Kvalitní šampon na vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
25.4.20 13:28

Kup si v lekárně nizoral a tak týden to ob den myj nizoralem s tím, že ho použiješ víc než obvykle a necháš ho na hlavě působit alespoň 15 minut a pak to spláchneš. Na závěr pak používej kyselý oplach - ředěný ocet či citronovou šťávu.

Až doléčíš kvasinky, co tě svědí a dělají lupy, tak namísto agresivních šamponů na mastné vlasty začni používat něco jemnějšího a šetrného a pokud to bude moc mastné, tak alespoň na jeden den ještě odlož mytí a použij suchý šampon.

Jo a případné kondicionery dávej jen do délek, vůbec nesmí příjít k hlavě - tím jen zatěžují pokožku a vedou k větší produkci mazu.

Zkusila bych z drogerky

https://www.dm.cz/…5507242.html

možná toto

https://www.dm.cz/…0443367.html

případně

https://www.biooo.cz/…-p-1703.html?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.20 13:43

@topkiss mně wella elements šampon vlasy fakt hodně zatěžoval a to je nemám jemné. Zkus nějaký lehčí, mám dobrou zkušenost s takovým tím základním La Roche Posay (myslím že na citlivou pokožku), masku pak jen ke konečkům a dobře vymýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
25.4.20 13:51
@topkiss píše:
@Aries6
Moc dlouho to nemám. Je pravda, že jsem prodělala zánět mozkových blan a mám úplně rozhazenou i ms. A jsem na rodicaku, tak bych to mohla zkusit vydržet no.

Zaměřila bych se i na zdravotní stav jako takový. Najit příčinu a ne „umyvat“ důsledky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
25.4.20 14:05

@Aries6
No on taky hodně stres a zbytečné nervovani. Ale na ten klid si ještě dlouho počkám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
25.4.20 15:15

Sice to asi neni žádná kvalita, ale mě se také hodně mastí vlasy a vyhovuje mi obyč šampon CIEN z Lidlu. Hlavně co mám vyzkoušené na sobě, nepoužívat žádný kondicionér či masku na vlasy, po tom se mi mastí ještě víc. Vlasy myji obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
25.4.20 15:23
@Chobotnice_Lili píše:
@topkiss mně wella elements šampon vlasy fakt hodně zatěžoval a to je nemám jemné. Zkus nějaký lehčí, mám dobrou zkušenost s takovým tím základním La Roche Posay (myslím že na citlivou pokožku), masku pak jen ke konečkům a dobře vymýt.

Ono taky nelze srovnávat odpad typu Wella s LaRoche…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
25.4.20 15:34
@topkiss píše:
@Aries6
No on taky hodně stres a zbytečné nervovani. Ale na ten klid si ještě dlouho počkám :(

To je mi líto. Myslím si, že tam je základ.
Přeji ti, ať je brzy líp.
Ja, nám rada kosmetiku Bione. Je taková lehká, čistá. Sampony mam rada zvlášť. Ale mám stesti na typ vlasu.
Ještě me napadá treba zabal z Henny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.4.20 16:06

Používám od Just :kytka:

• Citovat
  • Upravit
945
25.4.20 18:40

@Aries6
Děkuji. Doufám, že brzo bude… Je toho teď až až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kryssous
10.9.21 20:23

Taky jsem za to, že v kadeřnictví je ta kosmetika kvalitní a drogérkovou kosmetiku na vlasy si nekupuju už několik let.

• Citovat
  • Upravit
Elisshabetta
16.9.21 21:02

@Kryssous V čem je ta jejich kosmetika jiná? Jediný rozdíl mi teda přijde v ceně …

• Citovat
  • Upravit
Kryssous
19.9.21 11:23

@Elisshabetta Ano, v ceně rozdíl je, ale taky ve složení a to hodně velký. Tady ty šampony, co mají v salónech neobsahují silikon, parabeny ani sulfáty, tudíž se ti barva nevymývá tak rychle, vlasy to nepoškozuje tak jako ty drogérkové apod. V tomto směru je lepší si připlatit a mít kvalitní péči.

• Citovat
  • Upravit
607
19.9.21 12:00
@Kryssous píše:
@Elisshabetta Ano, v ceně rozdíl je, ale taky ve složení a to hodně velký. Tady ty šampony, co mají v salónech neobsahují silikon, parabeny ani sulfáty, tudíž se ti barva nevymývá tak rychle, vlasy to nepoškozuje tak jako ty drogérkové apod. V tomto směru je lepší si připlatit a mít kvalitní péči.

Přesně tak, plus v kadeřnictví i profík poradí, a je fakt, že to co si občas člověk myslí jaký má vlasy a pak co řekne odborník bývá často dost rozdíl :D navíc dneska jak se to dá objednat na netu tak mi i ty ceny profi vlasový péče nepřijdou nějak šílený. Teď jsem měla šampon i kondicionér Olaplex, a teda vydržel mi skoro půl roku, myju vlasy jak kdy, ale 2-3× týdně vždy, takže ono je dobrý počítat nejen s cenovkou jako takovou, ale i s tím, jak dlouho pak to balení vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisshabetta
21.9.21 16:24

@Kryssous Jakou značku používáš jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
Kryssous
22.9.21 10:09

@Elisshabetta Objednávám si už nějakou dobu přípravky na vlasy přes hairshop.cz od značky Philip Martin´s

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml