Kvalitní padělek kabelky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
14.11.16 14:28

@Saatine tak to mám taky tak :) Vždycky mám nachystanou nějakou kabelku z minule… No jo, jenže to jdu třeba na cvičák se psem v teplákách, potom jezdím od něj špinavá, ale kabelku mám dobrou :D Tak to asi někteří si musí myslet, že sem ji ukradla nebo nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
14.11.16 14:47
@Saatine píše:
Tak tak, teď jsem letěla na poštu v teplákách, nestíhám :D Ale právě, ta kabelka je se vším všudy nachystaná a hlavně nevím jaká by se k teplákům hodila? :DD

Máš si to presypat do igelitky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.11.16 15:12

Nevim, v centru Prahy potkavam bezne Rusky v teplakach Adidas a k tomu original MK. Jelikoz MK je jedna z nejpadelanejsich znacek a vubec znacka, ktera svoji hodnotu uz davno provarila, tak uz jen z toho duvodu bych do originalu MK nesla. Navic mne bavilo kolik MK a LV kabelek ruznych tvaru, barev a velikosti meli na dovolene v Turecku :mrgreen:
Mimochodem, mam original Guess kabelku a je to sunt. O polovicku levnejsi kabelka Gabor je daleko kvalitnejsi. Takze ted bych si s klidnym srdcem koupila padelek Guessu, protoze kvalitou to bude stejne jako original…

• Citovat
  • Upravit
14075
14.11.16 15:12

@Saatine taky nevím jaká by se k tomu hodila :))) ale musí to být srandovní :) Na tom cvičáku mě jinak neznají, než v teplákách a když vytáhnu kabelku tak na mě většinou koukají :D Prostě moderní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.11.16 15:15

@Hanka1 Já dříve upřednostňovala vše od Guessu a těch kabelek mám hodně. Samozřejmě originál a kvalita je pravda, že je nic moc.. Ne vlastně mám dvě, které jsou celkem slušné.. Ale i tak si kabelku od Guessu klidně koupím, když se mi bude líbit… Oblečení od Guessu je běžná kvalita, nemůžu říct, že by to bylo nějak špatné… Ale kabelku jsem většinou měla taky několik let, pak se začne loupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.11.16 15:17

@Hanka1 ale padělky od Guessu jsou snad nejhorší co jsem kdy viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 15:18
@Hanka1 píše:
Nevim, v centru Prahy potkavam bezne Rusky v teplakach Adidas a k tomu original MK. Jelikoz MK je jedna z nejpadelanejsich znacek a vubec znacka, ktera svoji hodnotu uz davno provarila, tak uz jen z toho duvodu bych do originalu MK nesla. Navic mne bavilo kolik MK a LV kabelek ruznych tvaru, barev a velikosti meli na dovolene v Turecku :mrgreen:
Mimochodem, mam original Guess kabelku a je to sunt. O polovicku levnejsi kabelka Gabor je daleko kvalitnejsi. Takze ted bych si s klidnym srdcem koupila padelek Guessu, protoze kvalitou to bude stejne jako original…

Naprostý souhlas… jen bych teda dodala, že ona ta Guess je stejně provařená jako MK… fejková nevím, je ve velmi nízké cenové relaci. A tím samozřejmě poplatá kvalitě, tak jak píšeš.

Pro mě osobně hlavně MK a Guess znamenají kabelky takových těch náctiletých (a lehce přes) dívek, co si myslí, kdo ví co v ruce nemají… a podle toho se, z mého pohledu, strasně směšně chovají. A to je ten důvod, proč o těchto kabelkách neuvažuji. U LV je to maličko jiné, tam ta kvalita je. Jednu vlastním, ale je pravda, že nijak zvlášť tu značku ráda nemám, ale to zase bude tím, že nemám ráda na první pohled, když jsou ty značky vidět… tak nějak mi to přijde pouťové, a to i přes to, že se jedná o originál LV. (ostatně proto ta, co mám, je poznat, co je, ale nekřičí to z ní z každého milimetru, jako ty klasické monogramky, co se tak rády padělávají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 15:35
@Saatine píše:
@Maol Guess nedělá kožené kabelky MK dělá kvalitní kožené, taky G je spíše módní chvilková záležitost, MK má ten design střízlivý nositelný ix let. Ten rozdíl prostě je

Já netvrdím, že není… jen říkám, že pro mě osobně jsou prostě obě tak provařené, a tak spojené s něčím, co už mám prostě jinak (holt jsem konzerva usedlá), že jsou tím pro mě nepoužitelné obě značky. Ačkoli je fakt, že ta MK je fakt minimálně na pohled líbivá kabelka. Ostatní neposoudím, vážně nevlastním… ty Guessky jsem právě kupovávala jako tá dvacítka, abych šla s módou. Teď oceňuju Furlu apod. Ale to není o tom, že apriori říkám, že jsou špatné, mně prostě nesedí to okolo nich, obou. Navíc mi přijde šílené, kdykoli v Řecku apod. vidím ty zavěšené fejky u každého krámku a stánku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 15:37
@Saatine píše:
A pokud proberu kabelky co mám od Guess, tak to byl většinou nějaký pubertální úlet co mě v tu chvíli postřelil, že jsem ji chtěla :D Růžovoučký, křiklavé materiály :D Už roky to nenosím a jen to leží na polici.

