Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Můžete mi prosím doporučit někoho na levné, ale kvalitní gelové nehty v Praze (nejlépe Praha 13, ale i jinde)? Klidně i někoho kdo je dělá doma.
Neporadim, je me zaujalo spojeni levne kvality. Myslim, ze pokud chces kvalitu, nemelo by ti byt lito zaplatit za ni.
@Halamka u tebe asi plati cim drazsi tim lepsi. U me se da sehnat i dost kvalitnich veci za rozumnou cenu. A zboznuji lidi co jen komentuji vse co muzou.
@Ewy Tak si to sežeň-když to není pro tebe problém
Nepsala jsem, že čím dražší, tím lepší. Jen, že za pár korun nikdo nemůže čekat kvalitu. A možná bys měla ponechat na ostatních, co chtějí nebo nechtějí komentovat. Vždyť ty nemusíš reagovat. Máš stejnou možnost jako já ![]()
A já si zase myslím, že vyšší cena za služby neznamená vyšší kvalitu! Tak např.: léta chodím na melír ke kadeřnici, která má salón ve vl. domě u Prahy. Platím ji 600,–! V Praze chtějí min. 2.500,– a nikdy jsem to neměla tak hezké v profi salónech jako od ní! Na um. řasy jsem kdysi chodila v Praze též do několika salónu a po týdnu jsem to měla už na předělání! Pak jsem si našla paní, co bydlí u Jesenice a dělá řasy doma. Byla kouzelnice! Řasy od ní vypadali fakt přirozeně, nádherně, vydrželi měsíc. Platila jsem jí 300,–!!!