Kvalita práce adminů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
5.4.13 15:19

@panenka87 jo, to by mě taky zajímalo, tak trochu jsem doufala, že se ozvou naštvaní adminini a dozvím se, jestli jsou to ženský na mateřské, které to dělají zadara nebo lidi, kteří jsou za to placení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
novo123
5.4.13 15:21

Hele, ale na to, že jsem čekala jeden příspěvek od admina, že mi to tady maže :mrgreen:,se ta diskuze celkem rozjela :palec:

• Citovat
  • Upravit
1817
5.4.13 15:21

@novo123 Já jsem s adminy spokojená. Když jsem něco chtěla/potřebovala, vyhověli mi. Reakce téměř okamžité. A rozhodně než něco zamknou/smažou atd. tak posílají upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.4.13 15:24
@Vermion píše:
@Nelisa spíš jde o to, že dotyčné to ani nenapadlo, že by po nich někdo více pátral…

No já bych vycházela už jen z toho, že náhoda je blbec a že internet je veřejný. :nevim: Chápu, že někoho nenapadne, že někdo pátrá, ale spojení „v žádném případě odhalit“ a „vlastní fotka“ mě prostě pobavilo. ;)
Kdybych měla vlastní fotku v profilu, tak píšu jen to, co si i tchýně bude moct přečíst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.4.13 15:25

Tak já si myslím, že admini to tu nemají zrovna jednoduché, skoro každý den se tu objeví nějaká diskuze s reklamou od novacka :zed: :zed:
Proto máme možnost kliknout na „nahlásit“ pokud se nám něco nelíbí, nebo je to v rozporu s pravidly, by se museli naklonovat, aby mohli pročítat všechny diskuze a hlidat zda vše jede podle pravidel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
  • Citovat
  • Upravit
novo123

@ivana-domca a na co ty pravidla teda jsou?  :roll:

• Citovat
  • Upravit
47759
5.4.13 15:27

@novo123 aby se mohla porusovat :mrgreen: :mrgreen:
Ne vážně spousta lidí si pravidla vůbec nepřečte a to je pak problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.4.13 15:28
@Vermion píše:
Jo já bych dala do pravidel zákaz vlastní fotky…v případě, že v žádném případě nechcete být odhaleni…vím už o dvou uživatelkách, které takovéto odhalení přineslo nepěkné problémy v soukromém životě :mrgreen:

A to je jako překvapilo? Když nesu kůži na trh, tak prostě musím počítat i s možností, že mě někdo pozná… zejména když mají vlastní fotku v profilu… to snad nemůže nikoho překvapit, ne? Když něco zveřejním na volně přístupném internetovém foru, tak si to prostě může přečíst každý… a když už píšou nějaké intimní záležitosti nebo se třeba vyjadřují o něčem ne zrovna ideálním, tak je to stejné jako kdyby to roztroubili do světa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
5.4.13 15:29

@ivana-domca bod pro tebe :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14856
5.4.13 15:36

Ja jsem za obcasnou benevolenci rada, jsem zbeh z konika a tam me to stvalo. Myslim, ze admimi meri stejnym metrem, jen nestihaji vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.4.13 15:56

Ja tedy jednoznacne stojim za adminkami, protoze kdykoliv jsem potrebovala pomoct nebo kdykoliv bylo neco „spatne“, tak reagovaly (reagovali? mame i adminy?) promptne, velmi slusne a velmi korektne…

Me jeji prace vyhovuje a jsem s ni spokojena… :nevim: :nevim: :nevim:

Tohle je verejny web, kam si muze prispivat kdo chce a taky to vetsina uzivatelek dela a admini nemohou stihat vsechno. Ale kdyz neco vylozene bije do oci, tak se nediv, ze to potom adminky vidi a zrusi… :nevim: :nevim: :nevim:

ono je tezko rict, co jeste je „diskuze“ a co uz je nabidka na praci nebo na pomoc pro nekoho a co se adminkam nemusi libit…

Jestlize mas nejake kontroverzni tema, tak se radeji porad s adminkami, kam ho zaradit nebo jak to vyresit, abys predesla podobnym problemum… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11530
5.4.13 16:02

No admini to mají jako práci - doby, kdy admini makali zadara a byli tu 20 hodin denně jsou v nenávratnu. S některými postupy adminů nesouhlasím, ale to je můj problém. Můžu jen držet hubu a krok. Je pravda, že poslední dobou chytá emimino nový proud, na který staří bardi nejsou zvyklí a to jim vadí - především s láskou vzpomínají na emimino, kde chodili opravdu rádi a bylo tu fajn. Prostě se tu vznáší duch Šárky, Missorky a Lesiny a to je prostě neopomenutelný fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.4.13 16:08
@Sati píše:
No admini to mají jako práci - doby, kdy admini makali zadara a byli tu 20 hodin denně jsou v nenávratnu. S některými postupy adminů nesouhlasím, ale to je můj problém. Můžu jen držet hubu a krok. Je pravda, že poslední dobou chytá emimino nový proud, na který staří bardi nejsou zvyklí a to jim vadí - především s láskou vzpomínají na emimino, kde chodili opravdu rádi a bylo tu fajn. Prostě se tu vznáší duch Šárky, Missorky a Lesiny a to je prostě neopomenutelný fakt.

no a tvůj přeci, ne? vykopávko :-)
No na missorku jsem narazila na BC a zaznamenala jsem u ni jiste znamky zjednodusujiciho mysleni, rychlych soudu a nasledne emotivnich vylevu, coz mi u admina uplne nesedi. Teda snad si ji nepletu, je to ta co se zdejchla na BC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.4.13 16:10

No jo no :roll: :roll: :lol:
JJ je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...