To je to, co říkám… já s tím takhle mám prostě spojené i MK, ačkoli jde vizuálně pro mě o mnohem hezčí kabelku, spojené je to pro mě s tímhle obdobím a chováním též, no…

Když vidím, jak má osmnáctiletá sestřenka právě do víru velkoměsta vyráží v posledních botách Nike, v ruce MK (ideálně právě fejk, aby jich mohla mít co nejvíc), holt to ve mně ten odpor k té značce prostě zakládá, ačkoli možná i neodpodstatněný - vídám to takhle právě často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.11.16 15:49

No ja tu Guess mela jeste pred tim nez zacla byt ta znacka provarena, po roce osoupana a najednou vsichni kabelky Guess, tak jsem ji dala pubertalni dceri a ta po ni skocila jak slepice po flusu… :mrgreen:
Momentalne se mi moc libi kabelky Cocinelle. Jsou hezke a kvalitni a znacka jeste neni provarena.
Mimochodem kolegyne ma od exmanzela podnikatele tri originalni LV, z toho je hezka a nositelna je jen jedna, klasicka cerna. Ted nosi vinovou lesklou a ta vypada jak od kabelka od stanku/kolotoce… ;)

• Citovat
  • Upravit
3447
14.11.16 15:54
@Hanka1 píše:
No ja tu Guess mela jeste pred tim nez zacla byt ta znacka provarena, po roce osoupana a najednou vsichni kabelky Guess, tak jsem ji dala pubertalni dceri a ta po ni skocila jak slepice po flusu… :mrgreen:
Momentalne se mi moc libi kabelky Cocinelle. Jsou hezke a kvalitni a znacka jeste neni provarena.
Mimochodem kolegyne ma od exmanzela podnikatele tri originalni LV, z toho je hezka a nositelna je jen jedna, klasicka cerna. Ted nosi vinovou lesklou a ta vypada jak od kabelka od stanku/kolotoce… ;)

Očividně máme stejný vkus :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 16:11
@Saatine píše:
@Maol Jj, koukala jsem se ve španělsku :D Ale já se jen pousměji. Stejně do žádné jiné než do MK nedám tolik učebnic a že jich občas tahám :D

LV se mi nelíbí vůbec, to je pro mě na dumání - je to originál, nebo není? A navíc nejsou hezké..

Já jsem právě docela konzerva, vyhovuje mi tvar a velikost a od toho se nehnu. Ale ráda se juknu po jiných značkách, ne že ne. Teď se jdu zbavovat nějaké Ralph Lauren, je na mě moc těžká.

Chaaa, učebnice… na to už jsem si koupila - podotýkám fakt moc hezkou, koženou kvalitní - noname kabelku. A unese ledasco… i když tedy, před týdnem mi rupla karabinka na takovém tom delším uchu, jak byla přetížená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.11.16 16:13

@Maol tak já třeba kabelky od guess nebo MK mám a je mi 27 let a rozhodně se nijak směšně nechovám :roll: Mám kamarádku, které je 30 let a může si dovolit jakoukoli kabelku a taky si kupuje klidně od MK, když se jí zalíbí a rozhodně se taky nijak směšně nechová. Myslím si, že je to o člověku. Jsou holky co se vytahují kabelkou no name a nebo i tou za x desítek tisíc… Hlavně si myslím, že každému se nelíbí to samé, takže se tady můžeme dohadovat věčně, protože všem se určitě nelíbí to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 16:15
@Kytičkaaa píše:
@Maol tak já třeba kabelky od guess nebo MK mám a je mi 27 let a rozhodně se nijak směšně nechovám :roll: Mám kamarádku, které je 30 let a může si dovolit jakoukoli kabelku a taky si kupuje klidně od MK, když se jí zalíbí a rozhodně se taky nijak směšně nechová. Myslím si, že je to o člověku. Jsou holky co se vytahují kabelkou no name a nebo i tou za x desítek tisíc… Hlavně si myslím, že každému se nelíbí to samé, takže se tady můžeme dohadovat věčně, protože všem se určitě nelíbí to samé…
:roll: Bože, já neříkám, že to tak mají všichni… a ano, prostě většinově to tak prostě je, aspoň mi přijde, že to tak vídám, proto mám postoj, jaký mám. Absolutně nepotřebuju, aby mě někdo přesvědčoval, že zrovna on to má jinak. No tak ať má, o co jde? :nevim: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 16:18

@Kytičkaaa Ostatně jsi tím odpověděla i zakladatelce - je úplně jedno, co my, co ostatní… každý to má jinak. Že já bych nekoupila ani tu kabelku, natož padělek neznamená, že to ona udělat nemá… chce-li padělek, chce-li cokoli, ať si kupuje co chce. O tom to je - o tom osobním vkusu, že té dotyčné se to a to líbí a sama zhodnotí, co si koupí. Jiní pak mohou mít názor „booože, další s fejkem a ještě si myslí, že to nepozná“ apod. Takže se nerozčiluj proto, že já mám Guess a MK spojenou s pubertálními střeštěnými módními výstřelky a pocit „heeele co mám“… to je jen můj názor a tebe nijak trápit, ani urážet nemusí. A tím míň vyslovený na internetu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák