Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@afghani Ne. Její riziko, že to chtěla poštou (aby jí to nestrhli). Ale teda já bych to posílala rovnou doporučeně, abych měla doklad.
@afghani Upřímně řečeno, nechápu, proč si to neposlala doporučeně
při poslání obyčejně to cítím jako chybu u tebe a tedy, že ty bys ji měla napravit.
Neposlala, podle mě jí normálně přišla v té obálce, jen zapírá
@afghani neposlala, evidentně s tím počítala, že bude chtít repete. Taky jsem se setkala s něčím podobným a znovu jsem neposlala. Svědomí jsem měla čistý, a když to nechtěla na účet atd., její smůla.
@afghani no, já osobně bych jí to neposlala obyčejně, ale doporučeně… jestli má exekuce, tak je jasné, proč to nechtěla na účet… a docela bych se přikláněla k tomu, že ty peníze dostala a teď zkouší… jestli ti to pánbůh oplatí, tak ti teda přijde pětistovka poštou, ne? Tak čeho se bojíš? ![]()
Taky me hned napadlo, ze kosmeticka keca. Prece jen uplny mameluk by poslal petistovku v obalce tak, aby prosvitala. A kdyz by se to tvarilo jako obycejny dopis, kdo by ho vykradal?
Myslím, že neseriózní je spíš ona. Trvat na poslání peněz poštou v obálce a pak se rozčilovat, že nedošly? Nic bych jí znovu neposílala, nemáš ani žádný důkaz, že peníze nedostala a nesnaží se je z tebe vytáhnout podruhé. Peníze jedině na účet nebo složenkou. Chápu, že to se paní nelíbilo, když má exekuce - okamžitě by jí to strhli. Ale to není tvůj problém. Takhle by mohla tvrdit, že nic nedošlo, třeba desetkrát dokola. Pokud trvala na tak nejistém způsobu doručení, řekla bych jí, že to bylo její riziko, a vykašlala se na ni.
Ahoj, asi má paní exekuci na účet, proto chtěla poštou. Já posílám v případě potřeby složenkou na adresu. Zda zaslat znova v tom neporadím.
@afghani Tak pokud ona trvala na obyčejném dopisu, tak to mění situaci a nic bych ji neposílala… její přání, její riziko, moje zbytečná starost.
@afghani píše:
Napsala mi, ať to pošlu obyčejně v obálce, že nestíhá jezdit do města vyzvedávat oznámenou poštu.
Neposlala bych nic. Ma co chtela.
@Ellusa píše:
@afghani Znovu bych to neposlala, podle mě jen zkouší, jestli pošleš znovu, měla to chtít doporučeně, kvůli tomu si měla cestu na poštu udělat.
Jenže to by jí na té poště možná rovnou vrazili i hromadu obsílek od exekutorů a jiných „jobovek“, kterým se nejspíš vyhýbá.
@afghani píše:
Napsala mi, ať to pošlu obyčejně v obálce, že nestíhá jezdit do města vyzvedávat oznámenou poštu.
tak to mi přijde úplně jasný, to jí na 99,99 procent došlo, a ona to chce znovu. vůůbec bych se tím nezabývala, hnus od ní za dobrotu na žebrotu ![]()
@Kassy píše:
Jenže to by jí na té poště možná rovnou vrazili i hromadu obsílek od exekutorů a jiných „jobovek“, kterým se nejspíš vyhýbá.
tak ale to není v podstatě povinná převzít ne, v tom smyslu, že jí to nemůžou vnutit, a že jinak jí nedají tuhle doporučenou obálku, pokud si nevezme i tohle
mě to přijde fakt do očí bijící, chtěla do schválně obyčejně, a už rovnou věděla, že napíše, že jí nic nepřišlo, a bude do chtít znovu. ![]()