Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Koty píše:
@Antonie Bolavá tak to je asi vezmu přes eBayJsou prostě dokonalý a dokonalej bude nejspíš i výraz chlapa, až mu sdělím konečnou cenu
tak toho jsme byli u nás doma ušetřeni. Já nic neřekla a chlap naštěstí netuší, že i taková věc jako dětská osuška může být tak drahá ![]()
@Antonie Bolavá Ahoj, ještě bych se chtěla zeptat, jestli ten králíček má taky vzadu nějaký ocásek? Na promo fotkách tahle osuška nikde není vyfocená zezadu
Díky za info ![]()
@Koty píše:
@Antonie Bolavá Ahoj, ještě bych se chtěla zeptat, jestli ten králíček má taky vzadu nějaký ocásek? Na promo fotkách tahle osuška nikde není vyfocená zezadu![]()
Díky za info
ne, králíček nic nemá, bohužel. Ale bylo by to roztomilé
Ale tak asi to přežiju i bez ocásku
Líbí se mi i ten medvídek, ale je bílej, tak z praktického hlediska radši půjdu do béžové. No a chacharovi vezmu tu opičku
Teď mají v zimní kolekci i soby, ty jsou taky super, ale celoročně bych je nevyužila..
@Antonie Bolavá Ahoj
Tak osušky dnes dorazily a jsou úúúúúúúžasné
Rozplývám se nad něma půl odpoledne
Nakonec jsem pro oba vzala opice, aby se časem nehádali. Ještě jednou díky za odkaz ![]()
@Koty píše:
@Antonie Bolavá AhojTak osušky dnes dorazily a jsou úúúúúúúžasné
Rozplývám se nad něma půl odpoledne
Nakonec jsem pro oba vzala opice, aby se časem nehádali. Ještě jednou díky za odkaz
Jé, tak to mám radost že se líbí
Jsi hodná, že jsi napsala
@Koty Mohla bych tě poprosit o foto tvého dítěte v osušce (klidně SZ). Už půl dne vybírám osušku od Ježíška a teď jsem se ze zoufalství vrátila k téhle starší diskuzi. Objednávala bych také přes ebay. nikdy jsem to nedělala, určitě bych zboží nezvládla vrátit, tak za ty peníze bych si chtěla být jistá, že to stojí za to. Moc díky.
@kopretina 12 Fota mám samé mázlé, tak snad to bude stačit
Jinak jsem objednávala odsud ![]()
Já kupovala kvalitní osušku s kapucí na eshopu Eesthetic
Taky je moc super ![]()
Za mě teda tato. Za krk si to da člověk na suchý zip a má volné ruce pro vzetí miminka.
http://kojenecke-osusky.heureka.cz/…-110x100-cm/