Kvalitní padělek kabelky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
14.11.16 11:27

@pikola věřit tomu samozřejmě nemusíš :) ani ti nic neprodávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
14.11.16 11:36
@Elishka1 píše:
@pikola věřit tomu samozřejmě nemusíš :) ani ti nic neprodávám

Já nic kupovat nechci. Doufám, že vám švagr přivezl pár nočních výrobků, které celá rodina hrdě nosíte jako značkové.
Věřím, zr v Čine kopírují všechno. Ale proto si kupuju jen ověřené zboží, jelikož toto nepodporuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.11.16 11:38

No tak zrovna MK je uz tak provarena znacka, ktera ztratila svoji hodnotu, ze je uplne jedno jestli padelek nebo original…
v Praze ji ma kazda druha Ruska k teplakum, uz proto bych ji nechtela…

• Citovat
  • Upravit
4706
14.11.16 11:39

I značkové kabelky se vyrábí v Číně. Bohužel nepřivezl nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395

Takhle, u kabelky od MK váhám, že nekoupíš originál, to přece není žádná luxusní značka - a dostaneš za to asi jakžtakž kvalitní kůži, vydrží ti a tak

navíc ten tvar určitě najdeš i jinde

kdyby to byla dražší kabelka, tak neřeknu :nevim: jinak pochybuji, že 99,99 % lidí je schopné poznat u kvalitního fejku, že je to fejk. Tím spíš, když to nedostanou do ruky. Však to není tak dlouho, co se ukázalo, že prodávali fejkové zboží i v tom butiku/bazaru s kabelkami, kde si hráli na ten nejpravější originál. Celé je to směšné :nevim:

Z hlediska majitele značky bych samozřejmě nebyla ráda, kdyby mi to lidi okopírovali a živili se na kvalitě mojí značky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Pocitala bych s tim, ze se oproti originalu snadno odrbe, jinak pokud se libi, koupila bych. Cerny trh, co se tyka kabelek, klidne podporim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.11.16 11:42

A proč musíš mít značkovou? I tady se vyrábějí pěkné kabelku a nemusíš mít nějakou napodobeninu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.11.16 11:44

Třeba tady mají hezké a kvalitní http://elega.cz/…lni-stranka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 11:56

@valkil super, dilky :palec:

• Citovat
  • Upravit
915
14.11.16 11:56

Já bych neměla s padělkem žádný problém, pokud se mi líbí a nemám na originál, tak to neřeším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
14.11.16 12:00
@páájaa2 píše:
Já bych neměla s padělkem žádný problém, pokud se mi líbí a nemám na originál, tak to neřeším. :)

Když na něco nemám, tak si to nekoupím :nevim: vám vůbec nedochází od koho to vlastně kupujete? Ale co se Divím, co existuje aliexpres tak už tam každej kupuje všechno..
Já bych taky chtěla birkinku, ale nemám na ni, to přece neznamená, že si musím koupit fake.

Příspěvek upraven 14.11.16 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 12:02

@EmmaAnna Tobě nepřipadá téměř psaníčko za bůra moc drahý 8o To mě teda jo, proto jsem si ho ještě nekoupila. Za to mám zimní bundu, mnohokrát využitelnější.

• Citovat
  • Upravit
3395
14.11.16 12:05
@Anonymní píše:
@EmmaAnna Tobě nepřipadá téměř psaníčko za bůra moc drahý 8o To mě teda jo, proto jsem si ho ještě nekoupila. Za to mám zimní bundu, mnohokrát využitelnější.

tak záleží, kde se to kupuje, samozřejmě bych to v ČR nekoupila :nevim: ale jinak za kvalitní kůži (nevím přesně, co to je za velikost) mi to přijde docela normální

netvrdím, že za stejnou cenu člověk nedostane jinde mnohem víc, to určitě jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
14.11.16 12:09

No, MK se nejvíc fejkuje a určitě bych si ji nekoupila. Ani pravou, natož fejkovou, už jen proto, že už ji má hodně holek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
14.11.16 12:10
@pikola píše:
Když na něco nemám, tak si to nekoupím :nevim: vám vůbec nedochází od koho to vlastně kupujete? Ale co se Divím, co existuje aliexpres tak už tam každej kupuje všechno..
Já bych taky chtěla birkinku, ale nemám na ni, to přece neznamená, že si musím koupit fake.Příspěvek upraven 14.11.16 v 12:02

Ale proč? Já s tím nemám problém, netajím se s tím, že to je fejk, počítám, že to tolik nevydrží, ale radost z ní mám stejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák