tak už přestaneme slovíčkařit, přestanu se v tom rýpat..
Na to, co jsem chtěla poukázat, jsem poukázala. Jsem ráda, že aspň někdo měl odvahu do diskuze přiznat, že mám aspoň kousek pravdy(tím teď nemyslím Tebe).
A nic není černobílé..Všechno má svoje pro a proti.
Emimino založila Šárka se svým manželem Zdeňkem v době, kdy byla těhotná. Postupně, jak se emimino rozrůstalo, přibrali do svého týmu Missorku a PetraCh, Missorka adminovala a Petr se staral o to, aby server šlapal. V září 2006 zde proběhl velký třesk a Missorka se svým fanklubem založila Baby-cafe. Šárka tehdy vyzvala uživatele, zda jsou ochotni ujmout se postu admina a emimino zachránit. Lesina sebrala odvahu a šla do toho. Nebýt jí, asi by jsme si tady dnes nepovídali. Trvalo to nějakou dobu, než se podařilo situaci uklidnit. Asi půl roku dělala admina více-méně sama. Na jaře 2007 začalo být emimino poměrně hodně napadáno spamy a tak jsem byla oslovena Šárkou a Zdeňkem, zda bych byla ochotna dělat admina. Starala jsem se pouze o diskuze - uzamykání, přesměrování, slučování a pod. Zbytek byl plně v kompetenci Lesiny. S příchodem nových majitelů se změnilo i složení adminů.
@Sati vidis, je dobre vedet i historii emimina, tohle jsou informace, ktere mi tady treba chybi… Bylo by hezke mit tady nekde nejakou sekci, kde bude popsano, jak emimino vzniklo a jak se v prubehu let menilo…
![]()
@Ema N. píše:
@Sati vidis, je dobre vedet i historii emimina, tohle jsou informace, ktere mi tady treba chybi… Bylo by hezke mit tady nekde nejakou sekci, kde bude popsano, jak emimino vzniklo a jak se v prubehu let menilo…![]()
![]()
To je skvělý nápad
![]()
Při mé skleróze už si toho moc nepamatuji, a taková historie emimina by tady určitě byla oceněna ![]()
@tterka píše:
To je skvělý nápad![]()
![]()
Při mé skleróze už si toho moc nepamatuji, a taková historie emimina by tady určitě byla oceněna
prave… nedavno jsme se prave s mamcou bavily o tom, ze by nas zajimalo, jak emimino vlastne vzniklo a jaka je vlastne historie tohoto serveru…
![]()
Nápad s historií eMimina se nám líbí.
Promyslíme, jak to udělat.
Monika
@admin píše:
Nápad s historií eMimina se nám líbí.Promyslíme, jak to udělat.Monika
super, diky…
![]()
@admin píše:
@admin píše:
Moni, to je skvělé ![]()
Děkujeme strašně moc
![]()
@admin píše:
Mně se to taky líbí, super
Já to tady již několikrát četla, neb Sati a Lesina již byly tázány v diskuzích a ochotně odpovídaly, ale jen ať si to může najít každý ![]()
@Jana206 Jani, nestranní vůči „stáří“ uživatelek jsem myslela. Ale už mlčím ![]()
@Sati píše:
Emimino založila Šárka se svým manželem Zdeňkem v době, kdy byla těhotná. Postupně, jak se emimino rozrůstalo, přibrali do svého týmu Missorku a PetraCh, Missorka adminovala a Petr se staral o to, aby server šlapal. V září 2006 zde proběhl velký třesk a Missorka se svým fanklubem založila Baby-cafe. Šárka tehdy vyzvala uživatele, zda jsou ochotni ujmout se postu admina a emimino zachránit. Lesina sebrala odvahu a šla do toho. Nebýt jí, asi by jsme si tady dnes nepovídali. Trvalo to nějakou dobu, než se podařilo situaci uklidnit. Asi půl roku dělala admina více-méně sama. Na jaře 2007 začalo být emimino poměrně hodně napadáno spamy a tak jsem byla oslovena Šárkou a Zdeňkem, zda bych byla ochotna dělat admina. Starala jsem se pouze o diskuze - uzamykání, přesměrování, slučování a pod. Zbytek byl plně v kompetenci Lesiny. S příchodem nových majitelů se změnilo i složení adminů.
Jé to je moc hezký se dozvědět jak emimino začalo. ![]()
@Jazz27 upřímně mě trošku naštvalo, že mi slušně říkáš, abych vypadla z diskuze, kam jsem nikdy nepřišla
ale nic ve zlým, však to taky byl jeden z důvodů založení téhle diskuze, prostě to zvrzali admini ![]()