Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pár lidí ví co si myslím a to je jediné co k tomu napíšu, nejsem zvědavá na jejich zásahy
@Sati píše:
Prostě se tu vznáší duch Šárky, Missorky a Lesiny a to je prostě neopomenutelný fakt.
I tvůj ![]()
Zdravím,
denně mažeme 20-50 spamů, komunikujeme s vámi ohledně chodu eMimina, hlídáme hlavně nové diskuze a nové uživatele, schvalujeme deníčky, porodnice a recenze.
Každý den se tu objeví 10 000 příspěvků (a to pouze ve veřejných diskuzích!), není tudíž v naší moci všechny uhlídat. Nahlašování má proto opravdu svou váhu - nahlášené problémy vždy kontrolujeme prioritně.. Jinak se k příspěvku můžeme dostat i s několikahodinovým zpožděním. Pravidla porušující příspěvek tu může zůstat jen kvůli tomu, že ho nikdo nenahlásil, nikoliv proto, že nad ním přivíráme oko.
K otázce na práci adminů - narazíte tu na adminy i adminky.
Práce na eMimino.cz není volnočasovou aktivitou, ale prací.
Rozhořčení zakladatelky tohoto tématu podle mého názoru není na místě. Se zakladatelkou diskuze (šlo o pomoc její kamarádce) jsem komunikovala a přesunula diskuzi do přímo určené skupiny. Z naší strany jsme jí vyhověli, obvykle zde jakékoliv prosby o hlasování či o pomoc mažeme. Jinak by tu nebylo nic jiného. Už bohužel tu také došlo ke zneužití pomoci, takže na mazání těchto témat trváme.
Vám ostatním děkujeme za tolik kladných ohlasů, moc nás těší. ![]()
Za adminy eMimino.cz
Monika
P. S. Nový Bazárek má být koncem května spuštěn - těšte se, bude to pecka! ![]()
Když už jsme u toho, myslíte, že se ještě někdy u starších článků objeví fotky, nebo z nich navěky zůstanou paskvily?
Už se na to ptám 3 roky… a nííííc
![]()
@admin píše:
Zdravím,
denně mažeme 20-50 spamů, komunikujeme s vámi ohledně chodu eMimina, hlídáme hlavně nové diskuze a nové uživatele, schvalujeme deníčky, porodnice a recenze.Každý den se tu objeví 10 000 příspěvků (a to pouze ve veřejných diskuzích!), není tudíž v naší moci všechny uhlídat. Nahlašování má proto opravdu svou váhu - nahlášené problémy vždy kontrolujeme prioritně.. Jinak se k příspěvku můžeme dostat i s několikahodinovým zpožděním. Pravidla porušující příspěvek tu může zůstat jen kvůli tomu, že ho nikdo nenahlásil, nikoliv proto, že nad ním přivíráme oko.
K otázce na práci adminů - narazíte tu na adminy i adminky.
Práce na eMimino.cz není volnočasovou aktivitou, ale prací.
Rozhořčení zakladatelky tohoto tématu podle mého názoru není na místě. Se zakladatelkou diskuze (šlo o pomoc její kamarádce) jsem komunikovala a přesunula diskuzi do přímo určené skupiny. Z naší strany jsme jí vyhověli, jinak zde jakékoliv prosby o hlasování či o pomoc mažeme. Jinak by tu nebylo nic jiného. Už zde bohužel také došlo ke zneužití pomoci, takže na mazání těchto témat trváme.
Vám ostatním děkujeme za tolik kladných ohlasů, moc nás těší.
Za adminy eMimino.cz
P. S. Nový Bazárek má být koncem května spuštěn - těšte se, bude to pecka!
Monika
Kůůůrňa, tolik příspěvků denně?? A práci teda tiše závidím
![]()
No casto se vzpomina na Lesinu a uz jsem zaznamenala, ze to novym adminum/nkam uz zrejme trochu leze na nervy - podle komentaru ![]()
Ja na ni taky nedam dopustit, ale hadam, ze to mozna mela jednodussi, protoze asi nebyl takovy obrat prispevku, mohla ty diskuse cist, znala uzivatele a hodnotila individualne kazdou diskusi. Dost mozna i pusobnila na lidi vychovne. Prace novy adminu na me pusobi dost dojmem, ze na to nemaji cas, tak rychleji mazou vsechno, co se trochu nezda, nez by se snazili proniknout pod povrch. Jejich prace tak pusobi hrubeji. Vlastne tak ani nemame moc moznost udelat si na ne nazor, jako na lidi, funguji jen jako Deux ex machina. Proste Lesina byla jako maminka, novi admini jsou jako policajti.
Příspěvek upraven 05.04.13 v 16:20
@novo123 píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě jestli jsem jediná, komu lezou adminy na nervy. A to hlavně z toho důvodu, že jejich práci považuji za nekvalitní. Za den se objeví dvě identické diskuze, jednu zruší a to tak, že chuděra zakladatelka ani neví, kam se ta její výzva poděla, druhá tu vesele fungujeJá jsem upozorněna, že hledat tady maminu, která by byla z okolí a pomohla mi s hlídáním je proti pravidlům, na hromadě jiných diskuzí běžně čtu reklamní příspěvky např. tam, kde je holka bez peněz se objeví příspěvek o snadném přivýdělku z domova, tam, kde se mluví o hypotékách si svoji polívčičku přihřívá finanční poradce. Jsem jediná, kdo si toho všiml? Už to pozoruju hodně dlouho, ale asi to bude tím, že když tady člověk chce být, tak to musí strpět…
Admini mi na tyhle moje připomínky napsali, že je mám upozornit, když něco takového uvidím. Nejsou tady ale od toho oni? Admini, vy asi nemáte pocit, že vaše práce není nic moc kvalita, že?
Nečtu reakce, zatím. A nejsi náhodou tak trošku naštvaná, že když tobě diskuzi zrušili, tak teď budeš potírat ty ostatní? Jako správný bijec za spravedlnost?
Promiň, mně se práce adminů zdá naprosto korektní a přiměřená. Tuhle práci dělají dobře, spravedlivě a já bych s nima neměnila ani omylem. A navíc, máš je upozorňovat proto, že nejsou třeba všude. Nevidí toho tolik jako ostatní uživatelé, kteří mají čas sedět doma celý den na zadku a prolézt kde co.
Jdu do práce, pa ![]()
Chápu, že tě to naštvalo, ale na obhajobu emimina musím říct, že to tu funguje dobře a lidštěji - zdrhla jsem sem z rodiny (i když tam občas nahlédnu) a nejsem jediná, tam vládne totalita jménem Roni a maže a maže a maže - často nikdo netuší proč byla diskuze smazaná a nejsou to diskuze o h..u
@Gladys píše:
Mě třeba se dnešní diskuze o pomoci nelíbí, jako kde je hranice mezi tím, komu se pomůže a komu ne. Někdo tu napíše pár deníčků a už se mu věří všechno. Stejně tak někdo nevidí půlroku kámošku, která to má doma kdovíjak a už se jí mají poslat prachy? Za chvíli se sem budou slejzat vyžírky z celé ČR protože se vždycky najde nějaká důvěřivá duše, která se nechá dojmout „zaručeně pravým“ příběhem a vysolí nějaký peníz nebo pošle nějaký zpeněžitelný hadřík. Ale v diskuzích neprudím, ať nejsem za tu špatnou
Děkuji, já jsem na deníčky narazila a připadám si už mírně paranoidní
Tak minimálně v tom nejsem sama - mně se to totiž celé nezdá, ale je mi jasné, že napsat to někam, tak mě zadupou ![]()
@Angua píše:
Děkuji, já jsem na deníčky narazila a připadám si už mírně paranoidníTak minimálně v tom nejsem sama - mně se to totiž celé nezdá, ale je mi jasné, že napsat to někam, tak mě zadupou
no to víš, budoucí účastnice zájezdů za účelem zakoupení sady hrnců za 60tis… ![]()
@Gladys píše:
no to víš, budoucí účastnice zájezdů za účelem zakoupení sady hrnců za 60tis…
BTW moc vás zdravím a zastav se
(myslím na diskuzi, ale kdybys měla cestu, tak můžeš i normálně
)
@radúna máš pravdu, že mě dost štve nerovný přístup k věci, ale tu diskuzi mi zrušili snad někdy před rokem, tak to už mě opravdu nijak nerozrušuje
ale pokud jde o placenou práci kohokoli tak tu si pokud jde o kvalitu představuji jinak
a dost mi to připomíná situaci k bývalé práci, kdy můj šéf nedělal nic a když to na schůzi bylo nadneseno, ještě nás všechny upozornil, že bysme to teda mohli dělat za něj ![]()
@admin Moniko, tak k tomu není co napsat, prostě jste placení za to, že to děláte tak, jak to děláte, podle mě nic moc
celkově jsem v tom Vašem příspěvku nenašla nic nového, teda kromě toho bazárku ![]()
@Gladys ale holky, mě přece nešlo o to, jestli ta diskuze o pomoci má nebo nemá smysl, ale o to, že najednou fungujou dvě, jedna je zrušena, druhá funguje dál ![]()
@admin a ještě bych ráda podotkla, že ke zkvalitnění práce moc nepomáhá, když se budete plácat po zádech kvůli kladným ohlasům, ale zamyslíte se nad těmi negativními ![]()