Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost se zavinovačkou kokonkem, za tři týdny se nám narodí druhé dítě a po zkušenosti se synem nad ním uvažuji. Špatně spával, býval nekdlidný, takže jsem ho zavinovala do deky. Přemýšlím, že bych dcerce pořídila na to spaní právě ten kokonek, jen nevím, jakou značku. Objevila jsem značku MOTHERHOOD i cena je super, ale našla jsem jednu recenzi, že na spaní není nic moc, že není elastická a sucháče moc neudrží ručičky. Budu ráda, za každou vaši zkušenost
@pikola píše:
Já koupila swaddleme, ale praktickou zkušenost zatím nemám
Na tu jsem slyšela chválu také.
Já zavinuji do plenky, ale v podstatě se rozmotala zatím ze všeho
pro nás už nemá cenu.
Zavinuji do fleesové deky a převazuji složenou látkovou plenkou a drží.. Občas v noci jednou přemotám ale obvykle drží do rána
Ze swaddle me se mi vymotal..
Tak my jsme neco podobneho meli a fungovalo to. Nedavala jsem do toho maleho automaticky, ale kdyz se v noci probudil ( coz bylo ze zacatku snad kazou noc) a neslo ho uklidnit zavinuli jsme ho a jako zazrakem prestal. Takze za pokus to stoji. Pouzivali jsme tak do 2 mesicu takze jestli mas moznost vyberu velikosti brala bych mensi.
Příspěvek upraven 22.07.13 v 16:40
Já zavinuji také do pleny, a malej se vymotá at se snažím sebevíc
A v těchto vedrech nezavinuju, protože by se ve všem upekl. Dobré jsou zavinky z merino vlny, v teple prodyšné a v zimě hřejí ale zkušenost nemám ![]()
Mimo jine stoji za shlednuti videa dr Karpa ( na youtube) propagatora zavinovani. Nam jeho redy dost pomohly.
Holky a která máte tu SwaddleMe, kde jste ji objednávali? narazila jsem jen na jeden internetový obchod a skladem mají ve velikosti S pink flower, jen se mi neotevře, jak vypadá. Nevíte?
@Verunka.T Podívej se třeba na ebay jestli tam nejsou, já jí koupila za 12E, mám takovou pruhatou holčičí.
@Verunka.T Kooupila jsem ji na ebay… tady jsou hrozne predrazene. Jen mi tam prcek moc dlouho nevydrzel ![]()
Ja na Oldu dostala zavinovacku Red castle, je to neco jako swaddleme a byla super, zavinovat do jakekoliv deky, velke pleny a tak se urcite da taky, ale tuhle jsem proste dostala a Olda v ni spal opravdu krasne
litovala jsem, ze jsme ji uz nemela na Rozarka, ta sice spala relativne dobre, ale kdybych ji zavinovala, tak by to bylo urcite jeste lepsi ![]()
http://red-castle.heureka.cz/zavinovacky/
Právě, já jsem malýho taky zavazovala do deky a u malé bych raděj využila ten kokonek
Holky a vydrží ta velikost S od toho SwaddleMe tak jak uvádí do cca sedmi kilo?