Kvalitní dětská osuška s kapucí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
14.9.14 11:55
@Koty píše:
@Antonie Bolavá tak to je asi vezmu přes eBay ;) Jsou prostě dokonalý a dokonalej bude nejspíš i výraz chlapa, až mu sdělím konečnou cenu :mrgreen:

tak toho jsme byli u nás doma ušetřeni. Já nic neřekla a chlap naštěstí netuší, že i taková věc jako dětská osuška může být tak drahá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
17.9.14 16:08

@Antonie Bolavá Ahoj, ještě bych se chtěla zeptat, jestli ten králíček má taky vzadu nějaký ocásek? Na promo fotkách tahle osuška nikde není vyfocená zezadu :roll: :mrgreen: Díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.9.14 21:12
@Koty píše:
@Antonie Bolavá Ahoj, ještě bych se chtěla zeptat, jestli ten králíček má taky vzadu nějaký ocásek? Na promo fotkách tahle osuška nikde není vyfocená zezadu :roll: :mrgreen: Díky za info :kytka:

ne, králíček nic nemá, bohužel. Ale bylo by to roztomilé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.9.14 09:07

Ale tak asi to přežiju i bez ocásku :mrgreen: Líbí se mi i ten medvídek, ale je bílej, tak z praktického hlediska radši půjdu do béžové. No a chacharovi vezmu tu opičku :palec: Teď mají v zimní kolekci i soby, ty jsou taky super, ale celoročně bych je nevyužila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
10.10.14 18:17

@Antonie Bolavá Ahoj :mavam: Tak osušky dnes dorazily a jsou úúúúúúúžasné :dance: Rozplývám se nad něma půl odpoledne :P Nakonec jsem pro oba vzala opice, aby se časem nehádali. Ještě jednou díky za odkaz :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.10.14 19:08
@Koty píše:
@Antonie Bolavá Ahoj :mavam: Tak osušky dnes dorazily a jsou úúúúúúúžasné :dance: Rozplývám se nad něma půl odpoledne :P Nakonec jsem pro oba vzala opice, aby se časem nehádali. Ještě jednou díky za odkaz :*

Jé, tak to mám radost že se líbí :palec: Jsi hodná, že jsi napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
3.12.14 12:58

@Koty Mohla bych tě poprosit o foto tvého dítěte v osušce (klidně SZ). Už půl dne vybírám osušku od Ježíška a teď jsem se ze zoufalství vrátila k téhle starší diskuzi. Objednávala bych také přes ebay. nikdy jsem to nedělala, určitě bych zboží nezvládla vrátit, tak za ty peníze bych si chtěla být jistá, že to stojí za to. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
3.12.14 20:07

@kopretina 12 Fota mám samé mázlé, tak snad to bude stačit 8) Jinak jsem objednávala odsud :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
4.12.14 14:04

@Koty děkuji, jsi moc hodná :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.7.15 12:08

Já kupovala kvalitní osušku s kapucí na eshopu Eesthetic
Taky je moc super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.9.15 18:41

Za mě teda tato. Za krk si to da člověk na suchý zip a má volné ruce pro vzetí miminka.
 http://kojenecke-osusky.heureka.cz/…-110x100-cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport