Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, ale na to, že jsem čekala jeden příspěvek od admina, že mi to tady maže
,se ta diskuze celkem rozjela ![]()
@novo123 Já jsem s adminy spokojená. Když jsem něco chtěla/potřebovala, vyhověli mi. Reakce téměř okamžité. A rozhodně než něco zamknou/smažou atd. tak posílají upozornění.
@Vermion píše:
@Nelisa spíš jde o to, že dotyčné to ani nenapadlo, že by po nich někdo více pátral…
No já bych vycházela už jen z toho, že náhoda je blbec a že internet je veřejný.
Chápu, že někoho nenapadne, že někdo pátrá, ale spojení „v žádném případě odhalit“ a „vlastní fotka“ mě prostě pobavilo. ![]()
Kdybych měla vlastní fotku v profilu, tak píšu jen to, co si i tchýně bude moct přečíst. ![]()
Tak já si myslím, že admini to tu nemají zrovna jednoduché, skoro každý den se tu objeví nějaká diskuze s reklamou od novacka
![]()
Proto máme možnost kliknout na „nahlásit“ pokud se nám něco nelíbí, nebo je to v rozporu s pravidly, by se museli naklonovat, aby mohli pročítat všechny diskuze a hlidat zda vše jede podle pravidel ![]()
@novo123 aby se mohla porusovat
![]()
Ne vážně spousta lidí si pravidla vůbec nepřečte a to je pak problém ![]()
@Vermion píše:
Jo já bych dala do pravidel zákaz vlastní fotky…v případě, že v žádném případě nechcete být odhaleni…vím už o dvou uživatelkách, které takovéto odhalení přineslo nepěkné problémy v soukromém životě
A to je jako překvapilo? Když nesu kůži na trh, tak prostě musím počítat i s možností, že mě někdo pozná… zejména když mají vlastní fotku v profilu… to snad nemůže nikoho překvapit, ne? Když něco zveřejním na volně přístupném internetovém foru, tak si to prostě může přečíst každý… a když už píšou nějaké intimní záležitosti nebo se třeba vyjadřují o něčem ne zrovna ideálním, tak je to stejné jako kdyby to roztroubili do světa…
Ja jsem za obcasnou benevolenci rada, jsem zbeh z konika a tam me to stvalo. Myslim, ze admimi meri stejnym metrem, jen nestihaji vse.
Ja tedy jednoznacne stojim za adminkami, protoze kdykoliv jsem potrebovala pomoct nebo kdykoliv bylo neco „spatne“, tak reagovaly (reagovali? mame i adminy?) promptne, velmi slusne a velmi korektne…
Me jeji prace vyhovuje a jsem s ni spokojena…
![]()
Tohle je verejny web, kam si muze prispivat kdo chce a taky to vetsina uzivatelek dela a admini nemohou stihat vsechno. Ale kdyz neco vylozene bije do oci, tak se nediv, ze to potom adminky vidi a zrusi…
![]()
ono je tezko rict, co jeste je „diskuze“ a co uz je nabidka na praci nebo na pomoc pro nekoho a co se adminkam nemusi libit…
Jestlize mas nejake kontroverzni tema, tak se radeji porad s adminkami, kam ho zaradit nebo jak to vyresit, abys predesla podobnym problemum…
![]()
No admini to mají jako práci - doby, kdy admini makali zadara a byli tu 20 hodin denně jsou v nenávratnu. S některými postupy adminů nesouhlasím, ale to je můj problém. Můžu jen držet hubu a krok. Je pravda, že poslední dobou chytá emimino nový proud, na který staří bardi nejsou zvyklí a to jim vadí - především s láskou vzpomínají na emimino, kde chodili opravdu rádi a bylo tu fajn. Prostě se tu vznáší duch Šárky, Missorky a Lesiny a to je prostě neopomenutelný fakt.
@Sati píše:
No admini to mají jako práci - doby, kdy admini makali zadara a byli tu 20 hodin denně jsou v nenávratnu. S některými postupy adminů nesouhlasím, ale to je můj problém. Můžu jen držet hubu a krok. Je pravda, že poslední dobou chytá emimino nový proud, na který staří bardi nejsou zvyklí a to jim vadí - především s láskou vzpomínají na emimino, kde chodili opravdu rádi a bylo tu fajn. Prostě se tu vznáší duch Šárky, Missorky a Lesiny a to je prostě neopomenutelný fakt.
no a tvůj přeci, ne? vykopávko ![]()
No na missorku jsem narazila na BC a zaznamenala jsem u ni jiste znamky zjednodusujiciho mysleni, rychlych soudu a nasledne emotivnich vylevu, coz mi u admina uplne nesedi. Teda snad si ji nepletu, je to ta co se zdejchla na BC.
@panenka87 jo, to by mě taky zajímalo, tak trochu jsem doufala, že se ozvou naštvaní adminini a dozvím se, jestli jsou to ženský na mateřské, které to dělají zadara nebo lidi, kteří jsou za to placení