Poradna duly
Jana Čurdová
Aha, te´d jsme to četla „v nové“ diskuzi žes ho zadala podle poslední MS, já vím že byla ovu později asi 31DC, tak jse ho udělala podle toho, možná byla 33 DC, dr. nemohla tak malou tečku změřit, ukazovalo jí to ještě o 5 dní míň,ale to bych zas měla // ještě před zavrtání vajíčka ![]()
Ahoj všem,
chvíli jsem tu nebyla, ale vše jsem dočetla.
Včera jsem byla na první prohlídce a jsem dnes přesně 6 týdnů. Charis, také viděla jen gestační váček a řekla, že je brzy. Jdu tam za čtrnáct dnů, na vnitřní utz - bude koumat ten žloudkový váček. Holky já nikdy nebyla na vnitřním utz. a nevím, jak to probíhá, zda to bolí a tak. Prožila jste to některá?
Včera jsem po té prohlídce malinko špinila a dost mě bolelo břicho, tak vůbec nejsem nadšená z dalšího koumání.
A doufám, že za těch čtrnáct dnů dostanu těhu průkazku, chystám se to vypustit do světa až ji budu držet v ruce a už to nemůžu vydržet.
Všem co je dobře blahopřeju, já už teď nemohu pořádně jíst a jsem furt unavená. Snad to brzy přejde.
Dancul, to zní dost divně. Bavila jsi se o tom s nějakým jiným odborníkem než s Tvým ošetřujícím lékařem? Je to hodně smutné ![]()
Perličko, ať je vše v pořádku, držím palce ! ![]()
jejda,já to poslala do nové diskuze…to jsem nechtěla,to je omyl ![]()
Ještě, prosím, kde najdu nějaký návod na vytvoření metříku. Nebo jste si to všechny překládaly? Já mám teď málo času.
Terkia: Neboj mě dělala vnitřní UTZ už mockrát, zrovínka v pondělí taky
Vůbec to nebolí, je to jenm taková dlouhá tyčka-takovej jakoby tenčí „vibrátor“ ale uplně hladkej, an to dá lubrigel a kondom, kousek zssune a to je všechno. fakt to nic není.
Návod? No prvně si vyber stránku ze které metřík chceš, kdyžtak ti poradím,ale na některých se musíš registrovat, třeba tam kde jsme já, ty co má Danča se dělají jednoduše
Terkio,na vaginálním ultrazvuku jsem byla dnes-poprvé…nic to není, nebolí to.Mám taky podle ultrazvuku dnes 6 týdnů ![]()
Tenčí vibrátor
No dobře nechám si říct…
Danču, kdy jdeš na další kontrolu? ![]()
Metřík co má Danča mi stačí.
Takže Terko: dej si www.lilypie.com, tam si zvol ve kterým to chceš jazyce…
pak Expecting baby
tam zadáš buď předpokládanej termín, nebo do druhých okýnek datum poslední MS
pak vybereš metřík+obrázek
před tohle x weeks and x days pregnant. Only x days to go může napsat cokoli-jméno nebo tak
pak create ticker
nakonec se zkopíruje sem do podpisu to druhý okýnko-BBcode
Terkio,na kontrolu jdu 6.10. a až 24.10. dostanu průkazku.a pak musím na genetiku,protože je mi 36 let.Nevím co mě tam čeká.Dr. odpověděla tak široce,že z toho nevím nic… ![]()
Ashley, díky moc, snad se zadařilo. Za chvíli jdu do práce. Je nás tu dost. Co takhle založit deníček, abychom se tam trochu představily a věděly o sobě?
No Danču, genetiky se neboj, je to jen víc testů než obvykle, ale zase máš jistotu, že je mimi v pohodě. Mě je trochu divný, že jdu už za čtrnáct dní. Důvodem je kontrola toho žloutkového váčku, ale už se tu někdo zmiňoval, že byl na tom v pěti týdnech, tak nevím, proč mi to neudělala hned.
Ashley:Andrejka a Gábinka - no taky jsem to mohla napsat k metříkům,ale dost jsem se s tím prala,byla jsem ráda, že se to vůbec povedlo ![]()