Kvalita práce adminů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4992
22.3.18 09:36

Výjimečně se musím malinko adminek zastat, když jsem se 14.3. nemohla přihlásit, tak sice jedna z nich napsala blud, abych to když tak řešila přes SZ, ale po hodině se povedlo…

Mně nejvíc trápí, když anonym založí třeba diskuzi „Jak vnímáte plešatost mužů“ proč anonym? Toto by adminky měly hlídat!

Už několikrát jsem navrhovala, aby adminka „seděla“ na nové diskuzi a zakladatele/ku kontaktovala a teprve poté nové diskuse pustila na web… tak jednoduché, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.18 09:40

On hlavně tým adminek viděl ajťáka tak akorát z letadla, takže s tímhle ti kafařky fakt nepomůžou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24002
22.3.18 12:27

@Anturie To oni ne, odtajní citlivé téma a anonym, ve kterm jde o kuří oko prababičky nechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
22.3.18 14:02
@Doe_Jane píše:
však to popsaly ve svém deníčku jak moc je to náročné :mrgreen: ono se těžko pracuje když ti na klíně sedí děcko :mrgreen:

V jakem prosim denicku? Prectu si ho :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.3.18 14:07

Já jsem tu teda krátce, ale mně naopak přišlo, že admini jsou tu celkem pořád a celkem diskuze hlídají. A když někdo něco potřeboval, tak byli docela nápomocní (třeba propojit přes zprávy dvě anonymní uživatelky). Jediné, co mi hooodně vadí je, že admini odkrývají anonymní diskutující, a dost by mě zajímalo, jestli předtím aspon uživatele upozorní, jestli nechtějí příspěvky raději smazat. Děsím se, jestli tu někde takhle svítí nějaký můj intimní příspěvek, který někdo prostě odkryl :?

• Citovat
  • Upravit
4992
22.3.18 14:22
@arada píše:
@Anturie To oni ne, odtajní citlivé téma a anonym, ve kterm jde o kuří oko prababičky nechají.

A to mě vytáčí do nepříčetnosti… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
22.3.18 18:20
@Anturie píše:
A to mě vytáčí do nepříčetnosti… :(

Nejsi sama, ale kupodivu po obnovení tohoto tématu se docela rychle ozvaly a problém je vyřešen. Ale jako přečíst si zprávu a nereagovat,..nevém no.Za mě by se měly věnovat uživatelů, a ne je odkrývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
23.3.18 13:13

@arada Aspoň, že tak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie