Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
19.11.09 20:08

Lesko to je to co jsem teda taky nechtěla. Kamrádka furt básnila jak má domluvenej císař že se nemusí stresovat z porodu a že tam budu trpět a kdesi cosi…no a nakonec dneska říká že by radši teda rodila normálně, že mimíska viděla až druhej den a že ji to hrozně psychicky deptalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 20:14

tak já letím spát,ať ráno vstanu.. dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
19.11.09 20:19
Leska píše:
katastrofální listopad? nee, moje obrna byla až v prosinci…ale já doufám, že už máme fakt na dlouho vybráno…už se v tom 2 roky babráme, střídáme neustále nějaký rehabilitace (spíš teda já), tak teď už bude všechno jenom krásný, ne? jsem optimista!!!! :-D :-D :-D

Lesi, tak toho optimismu trochu pošli v balíčku Liky :palec: ať se nám tolik netrápí.

Liky, a ty si napiš, co ti máme poslat poštou na to Vánoční pečení, ať nemusíš tolik lítat po celém severním Irsku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 20:29

Liky, balím balíček s optimismem :dance: a posílám :mavam: .........všechno dobře dopadne!!! Musíííííí, jinou možnost neberem! V květnu tu budou samé krásné a zdravé miminečka :wink: a až tu budem probírat prdíky a prořvaný noci, budem ještě rády vzpomínat na to, jak nám bylo v těhu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 20:33

Jj Lesko máš recht, přidávám do balíčku taky trošek optimismu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.11.09 20:33

Vy už to budete mít všechny za sebou a já s Marcis před sebou..
Já budu pravděpodobně úplně poslední.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 20:38

Boci to může být všechno úplně jnak, já můžu třeba přenášet a ty rodit o chvilinku dřív a hned máme přehozený pořadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.11.09 20:44

Holky, já se na jednu stranu na ten květen strašně těšim a na druhou se bojim jak blázen… :-). Já mam z porodu panickou hruzu uz roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.11.09 20:45

Děláte vy vubec něco doma??? Nebo jenom sdíte na emiminu..to není možné tolik popsat strán…kdo to má pořád číst vy mě chcete zabít :)???

Všimla jsem si že máme nové kolegyně…tak vás všechny vítam a jsem ráda že je nás zas o něco více.

Jak dopadlo to zamčení ujala se toho filad?? Protože nevím jestli už mám reagovat napsali mi admini..tak ja jenom at vím co s tím…

Du dokoukat ordinaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.11.09 20:46

MArket: porod je pohoda…všechno rychle uteče na bolest zapomeneš…a pak se budeš těšit na malé..a to ti říka ženská která měla šílený porod..takže klííííd…fakt po roce budeš chtít další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 20:47

Marketko neboj…je to hrozně krásný, musíš si pořád říkat že zvládly to miliony přede mnou, zvládnu to i já. A hlavně ta bolest je jen proto aby se miminko mohlo narodit a nejdýl za pár hodin skončí a budu chovat nejkrásnější uzlíček na světě a budu máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
19.11.09 20:47

Tak já nevím, ono ani malé mimino nemusí být terno 8-) Jindřiš měla 2,75 a 47 cm (asi 14 dní před termínem)a zase měla hrozný problémy s jídlem, byla spavá a neměla ani sílu sát. Nakonec jsem se rozkojila, ale ty začátky byly krušný, to myslím, že větší dítka většinou pijou bez problémů, ne? :lol: Navíc mě stejně nastřihli i jsem se trochu natrhla, takže ani tomu jsem se nevyhnula. Jo a taky všechno oblečení od narození nosila ještě ve 2 měsících :-? Až se zamknem, hodím fotku :wink:

Lesko, tak ještě 11 dní do konce listpoadu a snad budeš víc v klidu :wink:

Boci, ber to tak, že to nejlepší nakonec, ne? :mrgreen:

Petru, no a nejhorší mi přijde, když strávíš hodiny v bolestech a pak akutní císař :-? Jsem se bála, že tak dopadnu, ale nakonec ne, tak teď jsem taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.11.09 20:49

Tak tady to je k uzamykani…

https://www.emimino.cz/skupiny/pridat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.11.09 20:50

Rea, Petru…díky holky moje zlatý!!! :lol: Já jsem hroznej plašan totiž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
19.11.09 20:50

Market, mně porod vyvolávali 5 dní a ještě na sále jsem hlásila, že si to ráda brzo zopakuju, takže neboj se, ono je to fakt i o psychice a o pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí