Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
@MarDen nemám odkaz, musela bych se jí zeptat, ale bude to zřejmě aliexpress, nebo ebay
já myslela odkaz na tu pravou, ať se můžu inspirovat taky sháním kabelku ![]()
@Anonymní píše:
@LKL ne ne prestiže, mě se ta kabelka jen líbí a moc by se mi hodila k jednomu outfitunemůžu nikde žádnou podobnou sehnat
Nemůžeš najít obrázek jak vypadá? Ta pravá.
@Anonymní píše:
@LKL ne ne prestiže, mě se ta kabelka jen líbí a moc by se mi hodila k jednomu outfitunemůžu nikde žádnou podobnou sehnat
chapu. i tak muj komentar plati, do padelku bych nesla.
@pikola je to mk selma mini, žádná novinka
líbí se mi jak je hranatá. Potřebuju takovou malou ![]()
Pokud jde primarne o tvar, klidne si ji porid… jakoby ty velke znacky stejne nesili asijske deti, pokud je zrovna tahle znacky vyjimka(nevim MK mi nejak moc nerika) tak tam bych ti eticke duvody chapala… jinak s rozmachem siti se daj nechat udelat i kozene kabelky na miru, od dospelych obcanu CR, bude to drazsi, ale priplacis za kvalitu, ne za logo…
Docela by mě zajímalo, jaká je to kabelka, když píšeš, že podobnou nikde jinde nelze sehnat v jiném obchodě. Vždyť drtivá většina běžných řetězců mají stylem hodně podobné tvary kabelek, a není to fejk.
A z eBay nebo Ali, tam to bude poznat na 100%, už jen materiálem a lajdáckým zpracováním.
Já bych to naopak vůbec neřešila a klidně si ji koupila
Pokud z toho budeš mít dobrý pocit a je ti fuk, co si kdo myslí (a to mně serdečně je), tak proč ne? Ale to záleží výhradně na tom, jak to máš nastavený ty a ne makrely na emiminu ![]()
S tou kvalitou to také není jisté. I mnohé značkové věci se vyrábí v Číně. Švagr na vl. oči viděl, že značkové se jedou ve stejné výrobně před den a ty na černý trh přes noc
Prostě chtěj vydělat..
@Elishka1 píše:
S tou kvalitou to také není jisté. I mnohé značkové věci se vyrábí v Číně. Švagr na vl. oči viděl, že značkové se jedou ve stejné výrobně před den a ty na černý trh přes nocProstě chtěj vydělat..
Jasně, byl tam ve dne i v noci a normálně tam pouštěj lidí aby to viděli ![]()
Jako třeba já jsem na tom tak, že když se mi líbí kabelka, tak si jí koupím a nemám naprosto tušení, jestli je to značka, nebo fejk značky, anebo prostě noname kabelka. Takže ani netuším, jestli jsem pro někoho, kdo se v značkách vyzná, trapná.
@pikola asi nějak ofiko a neofiko, nevím, to je Čína, pointa avšak měla být, že padělek není zárukou horší kvality
@Elishka1 píše:
@pikola asi nějak ofiko a neofiko, nevím, to je Čína, pointa avšak měla být, že padělek není zárukou horší kvality
Jasně, šijou to stejně, ale ty z noci jsou levnější a fake. Tohle říkají tak turci na trhu. A do továrny kde by šili takovou věc té asi jen tak nepustí. To jsou takové Urban legends