Poradna duly
Jana Čurdová
Lesko to je to co jsem teda taky nechtěla. Kamrádka furt básnila jak má domluvenej císař že se nemusí stresovat z porodu a že tam budu trpět a kdesi cosi…no a nakonec dneska říká že by radši teda rodila normálně, že mimíska viděla až druhej den a že ji to hrozně psychicky deptalo.
Leska píše:
katastrofální listopad? nee, moje obrna byla až v prosinci…ale já doufám, že už máme fakt na dlouho vybráno…už se v tom 2 roky babráme, střídáme neustále nějaký rehabilitace (spíš teda já), tak teď už bude všechno jenom krásný, ne? jsem optimista!!!!![]()
![]()
Lesi, tak toho optimismu trochu pošli v balíčku Liky
ať se nám tolik netrápí.
Liky, a ty si napiš, co ti máme poslat poštou na to Vánoční pečení, ať nemusíš tolik lítat po celém severním Irsku ![]()
Liky, balím balíček s optimismem
a posílám
.........všechno dobře dopadne!!! Musíííííí, jinou možnost neberem! V květnu tu budou samé krásné a zdravé miminečka
a až tu budem probírat prdíky a prořvaný noci, budem ještě rády vzpomínat na to, jak nám bylo v těhu ![]()
Jj Lesko máš recht, přidávám do balíčku taky trošek optimismu.....
Vy už to budete mít všechny za sebou a já s Marcis před sebou..
Já budu pravděpodobně úplně poslední.. ![]()
Boci to může být všechno úplně jnak, já můžu třeba přenášet a ty rodit o chvilinku dřív a hned máme přehozený pořadí…
Holky, já se na jednu stranu na ten květen strašně těšim a na druhou se bojim jak blázen…
. Já mam z porodu panickou hruzu uz roky ![]()
Děláte vy vubec něco doma??? Nebo jenom sdíte na emiminu..to není možné tolik popsat strán…kdo to má pořád číst vy mě chcete zabít
???
Všimla jsem si že máme nové kolegyně…tak vás všechny vítam a jsem ráda že je nás zas o něco více.
Jak dopadlo to zamčení ujala se toho filad?? Protože nevím jestli už mám reagovat napsali mi admini..tak ja jenom at vím co s tím…
Du dokoukat ordinaci…
MArket: porod je pohoda…všechno rychle uteče na bolest zapomeneš…a pak se budeš těšit na malé..a to ti říka ženská která měla šílený porod..takže klííííd…fakt po roce budeš chtít další ![]()
Marketko neboj…je to hrozně krásný, musíš si pořád říkat že zvládly to miliony přede mnou, zvládnu to i já. A hlavně ta bolest je jen proto aby se miminko mohlo narodit a nejdýl za pár hodin skončí a budu chovat nejkrásnější uzlíček na světě a budu máma.
Tak já nevím, ono ani malé mimino nemusí být terno
Jindřiš měla 2,75 a 47 cm (asi 14 dní před termínem)a zase měla hrozný problémy s jídlem, byla spavá a neměla ani sílu sát. Nakonec jsem se rozkojila, ale ty začátky byly krušný, to myslím, že větší dítka většinou pijou bez problémů, ne?
Navíc mě stejně nastřihli i jsem se trochu natrhla, takže ani tomu jsem se nevyhnula. Jo a taky všechno oblečení od narození nosila ještě ve 2 měsících
Až se zamknem, hodím fotku ![]()
Lesko, tak ještě 11 dní do konce listpoadu a snad budeš víc v klidu ![]()
Boci, ber to tak, že to nejlepší nakonec, ne? ![]()
Petru, no a nejhorší mi přijde, když strávíš hodiny v bolestech a pak akutní císař
Jsem se bála, že tak dopadnu, ale nakonec ne, tak teď jsem taky zvědavá.
Rea, Petru…díky holky moje zlatý!!!
Já jsem hroznej plašan totiž ![]()
Market, mně porod vyvolávali 5 dní a ještě na sále jsem hlásila, že si to ráda brzo zopakuju, takže neboj se, ono je to fakt i o psychice a o pohodě ![]()