Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jaká značka? Ne, vědomě bych si padělek nekoupila, tím spíš pokud má stejnou kamarádka ![]()
Dej na kabelku odkaz
záleží jen na tobě, jestli ti nebude vadit že budeš mít padělek..ale originál je originál ![]()
@MarDen nemám odkaz, musela bych se jí zeptat, ale bude to zřejmě aliexpress, nebo ebay
To je fuk, pořád je to padělek. Radši si kupuju kvalitní neznačkový kousek nebo z bazaru než Fejk. Co si ostatní myslí je mi fuk, vadilo by to mě samotné nehledě na etiku té věci a podporu černého trhu. Radši budu nosit dejme tomu sluneční brýle z Lidlu než fake dior od černocha.
Značkovou kabelku si snad kupuje člověk pro tu značku ne? Značka zajišťuje přeci určitě parametry výrobků tj materiál, propracování atd. coz padělek nemá. Padělek je jen laciná napodobenina, o které kdybych to věděla, netroufla bych si ji vzít třeba do společnosti, protože kdo se tím trochu zabývá, padělek pozná. A pak je to trapas. Když třeba vidím ženskou v teniskach od vietnamců s Vuitonkou na rameni, je to trapné a uhozene. A pokud máte na originál,.investujte do něj. Pokud je Vám těch peněz líto, pak nejste „ten správný snob“, tak si na nej ani nehrajte;).
Padelek bych si nekoupila. 1) pripada mi to neeticke, 2) kvalita / vydrz urcite nebude srovnatelna 3) nosim pouze znacky na ktere mam. co ti prinese falesna znacka - pocit prestize?
Nepodporuji černý trh
to by mi vadilo a nevěřím, že kabelka má stejně kvalitní materiál a zpracování.
Za mě rozhodně ne.. Mám ráda tuto značku a když si ji nemohu nebo nechci koupit, tak raději nic… A podle mě není padělek MK tak, aby to nebylo poznat a hlavně u MK máš třeba data code a viděla jsem padělky této značky a rozhodně to bylo vidět i když byl sebelepší padělek a akorát si s tím uděláš ostudu..
@pikola píše:
To je fuk, pořád je to padělek. Radši si kupuju kvalitní neznačkový kousek nebo z bazaru než Fejk. Co si ostatní myslí je mi fuk, vadilo by to mě samotné nehledě na etiku té věci a podporu černého trhu. Radši budu nosit dejme tomu sluneční brýle z Lidlu než fake dior od černocha.
souhlasím.. Taky lepší bazar než padělek…
Já vědomě padělky nenosím (myslím to tak, že je možné že něco takové ve skříni mám a ani o tom nevím) a pokud bych nosila padělek, tak by to muselo být něco tak super, že by mi to nevadilo, ale to nepředpokládám… Padělky prostě poznáš, když si kupuješ věci origo..
Příspěvek upraven 14.11.16 v 10:56
@Petrolina81 chtěla jsem si jí koupit pro její tvar, ne pro značku. Tyhle kabelky normálně nekupuju. Mám ráda Zaru, s tou si vystačim ![]()
Jinak pokud po ní toužíš, zkus nějaké designové outlety, myslím pandorf nebo jak se to jmenuje, možná bude i něco na netu, prohledej bazary. Já si „značkové“ věci kupuju jen v outletu, je mi jedno že mám starší kolekci a cena nesrovnatelná.
@LKL ne ne prestiže, mě se ta kabelka jen líbí a moc by se mi hodila k jednomu outfitu
nemůžu nikde žádnou podobnou sehnat
Ahoj holky, už pár týdnů mám zálusk na jednu značkovou kabelku. Stále váhám, jestli si jí koupim, nebo ne kvuli ceně. Ne že bych na ní neměla, ale dokážu si představit užitečnější věci, co se dají za ty peníze koupit. Teď přišla známá s tou samou kabelkou. koupila jí za ani ne čtvrtinovou cenu na netu, tak že zřejmě padělek (ani prodejce nezaručuje pravost) Ta kabelka je k nerozpoznání od té pravé. Teď přemýšlím, jestli si jí taky koupit. Nechce se mi za ní dávat tolik peněz, když za stejnou můžu dát minimum. Kabelka má krásnej originální tvar a je moc pěkně propracovaná, sháněla jsem i jinou jinde v obchodech, ale nikde takovou nemají. Šly byste do takový kabelky? Díky za názory k oddechovému tématu