Kvalitní padělek kabelky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
14.11.16 16:38

@Maol já jsem se nerozčilovala, mě to pouze přišlo tak, že všechny házíš do jednoho pytle.. Pokud napíšeš, že ty které si určitou věc kupují, jsou takové a makové a já tu věc vlastním a nosím ji, tak se to týká i mě. Když jsi v další příspěvku napsala, že to tak máš spojené ty a to s pubertálními výstřelky, tak to beru, ale před tím to bylo trochu více konkrétně. Ale mě je to vlastně jedno, protože já si kupuji věci, které se mi líbí a je mi jedno co si kdo myslí. Já jsem si třeba nedávno kabelku MK koupila a jsem z ní naprosto nadšená… Zatím ji mám uloženou ve skříni a chodím se na ni dívat, takhle to mám vždy s novou kabelkou a určitě mi radost nic nezkazí :mrgreen: Rozhodně to nemyslím nijak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 16:42
@Kytičkaaa píše:
@Maol já jsem se nerozčilovala, mě to pouze přišlo tak, že všechny házíš do jednoho pytle.. Pokud napíšeš, že ty které si určitou věc kupují, jsou takové a makové a já tu věc vlastním a nosím ji, tak se to týká i mě. Když jsi v další příspěvku napsala, že to tak máš spojené ty a to s pubertálními výstřelky, tak to beru, ale před tím to bylo trochu více konkrétně. Ale mě je to vlastně jedno, protože já si kupuji věci, které se mi líbí a je mi jedno co si kdo myslí. Já jsem si třeba nedávno kabelku MK koupila a jsem z ní naprosto nadšená… Zatím ji mám uloženou ve skříni a chodím se na ni dívat, takhle to mám vždy s novou kabelkou a určitě mi radost nic nezkazí :mrgreen: Rozhodně to nemyslím nijak zle.

Bingo, když ti to dělá radost, paráda, tak to má být (a víceméně s čímkoli). Víš, já mám fakt v okolí to, co jsem popsala, i to tak vídám, takže ano, pro mě to prostě většina je. Ale logicky neznám, a ani nemohu (a ani nechci :mrgreen: ), všechny nositelky… každopádně ať dělá komukoli radost i kabelka od vietnamců za pár šupů, LV, MK, Guess, kabelka Modré z nebe, hlavně že dělá radost. A kdo si co si myslí, to je vlastně jedno.

Jinak bych ráda diskutovala, ale končím, sedím v knihovně, čekám na seminář od šesti a jdu se aspoň najíst. Každopádně jsem ráda, že jsme se nakonec domluvily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.11.16 16:58

@Maol taky jsem ráda :palec: Na jednu věc nemůžou být prostě stejné názory… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.11.16 17:02

@Saatine :-D Taky to tak mám :D A dokonce mám i jednu kabelku od Guessu od přítele, kterou už budu mít 2 roky a moc sem jí nenosila.. Je úžasná a je spojená prostě s něčím hezkým a i když mám od něj více kabelek, tak tahle je prostě jiná a na tu se fakt jen dívám :D ale musím to začít nosit, jinak to za chvilku bude k ničemu :)) Ono je to taky tím, že jsem po porodu pořád tlustá a nebaví mě se chystat a mám to za trest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.11.16 18:24

@Saatine Já tohle moc nemám, je tohle snad jediná věc, ale je pravda, že kabelek si docela vážím a nechávám si jen ty, které opravdu nosím. Ty které nenosím, dám třeba na vinted… Já třeba nedávno dávala pryč značkové věci, které jsem už nenosila, ale před nějakou dobou jsem za ně byla úplně šťastná, protože to bylo něco mít takové věci a dneska to beru jako samozřejmost, tak se snažím být v tom trochu lepší :))) Ty pidi kabelky taky dneska nechápu :D ale mám jednu takovou menší, ale to je spíš, když jdeme třeba na večeři nebo tak, jinak do kabelek cpu všechno možný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.16 09:23
@Anonymní píše:
@Petrolina81 chtěla jsem si jí koupit pro její tvar, ne pro značku. Tyhle kabelky normálně nekupuju. Mám ráda Zaru, s tou si vystačim ;)

