Kypr, mohu dovézt mušle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
2.3.14 21:38
@Salvaje píše:
Na Kypru jsem byla půl roku a žádný mušle, který by stálo za to si vézt domů, jsem tam neobjevila :roll: Zato jsme si ztama dovezli asi 100 nasbíraných semínek palem :mrgreen: což se samozřejmě nesmí. Normálně do kufru, co jde do letadla, oni to nekontrolujou. Měli jsme je tuším v pixle od Pringels :mrgreen: Doma nám pěkně zaklíčili, začali růst a až měly tak 5 cm, tak všechny do jedné pozdechaly :roll:

tyjo tak to mě vůbec nenapadlo, kde jste je vůbec vzali, někde z květů? :) my spíš vozili plody, v Pafosu jsme bydleli kousek od sadů, tak jsme tam ejdnou byli na citrony, tak jsem si přivezla asi kilo citronů, a 4 pomeranče :oops: :oops: a předloni z Protarafu fíky, kousek od hotelu rostl na prašný cestě fíkovník. a plody opuncie, ta tam taky rostla. a pár grepů, ty rostly kousek od hotelu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
2.3.14 22:01

Hele tak ja si prave dovezla z Kanaru 6odpadlych vyhonku Yuky :mrgreen: meli asi 2-4cm a ted maji 25-35cm :jazyk: a dle fotek co jsem videla tak tam je taky :mrgreen: takze ZASE budu „pasovat“ 8) :P a jeste se mi desne libi dracena-ta elefanti je hodne podobna Yuce jen ma ty listy tenci a zihane a bez tech pidimidi zoubku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
2.3.14 22:03

Ale taky me zajimaji ty seminka palem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.3.14 23:13
@slavuska1 píše:
tyjo tak to mě vůbec nenapadlo, kde jste je vůbec vzali, někde z květů? :) my spíš vozili plody, v Pafosu jsme bydleli kousek od sadů, tak jsme tam ejdnou byli na citrony, tak jsem si přivezla asi kilo citronů, a 4 pomeranče :oops: :oops: a předloni z Protarafu fíky, kousek od hotelu rostl na prašný cestě fíkovník. a plody opuncie, ta tam taky rostla. a pár grepů, ty rostly kousek od hotelu :lol:

Nasbírali jsme je pod palmama :mrgreen: Ale je fakt, že už byl listopad :lol: Každopádně, druhou :! zimu v ČR nepřežila ani jedna… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.3.14 23:16
@LydaM píše:
Ale taky me zajimaji ty seminka palem :mrgreen:
:mrgreen: Hrozně mě naštvalo, že všechny pozdechaly :cert: Přitom první zimu v ČR přežily skoro všechny, druhou, ač byly v bytě (v tom stejným), už ani jedna… :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.3.14 23:23
@Salvaje píše:
Nasbírali jsme je pod palmama :mrgreen: Ale je fakt, že už byl listopad :lol: Každopádně, druhou :! zimu v ČR nepřežila ani jedna… :cert:

tak já tam byla v září, a v tom Pafosu v dubnu, tak asi nic..ono se tam už v listopadu z čr na pobytový zájezdy nelítá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
3.3.14 07:04

Aha, tak to asi ani ja nenajdu palmovy seminka :,( no co dovezu zase Yuku :P miluju vse palmoveho typu :lol: jinak my letime z Vidne ;) a cena je razem nizsi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.3.14 11:12
@LydaM píše:
Aha, tak to asi ani ja nenajdu palmovy seminka :,( no co dovezu zase Yuku :P miluju vse palmoveho typu :lol: jinak my letime z Vidne ;) a cena je razem nizsi 8)

za kolik to máte, a s jakou cestovkou, a na jak dlouho, jestli to není tajný :) my lítáme většinou v září, na last minute. a na 12 dní, ale brali bychom i 14, za dobrou cenu. předloni jsme ve 3hvězdě sehnali za 13000 s polopenzí, na 12 dní, vloni 4 hvězda, za 19000, vloni to s lastama bylo hrozný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
3.3.14 15:31

Jezis cestovku nevim, to jde mimo me to jsem fakt ani nezjistovala :oops: je to na 8dni s polopenzi za 13tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.3.14 15:43

No tak já tam byla pracovně, bez cestovky, jen s letenkou, od června do listopadu… Byla jsem prvně v Limassolu a pak v Pissouri (z tama ty semínka) A cca 15. 11. jsme odlítali domů :pankac:
Nevím, však jak tam budete a půjdete po promenádě, tak zkuste juknout, třeba tam nějaký semínka budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
3.3.14 18:00

Na Kypru doporučuju apartman hotel, co jsme měli loni, lepší ubytování jsem nikdy neměla :pankac:
 http://www.tripadvisor.com/…istrict.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.3.14 19:19
@LydaM píše:
Jezis cestovku nevim, to jde mimo me to jsem fakt ani nezjistovala :oops: je to na 8dni s polopenzi za 13tis.
tyjo tak to je celkem dost na konec března :think: a na týden :think:
myslím že tam nebude ani moře na koupání, před 3 lety jsme byli koncem dubna, a moře ledový. Byl to sice Pafos, ten je chladnější, ale stejně pochybuju že tam bude teplý moře :think:
@MUFICE píše:
Na Kypru doporučuju apartman hotel, co jsme měli loni, lepší ubytování jsem nikdy neměla :pankac:
http://www.tripadvisor.com/…istrict.html

a tam jste byli s cestovkou, nebo bez?
jinak já na Kypru nezažila ubytování ani jídlo, se kterým bych nebyla spokojená. V Pafosu jsme byli ve 4hvězdě, Riu Cypria Maris, to byl luxus, pak v Protarasu v Paschalii, 3hvězda, ale taky naprostá spokojenost, a vloni v Crystal Springs, to je taky skoro až v Paralimni, to byl taky luxus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
3.3.14 19:34
@slavuska1 píše:
a tam jste byli s cestovkou, nebo bez?
jinak já na Kypru nezažila ubytování ani jídlo, se kterým bych nebyla spokojená. V Pafosu jsme byli ve 4hvězdě, Riu Cypria Maris, to byl luxus, pak v Protarasu v Paschalii, 3hvězda, ale taky naprostá spokojenost, a vloni v Crystal Springs, to je taky skoro až v Paralimni, to byl taky luxus :palec:

Byli jsme tam s Eximem, byla to 4* s AI. Dovolená nás vyšla začátkem července na 50 tisíc (2+1 dítě), dítě zdarma bohužel nebylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
3.3.14 19:41

@slavuska1 Jo a v letech 2008 a 2009 jsme byli v hotelu Cavo Maris a taky jsme byli spokojení. Tam bylo výborné jídlo a dělali tam i 10 druhů výborných zmrzlin. Ten hotel má akorát starší pokojové vybavení a nic moc bazén.

Jeden rok jsme tam byli s Fischerem a druhý s VTT a max spokojenost :palec:

Btw. Oba hotely jsou v Protarasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.3.14 19:53
@MUFICE píše:
@slavuska1 Jo a v letech 2008 a 2009 jsme byli v hotelu Cavo Maris a taky jsme byli spokojení. Tam bylo výborné jídlo a dělali tam i 10 druhů výborných zmrzlin. Ten hotel má akorát starší pokojové vybavení a nic moc bazén.

Jeden rok jsme tam byli s Fischerem a druhý s VTT a max spokojenost :palec:

Btw. Oba hotely jsou v Protarasu.

jj ten Cavo Maris vím, ten je na kraji, směrem na Napu. kousek od Capo Gkreco. ale ten druhej, to mi nic moc neříká, ten název. my měli zmrzku v tom Pafosu, v tom Crystal Springs, tam byly malý nanučky, a kelímky se zmrzkou, taky jsem se tam toho něco najedla :oops: :lol: v tý Paschalii z desertů jen krémy a pudinky, ale na 3hvězdu to bylo super, fakt jsme tam neměli jedinej problém. a tam to bylo tehdy(2012) i levný celkem, last minute 6 dní před odletem, na 12 dní s polopenzí za dospělého 12900, 3 leťák za 9990, a infant za 990. takže asi 37000. a v tom Crystal Springs taky 6 dní před odletem kupovaný, taky 12 dní s polopenzí, a dohromady asi 48000, stejný složení, 2 dospělý, 4 leťák a infant. letos to bude už horší, infant nám jaksi vyrostl :roll: :lol: my na to all inclusive moc nejsme, jsme schopný se nacpat na snídani, a vydržet do večeře :oops: :oops: a jednou jsme byli s FIschere, v paschalii, a vloni s čedokem. a v tom Pafosu s nějakou cestovkou pro důchodce, už ani nevím. akorát to bylo naprd, na 8 dní, přílet pozdě večer, a odlet snad v 5 ráno, transfer chvíli po půlnoci :cert: :cert: na těch 12 dní jsme to pokaždý měli odlet z Prahy v půl 6 ráno, a odlet poslední den těsně před půlnocí, takže fakt regulérních 12 dní na pláži :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí