Ahoj Holky,
nyni resim docela zapeklitou situaci.
Udelal se mi opar u hráze a navic jeste k tomu mam kvasinky Takze me to svedi, ale nemohu se poskrabat kvuli oparu. Koupila jsem si jenamazol, ale opar se musi vysusovat a on vytéká, takze tam vlastne bude furt vlhko. V nedeli letim po 10 letech na dovolenou na 5 dnu a ted tohle Lze to lecit najednou? Nebude vadit ten krem na ten opar? Je mi jasne, ze ani s jednim problémem do vody nesmim, tak ted jsem upkne bezradna. Na opar jsem si koupila herpesin a mazu uz 3 dny, ale vzdy kdyz jdu na velkou tak se mi znovu “otevre” kdyz vypada ze se uz hoji
Ahoj Holky,
Takze me to svedi, ale nemohu se poskrabat kvuli oparu. Koupila jsem si jenamazol, ale opar se musi vysusovat a on vytéká, takze tam vlastne bude furt vlhko. V nedeli letim po 10 letech na dovolenou na 5 dnu a ted tohle
Lze to lecit najednou? Nebude vadit ten krem na ten opar? Je mi jasne, ze ani s jednim problémem do vody nesmim, tak ted jsem upkne bezradna. Na opar jsem si koupila herpesin a mazu uz 3 dny, ale vzdy kdyz jdu na velkou tak se mi znovu “otevre” kdyz vypada ze se uz hoji 
nyni resim docela zapeklitou situaci.
Udelal se mi opar u hráze a navic jeste k tomu mam kvasinky
Nemate nejake typy jak se ho zbavit drive?