Tak si kup originál ne? Tvrdila jsi, ze na nej máš, Tak kde je problém? Černý trh a padělky devalvvuji značky a poškozují kvalitní jméno výrobce. Zkrátka fakene a ne a ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.16 09:51
@Petrolina81 píše:
Tak si kup originál ne? Tvrdila jsi, ze na nej máš, Tak kde je problém? Černý trh a padělky devalvvuji značky a poškozují kvalitní jméno výrobce. Zkrátka fakene a ne a ne.

Je mi líto vydat 5 tis korun za psaníčko, které vím že použiju na jednu, nebo dvě akce. Normálně nosim velké kabelky.

• Citovat
  • Upravit
4706
17.11.16 09:50

Jestli ti nebudete vadit, že je to padělek a ušetřené prachy tě potěší, tak neváhej
kdybys však měla pocit, že z ní nebudeš mít radost jako z originálu, tak zainvestuj, záleží jen na tobě, jde o tvůj pocit a o tvoje peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 09:31

Klidně si kup padělanou kabelku, na tom není nic špatného :D Jenom ty víš, že je padělaná a pro zbytek světa jsi ta, která má Gucci nebo LV :D Já to tak sama dělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.3.17 14:58
@nasokes002 píše:
Klidně si kup padělanou kabelku, na tom není nic špatného :D Jenom ty víš, že je padělaná a pro zbytek světa jsi ta, která má Gucci nebo LV :D Já to tak sama dělám

Tak za tenhle přístup tě tady sežerou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já s tím nemám problém kupovat fejky, deset litrů na kabelku sice mám, ale nedám :jazyk: třeba za psaníčko, které vezmu dvakrát za rok na ples je mi těch prachů líto.
A co si myslej ostatní je mi v tomto případě srdečně jedno. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.17 15:06
@nasokes002 píše:
Klidně si kup padělanou kabelku, na tom není nic špatného :D Jenom ty víš, že je padělaná a pro zbytek světa jsi ta, která má Gucci nebo LV :D Já to tak sama dělám

Tomu opravdu věříš?
Já většinou považuju za padělek i originál, když ho někdo má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 17:52

Stop fake

Já bych si fake kabelku nekoupila. Když na ní nemám a líbí se mi tvar, tak v dnešní době není problém si jí nechat ušít. Nesouhlasím s černým trhem a všechny fake věci bych hodila do ohně. Ničí to dobré jméno obchodníků a lidi co se tím živí přicházejí o peníze. Nepřijde mi to fér, někdo se buduje s prvotřídní kvalitou a pak si někdo nesmyslně koupí fake! Nechápu :zed: :zed: A rozhodně ten, kdo se aspoň trochu vyzná pozná fake na míle daleko. U MK je to hodně poznat! Parádu uděláš i s neznačkovou kabelkou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.3.17 18:10

Já ho teda nepoznám, ale je fakt, že když jsem jednou osahávala na nějaké akci pravou kabelku LV, tak na omak byla jiná, taková měkká, běžné padělky jsou tuhé, jsou cítit švy atd. A poznat se to dá na těch kovových částech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.17 16:20
@Bábrdl píše:
Tomu opravdu věříš?
Já většinou považuju za padělek i originál, když ho někdo má :mrgreen:

To jo no :D to je pak trapný když jde taková panička někam a má originál a všichni se jí smějou, že má fake, protože zbytek jejích hadrů vypadá jako z popelnice… protože většinou takové dámy nemají moc vkus, ale kabelky maji pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 16:54
@nasokes002 píše:

To není pravda. Padělky jsou poznat a je to trapné. Ženy které mají na originály vždy padělek poznají a muži na úrovni také :). Hlavně si k tomu padělku většina z vás vezme tenisky a džíny a to je fakt příšerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák