Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím holky, máte rády cardigany? Zatím žádný nemám, uvažuji o koupi na jaro, doporučíte obchod-ideálně eshop? Kvalitní materiál, střih, cena… Víte někdo? Díky ![]()
Ano mám je velice ráda a kde kupuji? Nemám vyhraněný obchod, mají je teď skoro ve všech. Jenom upozorním, podle mě musí fakt sednout, aby to vypadalo dobře, takže vyzkoušet.
Já si teda nejraději udělám - uháčkuju. Vím, že to je kvalitní nekousavý a neplstnativý materiál, originální kus, a ještě mě to baví ![]()
Svetříkové tenčí, kvalitní mám ze sekáče a jeden nový ze Sinsay a jeden kabátového vzhledu z Bonprix ![]()
@Kotatko03 píše:
Ano mám je velice ráda a kde kupuji? Nemám vyhraněný obchod, mají je teď skoro ve všech. Jenom upozorním, podle mě musí fakt sednout, aby to vypadalo dobře, takže vyzkoušet.
Díky za upozornění, eshopy tedy vyloučím ![]()
@Nowuka2 píše:
Já si teda nejraději udělám - uháčkuju. Vím, že to je kvalitní nekousavý a neplstnativý materiál, originální kus, a ještě mě to baví
To jsi šikovná, vážně tě obdivuju! Já nic ani nezašiju, max nějaký škub dětem, aby to na ven unosili. Nebo přišít knoflík zvládnu ![]()
@ivik21 píše:
Svetříkové tenčí, kvalitní mám ze sekáče a jeden nový ze Sinsay a jeden kabátového vzhledu z Bonprix
Tenký právě nechci, to je kámen úrazu u eshopů, že se to na fotce tváří tak-ale ve skutečnosti materiál neodpovídá. Chci koupit dlouhý pletený, silný a samozřejmě kvalitní, který nahradí na jaře bundu, při praní nezmění tvar a nebude se párat… Něco co je jak se říká,, na celý život" ![]()
@Borůvka1990 tak obíhat obchodní centra, popř. z eshop objednat a vrátit
![]()
@Borůvka1990 píše:
To jsi šikovná, vážně tě obdivuju! Já nic ani nezašiju, max nějaký škub dětem, aby to na ven unosili. Nebo přišít knoflík zvládnu
No na šití mě neužije, ale háčkování miluju
Díky ![]()
@Nowuka2 píše:
No na šití mě neužije, ale háčkování milujuDíky
Jakákoliv ruční práce má můj obdiv
Není zač ![]()