Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kytičkaaa píše:
@pikola Tak birkinka by byla dobráAle fake si taky nejdu koupit.. Souhlasím s tebou.. Ale taky sem slyšela o tom, jak to tam v noci šijí.. Je pravda, že známý přivezl hodinky, které byly totožné s origo..
Jako ty noční hodinky jo? A stejný materiál a kvalita zpracování.. ale slyšela jsem, že třeba fake telefony mají i víc funkci než originál
hele každého věc. Já bych to prostě s čistým svědomím nenosila.
Tak kabelku MK bych rozhodně v originále nekupovala
. Má takový líbivý zboží, trh je zaplavenej padělky týhle značky, takže i když budeš mít originál, každýmu bude „jasný“ že je to fejk
Pokud to chceš jen kvůli tomu tvaru a aby to bylo sladěný s outfitem, tak bych šla do fejku. Jsou lidi, co si tak nějak čvachtají ve značkách prosvůj vlastní dobrý pocit. Není to nic špatného, ale ty ten typ rozhodně nejsi
![]()
@Gina108 píše:
Tak kabelku MK bych rozhodně v originále nekupovala. Trh je zaplavenej padělky, takže i když budeš mít originál, každýmu bude „jasný“ že je to fejk
Pokud to chceš jen kvůli tomu tvaru a aby to bylo sladěný s outfitem, tak bych šla do fejku. Jsou lidi, co si tak nějak čvachtají ve značkách prosvůj vlastní dobrý pocit. Není to nic špatného, ale ty ten typ rozhodně nejsi
![]()
Tak ale tohle je uvažování fakt, když si každej bude myslet, že mám fake, tak si koupím fake. Je jedno jaká je pravda
@pikola píše:
Tak ale tohle je uvažování fakt, když si každej bude myslet, že mám fake, tak si koupím fake. Je jedno jaká je pravda
Tak to je každýho věc, co si koupí a dokonce i to, jak uvažuje.
Může se ti to nelíbit, můžeš s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co s tím můžeš dělat.
![]()
@AndelaCerna píše:
Jezis zajdi si do storu MK a tam za 5tis sezenes kabelku taky a nebo na vinted kde to holky maji i s uctenkou pouzite s vyraznou slevou. Me se nelibi jak to ma kazda, to radeji za ty prachy mam vetsi kabelku DKNY nebo za 4tis Calvin Klein a vydrzi mi 5let minimalne
Přesně tak!
Zrovna jsem si kupovala novou CK a mám z ní radost a kvalita je tam vidět hned na 1. první pohled ![]()
@Anonymní píše:
MK
MK bych nekoupil ani originál. Je to nejpadělanější značka u nás a tak i ty orriginál všichni považují za fake. Takže dát 7-15 000kč za kabelku a být potom za socku to už je na mě moc ![]()
@pikola Ten známý by nikdy fake nenosil, ale tohle bylo úplně to samé. Fakt jsem koukala, taky sem tomu nevěřila.. Viděla jsem originály a tohle a prostě to byl originál
Taky právě říkal, že to tam v noci šijí ve stejné fabrice, ale už ne pro tu značku. Jenže takový padělek seženeš opravdu velmi málo..
@Gina108 Teď to nemyslím zle… Ale lidi kteří tuto značku kupují v originále, tak originál i od padělku rozeznají.. Hlavně to na té holce poznáš celkově a zrovna kabelka MK je od padělku většinou dobře rozeznatelná… A značka MK není zas tak drahá, aby si ostatní mysleli, že všichni mají padělky.. Když člověk takové věci nosí, tak si myslím, že je k tomu celkově oblečený. Nejhorší je, když potkáš holku, která je celá od hlavy až k patě oblečená od padělků a je to prostě trapas. Ale to je jen můj názor. Ono vlastně ani nemá cenu to řešit, protože si každý pojede to své ![]()
@Kytičkaaa píše:
@Gina108 Teď to nemyslím zle… Ale lidi kteří tuto značku kupují v originále, tak originál i od padělku rozeznají.. Hlavně to na té holce poznáš celkově a zrovna kabelka MK je od padělku většinou dobře rozeznatelná… A značka MK není zas tak drahá, aby si ostatní mysleli, že všichni mají padělky.. Když člověk takové věci nosí, tak si myslím, že je k tomu celkově oblečený. Nejhorší je, když potkáš holku, která je celá od hlavy až k patě oblečená od padělků a je to prostě trapas. Ale to je jen můj názor. Ono vlastně ani nemá cenu to řešit, protože si každý pojede to své
@jakanas píše:
MK bych nekoupil ani originál. Je to nejpadělanější značka u nás a tak i ty orriginál všichni považují za fake. Takže dát 7-15 000kč za kabelku a být potom za socku to už je na mě moc
tohle bych spíš řekla, že je o značce LV…
Tak ono rozeznáš člověka, který to má koupené na tržnici na nebo přímo v krámě… Nic, nebudu se rozčilovat a nebudu to dále komentovat.
Já si teda hlavně ani nemyslím, že všechny holky mají kabelky MK. Možná tak mají všichni MK Jet Set, která je samozřejmě nejpadělávanějším modelem. Já mám Selmu a rozhodně jsem ji neviděla na mnoha lidech a to žiji v Praze. ![]()
Osobne mam par znackovych, MK, LV.
Ale nechtela bych je pokud by nebyly kozeny.
Kozena kabelka je pro me kvalitni kabelka.
Fejky kozeny nejsou.
Nech si stejneho tvaru usit.
@Kytičkaaa píše:
tohle bych spíš řekla, že je o značce LV…
Tak ono rozeznáš člověka, který to má koupené na tržnici na nebo přímo v krámě… Nic, nebudu se rozčilovat a nebudu to dále komentovat.
jo u LV je to snad ještě horší
Pokud by se mně kabelka líbila, klidně koupím i napodobeninu. Nejsem zatížená na značkový zboží, peníze radši vynaložím za smysluplnější věci.